Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimse boşuna hayal kurmasın Galatasaray futbol takımı batmışdır,takım kadrosu hurdalığa dönmüş ve mali olarak inanılmaz büyük paralar çöpe atılmışdır ,dolayısı ile bu kadronun belini doğrultması sıfırdan bir yenilenme ile mümkündür ama oda mevcut çöp futbolculara harcanan büyük paralar ve bu futbolcuların havadan kazandığı yüksek sözleşme bedelleri yüzünden imkansızdır ,dolayısı ile adnan polat dönemine dönmüş durumdayız ,bu ağır yükün altından kalkmak çok zordur ,yeniden seçim yapılarak takım GERÇEK PROFESYONELLERE teslim edilmelidir, emre utkucan ve ekibi , tulun ve terimin kalıntılarI acilen kovularak zararın neresinden dönülürse kar diyerek işe başlanmalıdır .... not : kesinlikle son dakika yapılacak transferlerde çöpe atılan para olacaktır keza bu kadroda ancak 2-3 mevki sağlam gerisi hurdalıkdır,yapılacak 2 transfere harcanacak parada çöpe atılacaktır...

Aynen çok güzel yakalamışsın..

Caner de bizimkilere kalsa topçu değildi geçen sene Fb yi neredeyse tek başına şampiyon yaptı adam...

Bazı arkadaslar Ünal Aysalın adamı oldugumu falan söylemiş..

Çok güldüm.

Ben doğruya doğruya eğriye eğri derim.

Adam başarılı mıdır ? Evet başarılıdır.

Hataları yokmudur ? Hemde çok ama bu onu oradan indireme anlamı katmaz.

Eleştir yanlış gördüğünü ama nedir bu hemen istifa havası..

Söylesenize GS a kim başkan olucak Ünal Aysal dan sonra ?

Faruk Süren aday olmuyor , ALp Yalmanlar Mehmet Cansunlar falan bırakdı.

Kulübü Adnan öztürklere Helvacılara mı bırakacaksınız ? Çapları ne bu adamların ? GS a başkan olmak bu kadar kolay mı ?

Diyorum ya mumla arasınız mumla..

Eleştirin bende çok eleştiriyorum transferleri olsun yönetim deki yanlış kararları olsun.

Ama hemen infazını istemiyprum...

Çünkü ben FB medyasını biliyorum. Çünkü ben kör değilim Geçen sene adama yapılanları TFF tarafından GS a yapılanları biliyorum

Çünkü GS ın en büyük düşmanı yine GS dır içerideki muhalefettir onu biliyorum..

Adamlar diyor ya Sizi değiştireceğiz diye .

Anlayın ne kadar korkuyorlar istemiyorlar yönetiminizi . Çünkü adam başarılı.

TFF destek vermese yıkamayacaklaını biliyorlar..

Ama siz hala göremediniz..

Neyse sağlık olsun...

Ünal Aysal gitsin de o zaman görücem ben sizi...

Gerçi hiç belli olmaz sizin işiniz..

Haftaya bursayı 2-3 0 gibi skorla yenersek hemen başlarsınız methiyeler düzemeye....

Bu arada Ebou yi Avrupanın sayılı defans oyuncularından biri saymama gülmüş bir arkadas..

bende çok güldüm.

Bu arkadas sanırım daha yeni emeklemeyi bırakıp futbol izlemeye başladı..

Aç kopenhag ve diğer maçları izle.

Arsenal deki maçlarını izle..

Bir tek sorunu fazla yere atması kendini.

Saysana Avrupada Eboue kadar yetenekli kariyerli bir oyuncu.

Ama öyle Chealse Real Juve Bayern falan demicen. Alabileceğin adamları söylicen

ki onlarla arasında bile uçurum yok..

Türkiyede yabancı sınırı olmasın ilk 11 in değişmezi olacak adamdır Eboue...

Neden acaba hiç teklif yok.Avrupanın en iyisi ya.Allah Allah

sanırım volkan melo konusunda en adam gibi davranışı Zan göstermiş oldu helal olsun kendisine .:) adamın dibi

Aynen çok güzel yakalamışsın..

Caner de bizimkilere kalsa topçu değildi geçen sene Fb yi neredeyse tek başına şampiyon yaptı adam...

Bazı arkadaslar Ünal Aysalın adamı oldugumu falan söylemiş..

Çok güldüm.

Ben doğruya doğruya eğriye eğri derim.

Adam başarılı mıdır ? Evet başarılıdır.

Hataları yokmudur ? Hemde çok ama bu onu oradan indireme anlamı katmaz.

Eleştir yanlış gördüğünü ama nedir bu hemen istifa havası..

Söylesenize GS a kim başkan olucak Ünal Aysal dan sonra ?

Faruk Süren aday olmuyor , ALp Yalmanlar Mehmet Cansunlar falan bırakdı.

Kulübü Adnan öztürklere Helvacılara mı bırakacaksınız ? Çapları ne bu adamların ? GS a başkan olmak bu kadar kolay mı ?

Diyorum ya mumla arasınız mumla..

Eleştirin bende çok eleştiriyorum transferleri olsun yönetim deki yanlış kararları olsun.

Ama hemen infazını istemiyprum...

Çünkü ben FB medyasını biliyorum. Çünkü ben kör değilim Geçen sene adama yapılanları TFF tarafından GS a yapılanları biliyorum

Çünkü GS ın en büyük düşmanı yine GS dır içerideki muhalefettir onu biliyorum..

Adamlar diyor ya Sizi değiştireceğiz diye .

Anlayın ne kadar korkuyorlar istemiyorlar yönetiminizi . Çünkü adam başarılı.

TFF destek vermese yıkamayacaklaını biliyorlar..

Ama siz hala göremediniz..

Neyse sağlık olsun...

Ünal Aysal gitsin de o zaman görücem ben sizi...

Gerçi hiç belli olmaz sizin işiniz..

Haftaya bursayı 2-3 0 gibi skorla yenersek hemen başlarsınız methiyeler düzemeye....

Bu arada Ebou yi Avrupanın sayılı defans oyuncularından biri saymama gülmüş bir arkadas..

bende çok güldüm.

Bu arkadas sanırım daha yeni emeklemeyi bırakıp futbol izlemeye başladı..

Aç kopenhag ve diğer maçları izle.

Arsenal deki maçlarını izle..

Bir tek sorunu fazla yere atması kendini.

Saysana Avrupada Eboue kadar yetenekli kariyerli bir oyuncu.

Ama öyle Chealse Real Juve Bayern falan demicen. Alabileceğin adamları söylicen

ki onlarla arasında bile uçurum yok..

Türkiyede yabancı sınırı olmasın ilk 11 in değişmezi olacak adamdır Eboue...

kısa öz cevap vercem çoğunda haklısın yarısında haksızsın, Aysal konusunda kızgınım eleştiririm ancak şuan gitsin demem ha gidecek olursa muhtemelen Ulusoy aday olabilir. Neyse Eboue sevdiğim bir topçudur ama artık miladını doldurdu malesef. Aysal giderse haklısın takım daha da çökebilir. Yanlış yaptığı işler yokmudur? vardır elbet.. ama bu şuan gitsin anlamına gelmez

...........muslera.........

eboue semih ömer toprak .. herhangi türk sol bek...

melo furkan(selçuk/umut gündoğan )

bruma sneijder olcay

top saklayıp kafa vurabilen forvet

Kadro kurayım dedim harbiden 5 yabancı ile kalecide yabancı ise kadro kurmak zor. Ya defansta kullanacaksın yabancıyı ya atakta biz gecen sene zaten az gol yedik biz gol atamıyoruz sorunumuz orada birde topu defanstan çıkaramıyoruz oyun kuramıyoruz korner kullanamıyoruz yazınca biz bayağı şeyi yapamıyoruz..Sağ bekte eboue oynamalı bence zaten telles oynayınca bal yapmayan arı bari eboue oynasında tehlike yapalım sağ kanattan bence hamit,yekta,umut,para veren varsa satılmalı ishakı kaçırdık mecbur tarık alınmalı sinan gümüş koray furkan ve umut gündoğan emre çolak denenmeli

kaliteli yerli ve 2 elite yabancı getireceksin, boş yabancıları yollayacaksın ne yapıp edip !!!

kimse boşuna hayal kurmasın Galatasaray futbol takımı batmışdır,takım kadrosu hurdalığa dönmüş ve mali olarak inanılmaz büyük paralar çöpe atılmışdır ,dolayısı ile bu kadronun belini doğrultması sıfırdan bir yenilenme ile mümkündür ama oda mevcut çöp futbolculara harcanan büyük paralar ve bu futbolcuların havadan kazandığı yüksek sözleşme bedelleri yüzünden imkansızdır ,dolayısı ile adnan polat dönemine dönmüş durumdayız ,bu ağır yükün altından kalkmak çok zordur ,yeniden seçim yapılarak takım GERÇEK PROFESYONELLERE teslim edilmelidir, emre utkucan ve ekibi , tulun ve terimin kalıntılarI acilen kovularak zararın neresinden dönülürse kar diyerek işe başlanmalıdır .... not : kesinlikle son dakika yapılacak transferlerde çöpe atılan para olacaktır keza bu kadroda ancak 2-3 mevki sağlam gerisi hurdalıkdır,yapılacak 2 transfere harcanacak parada çöpe atılacaktır...

batmışdır değil batmıştır .

beşiktaş gruplara kalmayı hakediyor ,isterimde şahsen ama ağzına tükürdüğüm parası yüzündne diğer taraftan istemiyorum Arsenali elemelerini...

eğer sadece biz olursak şampişyonalr liginde onlarında yayın gelirini biz alıyoruz,az para değil kaliteli bir oyuncu alınır zaten cep delik,o para iyi iyi kardeş az değil...............

Milli takimin hali bile ortadayken 6 türk oyuncudan olusan adam gibi bir kadro kurmak imkansiz.

30-40 tane futbolcumuz var diye gecistirmeyin bu arada, kadromuz acayip dar.

Transfersizlikten Sabri de Zan gibi dönerse kadromuz su hale geliyor:

Muslera, Sinan

Semih, Chedjou, Koray, Gökhan, Hakan, Telles, Veysel, Sabri

Melo, Selcuk, Yekta, Hamit, Sneijder, Furkan, Yasin, Emre, Olcan, Aydin, Bruma, Amrabat

Burak, Umut

___________________________________________________________________________________

-------------------Muslera-----------------

Sab/Vey--Semih--Chedjou--Telles

----Felipe Melo---Selcuk Inan-------

Olcan/Amrabat-----------------Bruma

---------------------Sneijder----------------

----------------------Burak------------------

Sampiyonlar Ligi icin söyle bir kadro ortaya cikiyor. Bundan daha iyisi mümkün degil elimizdeki malzemeye göre.

kısa öz cevap vercem çoğunda haklısın yarısında haksızsın, Aysal konusunda kızgınım eleştiririm ancak şuan gitsin demem ha gidecek olursa muhtemelen Ulusoy aday olabilir. Neyse Eboue sevdiğim bir topçudur ama artık miladını doldurdu malesef. Aysal giderse haklısın takım daha da çökebilir. Yanlış yaptığı işler yokmudur? vardır elbet.. ama bu şuan gitsin anlamına gelmez

farklı birşey söylemiyoruz dostum aynı şeyleri yazmıssın.

bende çok eleştirdim aysalı eleştiriyorum hatta çok kızıyorum yapılan transferlere ama bu gitsin anlamına gelmez..

Eboue de miladını doldurmussun demişsin hocam .

31 yasında evet ama elinde Eboue varken veysel varken yabancı transfer yapan sağ beke intihardır.

getireceğin topçudan daha fazlasınıda verir Eboue .

bir sorun görüosan veyselde o zaman Eboue yi geri çağar.

Sene sonu sözleşmesi bitiyor zaten o zaman istediğini al .

Ki ben böyle 5 yabancı sınırlaması olan bir ligde hele de kaleye yabancı hakkını kullanıosan

Sağ ve sol beke yabancı koymaya son derece karşıyım...

Yabancı hakkını hucumculardan kullanma taraftarıyım

MALLARIN ELENMESİNDEN GELECEK PARA İŞİN ESPRİSİ, GALATASARAY 3 MİLYON € KAYBEDECEK DESELER BİLE AT HIRSIZI ŞİKECİ BEŞİKTAŞ'I DESTEKLEMEM

Başkan seçime gidip güven tazelemli.Ve futbol takımın emin ellere bırakmalı.Yoksa işimiz zor

farklı birşey söylemiyoruz dostum aynı şeyleri yazmıssın.

bende çok eleştirdim aysalı eleştiriyorum hatta çok kızıyorum yapılan transferlere ama bu gitsin anlamına gelmez..

Eboue de miladını doldurmussun demişsin hocam .

31 yasında evet ama elinde Eboue varken veysel varken yabancı transfer yapan sağ beke intihardır.

getireceğin topçudan daha fazlasınıda verir Eboue .

bir sorun görüosan veyselde o zaman Eboue yi geri çağar.

Sene sonu sözleşmesi bitiyor zaten o zaman istediğini al .

Ki ben böyle 5 yabancı sınırlaması olan bir ligde hele de kaleye yabancı hakkını kullanıosan

Sağ ve sol beke yabancı koymaya son derece karşıyım...

Yabancı hakkını hucumculardan kullanma taraftarıyım

işte bende diyorum ki defansı veysel, koray - semih - yerli biri yapalım yani şuan kinden farklı olmaz bunu yazmayı unutmuşum :D

kavgaları desteklediğim den değil ama ya beyazsındır ya siyah, gri olmak olmaz bir arkadaşın yanlış bir kelime kullandıysa çıkıp "arkadaşım sen nasıl konuşuyon" demiyorsan ve ardından "saha içinde olan saha içinde kalır" şeklinde bir yorum yapıyorsan kusura bakma da kaypaksındır. Zan'da çıkmış hepimiz birimiz birimiz hepimiz için demiş takımdaşlık da budur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt