Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brezilyaya Pato için değil Fred için gidildi desem Almeidayı sırtlarında Floryaya getirecek insanlar tanıyorum.

Selçuk ve Burak'ın yerine 2 tane net kaliteli yabancılar alınmalı yoksa işimiz çok zor bu sene, defans falan hikaye 5 tane stoper var takımda 2 transfer yeter şu takıma

Son şık biraz daha mantikli geldi bana aslinda.... mantikli konustun savunmayi full Türk yapip rahatlikla hucuma yonelsek ofansin guclenmesi pozisyon vermeyi biraz olsun düşürur defans yapmak sonucta hucumda baslar

safra kesesinden gönderildi

Melo ve Selçuk çok saldı bence onları zorlayacak hatta gerektiğinde yedek bırakacak bir adam şart. Yerlilerden bir tek İnler direkt gelip oynayacak kalitede gözüküyor o da baya zor alınır gibi.

Ya Tolga Ciğerci Tolgay Aslan Jem Karacan vs gibi genç yerliler denenecek ya da yabancı haklarından biri oraya kullanılacak. Bana da ikinci seçenek daha mantıklı geliyor.

Yani yerli defans kuracaksak kuralım yanına bir tane merkez orta saha bir tane de kanatlarda da oynayabilen yabancı santrfor daha doğru olur.

tapatalk

1084629_Galatasaray_SK.jpg

duruma göre Bruma kulübeye Pato sola alınır ileri 1 adam daha alınabilir

Fenerde en az bizim kadar kötü durumda. Objektif bakacak olursak Dün oynadığımız berbat ötesi oyundan sonra, Fenerbahçe bizi ancak penaltılarla geçebiliyorsa bu Fenerbahçe içinde büyük sorundur.

Lige şekil verecek 2 takım var şuan. Trabzon ve Beşiktaş. Onları bir görmek lazım.

Bu sene çıkarabileceğimiz en iyi 11 ve 18 şöyle olur:

Muslera-Veysel-Chedjou-Semih-Hakan-Melo-Selçuk-Sneijder-Olcan-Ben Yedder-Burak

Yedekler: Sinan-Koray-Telles-Tolgay-Emre Çolak-Bruma-Mevlüt

Tribünde: Umut, Sabri, Zan, vs.

Hakan sol bekte oynasın 2 hafta sonra herkes Telles'i aramaya başlar.

tapatalk

Fenerde en az bizim kadar kötü durumda. Objektif bakacak olursak Dün oynadığımız berbat ötesi oyundan sonra, Fenerbahçe bizi ancak penaltılarla geçebiliyorsa bu Fenerbahçe içinde büyük sorundur.

Lige şekil verecek 2 takım var şuan. Trabzon ve Beşiktaş. Onları bir görmek lazım.

Muslera olmasa FB çok rahat 90 dk'da maçı bitirirdi.

tapatalk

Biz yabancı bir beki herşeyden önce hücum bindirmesi yapması için istedik. Telles'in top tekniği bile yeteli değil. Şuan onun için konteyjan harcamak saçma olur. Ligde Hakan oynayabilir

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Ben Hakan'ı süper bulmasam da bir şekilde savunma istikrarı sağlayan oyuncu olarak görürüm her daim.

Ayrıca şu an biz daha iyi bir yerli sol bek alamayız. Yoksa kim istemez daha iyisini.

Stoperde yerini buldu bence ama sol bekte gerçekten saçmalıyor. İleri geri oynamak zorunda olduğu için savunma yönü de yetersiz kalıyor.

Hakan'ı sol stopere koy kısa mesafede oynasın tempo sorunu yaşamasın her türlü ligi idare eder. Ama sol bek bilemiyorum çok sıkıntı yaratır. Tarık net daha iyi tercih olur bana göre sol bek için.

tapatalk

Muslera-tarık-semih-koray-balta-melo-selçuk-olcan-sneıjder-podolski-huntelaar

Şu takım gerçekten süper bir takım olurdu buraksız

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stoperde yerini buldu bence ama sol bekte gerçekten saçmalıyor. İleri geri oynamak zorunda olduğu için savunma yönü de yetersiz kalıyor.

Hakan'ı sol stopere koy kısa mesafede oynasın tempo sorunu yaşamasın her türlü ligi idare eder. Ama sol bek bilemiyorum çok sıkıntı yaratır. Tarık net daha iyi tercih olur bana göre sol bek için.

tapatalk

Tarık sol ayaklı bile olmadığı için emin olamıyorum. Bir de Veysel-Chedjou-Semih-Hakan savunması Veysel-Semih-Hakan-Tarık savunmasından daha fazla güven veriyor bana nedense.

Ayrıca Başkan'ın açıklamalarından hareket edersek biz Tarık'ı solda değil sağda kullanmak için alacağız gibi.

Üst düzey bir forvet

takıma direkt girebilecek bir orta saha

birde Selçuk'un kafasına indirmek için sağlam bir balyoza ihtiyacımız var

Ligde defans 4 lüsü komple yerli olmalı ileride full yabancı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt