Ilhan Haciogul
Cezalı
- 20 Aralık 2013
- 819
- 1
- 588
Bony gelsin 15m gelir... istersen RONALDO gelsin.. ortayi kim verecek pasi kim cikaracak?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
puahha bu nedir ya
sizi değiştirecez ne demek lan gavatlara bak bildiğin savaş açmış babasızlar
Dünkü kaybettiğimiz kupa değil şikeciler karşısında çaresiz kaldığımız oyun koyuyor insana. Dün Chelsea karşısında çaresiz kalan Galatasaray'ı izler gibi oldum. En kısa zamanda yabancı forvet almalıyız gerekirse lig maçlarında Muslera hariç defans hep yerlilerden kurulmalı.
Tarıkın sol bekte oynatılması saçmalığı > sneijderin sol açıkta oynatılması
Umarım gelmez her zaman söylüyorum sağ bekte vasat olan adamı hangi mantıkla sol beke koyuyosunuz
Anlatamiyoruz kardesim![]()
ASAMOAH GYAN
![]()
Bursaspor bjk kalitesinde bi transfer
Bize bi klas daha cok adam gerekir
* LG G2 Tapatalk *
Bursaspor bjk kalitesinde bi transfer
Bize bi klas daha cok adam gerekir
* LG G2 Tapatalk *
sende sakat adamı kitleyecen he bize
Geçen seneden beri takımda hücum organizasyonu anlamında hiçbir ilerleme olmamış. Bu olay beni korkutuyor. Bizim ilerde basmamız lazım. Aldığımız topu alıp uzun oynamamız değil. Dün Cesare ne kadar yerden oyun istesede bizi mecbur bırakdılar. Kanatlarda en az 15 ver kaç yaptılar ama bizimki 2-3 falandır. Kısaca takımda organizasyon yok. Bence yabancı forvetden önce Selçuk efendi yerine yabancı orta saha lazım
Geçen seneden beri takımda hücum organizasyonu anlamında hiçbir ilerleme olmamış. Bu olay beni korkutuyor. Bizim ilerde basmamız lazım. Aldığımız topu alıp uzun oynamamız değil. Dün Cesare ne kadar yerden oyun istesede bizi mecbur bırakdılar. Kanatlarda en az 15 ver kaç yaptılar ama bizimki 2-3 falandır. Kısaca takımda organizasyon yok. Bence yabancı forvetden önce Selçuk efendi yerine yabancı orta saha lazım