Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet çildirdi. Sneijderi gönderiyorlar simdide. Yav gerekirse Sneijderle 4-4-2 oynariz. Yeterki top tutan bir santrafor gelsin. Burakla çift santrafor verimli mi olacak saniyorsunuz?

Orta sahaya fizikli, defansif yönü güçlü ısıran bir yerli orta saha bulmamız lazım.Selçuk bu sezon kulübede otursun seneye de oturacak bir başka kulübe bulur inşallah kendisine...Veli bile kendisinden daha faydalı şu anda takımına hatta Bursa'ya takasla yolladığımız Musa ÇAĞIRAN bile daha iyi alternatif olurdu orta sahaya... Ayrıca kanata Gökhan TÖRE'yi bir şekilde almalıydık, geçmiş olsun...

Orta sahaya fizikli, defansif yönü güçlü ısıran bir yerli orta saha bulmamız lazım.Selçuk bu sezon kulübede otursun seneye de oturacak bir başka kulübe bulur inşallah kendisine...Veli bile kendisinden daha faydalı şu anda takımına hatta Bursa'ya takasla yolladığımız Musa ÇAĞIRAN bile daha iyi alternatif olurdu orta sahaya... Ayrıca kanata Gökhan TÖRE'yi bir şekilde almalıydık, geçmiş olsun...

Dışarıda adam aramaya gerek yok,elimizde Furkan Özçal var...

Neden hiç denenmiyor anlamıyorum.İlk hazırlık maçında da nefis oynamıştı,90 dakika pres yapmıştı.Tam ihtiyacımız olan adam...

Galatasaraylı Futbolcular Roma Olimpiyat Stadı'nda Polis Dövüyor'dan Fblilerin kankası Selçuk'a Burak'a filan geldik, içler acısı.

Millet çildirdi. Sneijderi gönderiyorlar simdide. Yav gerekirse Sneijderle 4-4-2 oynariz. Yeterki top tutan bir santrafor gelsin. Burakla çift santrafor verimli mi olacak saniyorsunuz?

3 sezon önce Elmanderin yaptığı pres..Barosun ilerde tuttuğu toplar..Rakip top bile çıkartamıyordu..Benim düşüncem aynı senin dediğin gibi top tutabilen bir forvetin gelmesi..3 sezon önceki gibi Selçuk ve Melo'nun 4-4-2'deki sistemde daha etkili olmaları ve Galatasarayın kendine yakışan o futbola dönmesi..Sneijder hiçbir zaman kanat oynamak istemez..Bir tek forvet arkasında etkili olabilir..O sistemde de hiçbir zaman o baskıyı kuramadık..Top tutabilen santrafor gelmezse şampiyonluğu unutalım zaten..

Transfere ihtiyacimiz var ama simdi panik icerisinde gidip bitmis bir adama 3 yillik kontrat da vermesinler... yaparlar bunlar. Elano melano olmasin... Artik degisim zamani.. simdiden monte etsin yeni bi orta sahaya ihtiyacimiz var... acil acil. Forvet orta saha sag bek. on tane oyuncu aldik arkadas hicbiri mi tutmadi yuh size..

3 sezon önce Elmanderin yaptığı pres..Barosun ilerde tuttuğu toplar..Rakip top bile çıkartamıyordu..Benim düşüncem aynı senin dediğin gibi top tutabilen bir forvetin gelmesi..3 sezon önceki gibi Selçuk ve Melo'nun 4-4-2'deki sistemde daha etkili olmaları ve Galatasarayın kendine yakışan o futbola dönmesi..Sneijder hiçbir zaman kanat oynamak istemez..Bir tek forvet arkasında etkili olabilir..O sistemde de hiçbir zaman o baskıyı kuramadık..Top tutabilen santrafor gelmezse şampiyonluğu unutalım zaten..

Hücum hattimiz fazlasiyla yumusak kaliyor. Oradan Selçuk ve Burak çikarilmali bir kere. Hiç bir artisi olmayan oyuncularin bu denli light kalmasi kabul edilemez. Sen messi misinki sahada yürüyorsun? Ayrica kanatlarda hala Engin gibi birinin eksikligi hissediyoruz.

Burak*Selçuk kankaları ile 28 mayısta sözleşme uzatılmış...

Ben hep Mancini istedi diye düşünmüştüm yanılmışım.Bence adam bunlarla kontrat uzatılınca gitti,ne uğraşacağım dedi sanırım...

Dışarıda adam aramaya gerek yok,elimizde Furkan Özçal var...

Neden hiç denenmiyor anlamıyorum.İlk hazırlık maçında da nefis oynamıştı,90 dakika pres yapmıştı.Tam ihtiyacımız olan adam...

Doğru onu unutmuşum ben ancak Furkan'ın fiziki olarak bahsettiğim profilden ayrıldığı aşikar, ben daha fizikli bir oyuncu istiyorum Mehmet TOPAL'ın tandem oynayabileni mesela.Ama transfer olmuyorsa da Selçuk'un yerine Furkan'ı kadroda görmek beni mutlu eder.

Hücum hattimiz fazlasiyla yumusak kaliyor. Oradan Selçuk ve Burak çikarilmali bir kere. Hiç bir artisi olmayan oyuncularin bu denli light kalmasi kabul edilemez. Sen messi misinki sahada yürüyorsun? Ayrica kanatlarda hala Engin gibi birinin eksikligi hissediyoruz.
Ben hiçbir zaman Burakı savunmam ama şu gün ileride kaliteli bir forvet kadrosuyla 4-4-2'ye dönülse Selçuğun performansı 180 derece değişir..Umut-Burak ikilisi gibi ikili değil Elmander - Baros gibi rakiplerin çekineceği türden forvet lazım..Emenike-Sow-Kuyt bu tarz oyuncular ve bu sayede dün Fener maça hükmetti..

Yabancı transferi için yabancı göndermek lazım. Peki giden var mı? Yok. Peki bu konuda bir çalışmamız var mı? Sanmıyorum. Son güne kadar beklenir ve Galatasaray geleneklerine uygun olarak mutlaka son gün transfer(ler)i yapılır, üzerine de yabancılardan ikisine tazminat verip yollanır.

Yabancı transferi için yabancı göndermek lazım. Peki giden var mı? Yok. Peki bu konuda bir çalışmamız var mı? Sanmıyorum. Son güne kadar beklenir ve Galatasaray geleneklerine uygun olarak mutlaka son gün transfer(ler)i yapılır, üzerine de yabancılardan ikisine tazminat verip yollanır.

Ben başkanın transfer yapacağını düşünmüyorum...

Son güne kadar uğraştık yapamadık diyecek,kulağının üzerine yatacak...

Daha 5 GÜN var,acele etmeyelim transfer konusunda.

Elin boynuzlu bebesi geliyor Burak´i fircaliyor, o hala alttan aliyor. Sarilmalar, yavsamalar vs.

Biraz adam olun, biraz karakterli olun, yüreginizi, hirsinizi ortaya koyun.

Türklerden bekledigimiz adamligi yabancilar sergiliyor. Armayi yabancilar koruyor.

Kimlere kaldik ya.

Ben hiçbir zaman Burakı savunmam ama şu gün ileride kaliteli bir forvet kadrosuyla 4-4-2'ye dönülse Selçuğun performansı 180 derece değişir..Umut-Burak ikilisi gibi ikili değil Elmander - Baros gibi rakiplerin çekineceği türden forvet lazım..Emenike-Sow-Kuyt bu tarz oyuncular ve bu sayede dün Fener maça hükmetti..

selcuktan bisey olmaz... 2 saatlik vidyo yukleyim de gor selcugu. londradaki chelsea macinda bile spikerler adamlar alay etti...

"top selcuga geldi.. ve tekrar kaleciye verdi"

evet.. youtubeda varsa koyarim.

Selçuk futbolu birakti. onun düzelecegi yok. Biz avrupa'da sivrilen yerlilere gereken bonservisleri vermedik. Hayrovice felan verildi. Simdi yerli sorunu yasiyoruz. Anadolu dan topcu toplayarak fark yaratan bir takim kuramayiz. adi üstünde , anadolu topcusu. Vereceksin Hakan ç ye 10 milyon, simdi Selçuk ile 5 sene uzatmak zorunda kalmazlardi. alacaktin Emre Cani sag bek için, bir tanede üst düzey santrafor. Rahat götürürdük ligi.

Elin boynuzlu bebesi geliyor Burak´i fircaliyor, o hala alttan aliyor. Sarilmalar, yavsamalar vs.

Biraz adam olun, biraz karakterli olun, yüreginizi, hirsinizi ortaya koyun.

Türklerden bekledigimiz adamligi yabancilar sergiliyor. Armayi yabancilar koruyor.

Kimlere kaldik ya.

Efendilikmiş, centilmenlikmiş...

Özhan başkan da çok efendiydi, cenitlmenlik konusunda bir idoldü ancak efendilik bizi her sene şampiyon falan yapamadı, maalesef.

28-29 yaşında adamsın senden 3 yaş küçük tip geliyor, ayağına takılıp düşüyor, üstüne kalkıp sana ağzına geleni sayıyıor sen de kız gibi yanına koşuyorsun, "sevimli sevimli" hareketler yapıyorsun.Yahu bu kılıklarıyla benim şükrüm 4-5 yemedik... O da Prandelli'nin taktik dehası ve Fenerlilerin beceriksizliği sayesinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt