Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
97fad696c5a3e710b79836b94d3b97d8.jpg

Arsenal gol atınca Ünal Başgan

işte bende diyorum ki defansı veysel, koray - semih - yerli biri yapalım yani şuan kinden farklı olmaz bunu yazmayı unutmuşum :D

Katılıyorum . Böyle hamleler bekledik ama maalesef..

Gerçi ne yaparsak yapalım 5 yabancılı sistemde bir türlü oturmuyor hep biryerler eksik kalıyor..

Sneijder-melo-Muslera yı banko yazıyoruz e Brumaya o kadar para verdik yeteneklide onuda yazıyoruz .

Kaldı 1

gelde çık işin içinden..

beşiktaş gruplara kalmayı hakediyor ,isterimde şahsen ama ağzına tükürdüğüm parası yüzündne diğer taraftan istemiyorum Arsenali elemelerini...

eğer sadece biz olursak şampişyonalr liginde onlarında yayın gelirini biz alıyoruz,az para değil kaliteli bir oyuncu alınır zaten cep delik,o para iyi iyi kardeş az değil...............

az bir para. +2,5 milyon euro demek, yani bir yasin öztekin bile değil.

Katılıyorum . Böyle hamleler bekledik ama maalesef..

Gerçi ne yaparsak yapalım 5 yabancılı sistemde bir türlü oturmuyor hep biryerler eksik kalıyor..

Sneijder-melo-Muslera yı banko yazıyoruz e Brumaya o kadar para verdik yeteneklide onuda yazıyoruz .

Kaldı 1

gelde çık işin içinden..

1 kişi ya golcü olacak ya defans... yabancı sınırılaması komik, milli takım da milli takım eyvallah milli takım önemli ancak, bakıyoruz milli takımlara Alman milli takımın da kaç tane alman var :D

Semih ve Chedjou beklediğimin çok üzerinde performans gösterdiler, Muslera için yoruma gerek yok...Takımın geri kalanı böyle oynayacaksa, stoperde Thiago Silva - Hummels oynasa da az şey farkeder zaten...

Chedjou nun gönderilmesini en çok isteyenlerden ve Semih i de yeterli bulmayanlardan biri olarak söylüyorum bunu...Prandelli de bütün maçlarda Chedjou yu oynattığına göre eldekilerden en iyisi olarak görüyor büyük ihtimalle...

Orta sahada her şeyin Selçuk - Melo nun formuna - keyfine bırakılması gibi bir durumu da tehlikeli bulduğumu ifade etmiştim defalarca...Selçuk geçen sezonki oyununu istikrarla sürdürecek gibi maalesef, Melo nun isteksiz hali de kuşku uyandırıcı, aklı bahsi geçen tekliflerde kalmış olabilir...Ki bu ikisi çok formda olsalar bile göbek için sağlam bir adama ihtiyaç var ve yerli oyuncu havuzunda böyle biri yok...Eğer iki yabancı futbolcu alınacaksa biri kanat (Ya da merkez) forvet, diğeri merkez orta saha olmalı bence...

Orta hattı rakiplerinden daha zayıf olupta ciddi hedeflere ulaşabilen çok az takım gördüm bugüne kadar...

Atamayana atarlar deyimi geldi aklıma ve herifler 10 kişi de kaldılar. Elenmek için elinden geleni yapıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt