Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.365
- 6.822
- 1.243
Millet çildirdi. Sneijderi gönderiyorlar simdide. Yav gerekirse Sneijderle 4-4-2 oynariz. Yeterki top tutan bir santrafor gelsin. Burakla çift santrafor verimli mi olacak saniyorsunuz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta sahaya fizikli, defansif yönü güçlü ısıran bir yerli orta saha bulmamız lazım.Selçuk bu sezon kulübede otursun seneye de oturacak bir başka kulübe bulur inşallah kendisine...Veli bile kendisinden daha faydalı şu anda takımına hatta Bursa'ya takasla yolladığımız Musa ÇAĞIRAN bile daha iyi alternatif olurdu orta sahaya... Ayrıca kanata Gökhan TÖRE'yi bir şekilde almalıydık, geçmiş olsun...
Millet çildirdi. Sneijderi gönderiyorlar simdide. Yav gerekirse Sneijderle 4-4-2 oynariz. Yeterki top tutan bir santrafor gelsin. Burakla çift santrafor verimli mi olacak saniyorsunuz?
Maraton.com.tr@maraton_com_tr9 dk.
Maraton.com.tr@maraton_com_tr2 dk.3 sezon önce Elmanderin yaptığı pres..Barosun ilerde tuttuğu toplar..Rakip top bile çıkartamıyordu..Benim düşüncem aynı senin dediğin gibi top tutabilen bir forvetin gelmesi..3 sezon önceki gibi Selçuk ve Melo'nun 4-4-2'deki sistemde daha etkili olmaları ve Galatasarayın kendine yakışan o futbola dönmesi..Sneijder hiçbir zaman kanat oynamak istemez..Bir tek forvet arkasında etkili olabilir..O sistemde de hiçbir zaman o baskıyı kuramadık..Top tutabilen santrafor gelmezse şampiyonluğu unutalım zaten..
Dışarıda adam aramaya gerek yok,elimizde Furkan Özçal var...
Neden hiç denenmiyor anlamıyorum.İlk hazırlık maçında da nefis oynamıştı,90 dakika pres yapmıştı.Tam ihtiyacımız olan adam...
Ben hiçbir zaman Burakı savunmam ama şu gün ileride kaliteli bir forvet kadrosuyla 4-4-2'ye dönülse Selçuğun performansı 180 derece değişir..Umut-Burak ikilisi gibi ikili değil Elmander - Baros gibi rakiplerin çekineceği türden forvet lazım..Emenike-Sow-Kuyt bu tarz oyuncular ve bu sayede dün Fener maça hükmetti..Hücum hattimiz fazlasiyla yumusak kaliyor. Oradan Selçuk ve Burak çikarilmali bir kere. Hiç bir artisi olmayan oyuncularin bu denli light kalmasi kabul edilemez. Sen messi misinki sahada yürüyorsun? Ayrica kanatlarda hala Engin gibi birinin eksikligi hissediyoruz.
Yabancı transferi için yabancı göndermek lazım. Peki giden var mı? Yok. Peki bu konuda bir çalışmamız var mı? Sanmıyorum. Son güne kadar beklenir ve Galatasaray geleneklerine uygun olarak mutlaka son gün transfer(ler)i yapılır, üzerine de yabancılardan ikisine tazminat verip yollanır.
Ben hiçbir zaman Burakı savunmam ama şu gün ileride kaliteli bir forvet kadrosuyla 4-4-2'ye dönülse Selçuğun performansı 180 derece değişir..Umut-Burak ikilisi gibi ikili değil Elmander - Baros gibi rakiplerin çekineceği türden forvet lazım..Emenike-Sow-Kuyt bu tarz oyuncular ve bu sayede dün Fener maça hükmetti..
Ben hiçbir zaman Burakı savunmam ama şu gün ileride kaliteli bir forvet kadrosuyla 4-4-2'ye dönülse Selçuğun performansı 180 derece değişir..Umut-Burak ikilisi gibi ikili değil Elmander - Baros gibi rakiplerin çekineceği türden forvet lazım..Emenike-Sow-Kuyt bu tarz oyuncular ve bu sayede dün Fener maça hükmetti..
Elin boynuzlu bebesi geliyor Burak´i fircaliyor, o hala alttan aliyor. Sarilmalar, yavsamalar vs.
Biraz adam olun, biraz karakterli olun, yüreginizi, hirsinizi ortaya koyun.
Türklerden bekledigimiz adamligi yabancilar sergiliyor. Armayi yabancilar koruyor.
Kimlere kaldik ya.