Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünkü kaybettiğimiz kupa değil şikeciler karşısında çaresiz kaldığımız oyun koyuyor insana. Dün Chelsea karşısında çaresiz kalan Galatasaray'ı izler gibi oldum. En kısa zamanda yabancı forvet almalıyız gerekirse lig maçlarında Muslera hariç defans hep yerlilerden kurulmalı.

Defans konusuna katılıyorum ama bir tek forvetle düzeltecek iş değil o.

Yani dün Burak'ın yerinde atıyorum Martinez de olsa pek bir şey değişmezdi. Kesinlikle topla daha çok oynaması lazım takımın hücumda şans yakalaması için.

tapatalk

ASAMOAH GYAN

gyan_1234713a.jpg

Yönetimden birileri brezilya ya ucdu yaziliyor. ..

Pato veya Damiao icindir

Pato nun seneye kontratı bitiyor

3-5 Mil€ ya biter bu iş

* LG G2 Tapatalk *

Geçen seneden beri takımda hücum organizasyonu anlamında hiçbir ilerleme olmamış. Bu olay beni korkutuyor. Bizim ilerde basmamız lazım. Aldığımız topu alıp uzun oynamamız değil. Dün Cesare ne kadar yerden oyun istesede bizi mecbur bırakdılar. Kanatlarda en az 15 ver kaç yaptılar ama bizimki 2-3 falandır. Kısaca takımda organizasyon yok. Bence yabancı forvetden önce Selçuk efendi yerine yabancı orta saha lazım

Geçen seneden beri takımda hücum organizasyonu anlamında hiçbir ilerleme olmamış. Bu olay beni korkutuyor. Bizim ilerde basmamız lazım. Aldığımız topu alıp uzun oynamamız değil. Dün Cesare ne kadar yerden oyun istesede bizi mecbur bırakdılar. Kanatlarda en az 15 ver kaç yaptılar ama bizimki 2-3 falandır. Kısaca takımda organizasyon yok. Bence yabancı forvetden önce Selçuk efendi yerine yabancı orta saha lazım

Ben açıkçası Prandelli'nin yerden pas istediğine şüpheliyim.

Çünkü daha FB doğru düzgün baskı kurmadan savunmaya gömülüp uzun topla kontra aramaya başladık.

Onlar da bizim oyunumuzdan aldığı cesaretle daha çok pas yaptılar daha çok topa hakim oldular.

Sayılara fazla takılmayı sevmem ama mesela %68'e %32 bitmiş topa sahip olma oranı. Oyun olarak çok açık bir şekilde aciz kaldık.

tapatalk

İlerideki forvet arkadaşımız top tutabilen biri değil,mecburen takımda birileri top taşıma görevini üstlenmek zorunda,onu da sadece Olcan yapabiliyor..

Hadi top ileri götürüldü,bu sefer de rakip defanstan dönen topları alamıyoruz.

Bunun bir çaresi var , üçlü ortasaha ile oynamak.Nitekim ne zaman Prandelli 60.dakikada 4-3-3 e döndü oyunu dengeledik.

Birkaç yerde yazdım forumda...

Orta sahayı Furkan-Melo-Umut üçlüsünden kuralım,hem tempo hem de topu ileri taşıma sorununu halletmiş oluruz.

İleriyi de Olcan-Yabancı forvet-Sneijder üçlüsü ile oluştururuz.

Böylece hem topu rakip sahaya yıkarız hem de oldukça hızlı hücum edebiliriz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt