Korkmaz Kemal
Kırmızı Üye
- 6 Temmuz 2011
- 1.540
- 0
- 996
Brezilyaya Pato için değil Fred için gidildi desem Almeidayı sırtlarında Floryaya getirecek insanlar tanıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son şık biraz daha mantikli geldi bana aslinda.... mantikli konustun savunmayi full Türk yapip rahatlikla hucuma yonelsek ofansin guclenmesi pozisyon vermeyi biraz olsun düşürur defans yapmak sonucta hucumda baslar
safra kesesinden gönderildi
Bu sene çıkarabileceğimiz en iyi 11 ve 18 şöyle olur:
Muslera-Veysel-Chedjou-Semih-Hakan-Melo-Selçuk-Sneijder-Olcan-Ben Yedder-Burak
Yedekler: Sinan-Koray-Telles-Tolgay-Emre Çolak-Bruma-Mevlüt
Tribünde: Umut, Sabri, Zan, vs.
Hakan sol bekte oynasın 2 hafta sonra herkes Telles'i aramaya başlar.
tapatalk
Fenerde en az bizim kadar kötü durumda. Objektif bakacak olursak Dün oynadığımız berbat ötesi oyundan sonra, Fenerbahçe bizi ancak penaltılarla geçebiliyorsa bu Fenerbahçe içinde büyük sorundur.
Lige şekil verecek 2 takım var şuan. Trabzon ve Beşiktaş. Onları bir görmek lazım.
Ben Hakan'ı süper bulmasam da bir şekilde savunma istikrarı sağlayan oyuncu olarak görürüm her daim.
Ayrıca şu an biz daha iyi bir yerli sol bek alamayız. Yoksa kim istemez daha iyisini.
Levent Tüzemen,Doumbia olabilir demiş. İnşallah olur inşallah.
Nerde demiş ?
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Stoperde yerini buldu bence ama sol bekte gerçekten saçmalıyor. İleri geri oynamak zorunda olduğu için savunma yönü de yetersiz kalıyor.
Hakan'ı sol stopere koy kısa mesafede oynasın tempo sorunu yaşamasın her türlü ligi idare eder. Ama sol bek bilemiyorum çok sıkıntı yaratır. Tarık net daha iyi tercih olur bana göre sol bek için.
tapatalk
Levent Tüzemen,Doumbia olabilir demiş. İnşallah olur inşallah.
Nerde demiş ?
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk