Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi oyuncu cl on elemesinde kadroda olup oynamadiysa ve baska takima transfer olup orada cl macinda oynayabilir mi

Şu Volkan için düzenlenen imza kampanyası Demirören'in gitmesi ve Başkanın birşekilde Galatasaraya sponsor olması için düzenlenemez mi?

Acil saglam forvet ve Tarık camdal lazim yoksa ayvayi yedik

Mahmut Uslu:''Volkan babasız degil,onun birden cok babası var''

vay anasını

25 yıllık ömrümde daha önce böyle küfür duymamıstım

Podolski ilk 18'deydi maçta bize gelirse cl'de oynayabilir mi ?

Mahmut Uslu:''Volkan babasız degil,onun birden cok babası var''

vay anasını

25 yıllık ömrümde daha önce böyle küfür duymamıstım

:happy: En büyük eğlence fenerbahçe denilmiyor boşuna.

Buda çıkar şimdi. Portugisde bu cümle farklıdır diye veya uslu-dünyasında

aziz yıldırım: "Şike yaptıysam fb için yaptım" + "S...rim böyle fb'yi"

mahmut uslu: "Volkan'ın bir çok babası var"

Biz deyince kızıyorlar! :eek:

★☆★

Almeida kulüpteymiş radyospora göre

Ramsey.jpg

Amrabatın gidecek olması çok üzücü.Ambaratın yerine alınacak oyuncunun daha iyi olacağını düşünmüyorum.Galatasarayı söylenen isimler arasında Amrabatan daha iyi olan sadece Welbeck var. Onuda alamıyacağıma göre bu çoçuğun durması lazımdı.Zaten forvetimiz var. Bunu kabul etsenizde etmesenizde, Burak ilk 11 oyuncusu. Yine genç birinin peşine düşecekler, o genç bruma gibi artık ne zaman parlarsa.

bu işler konuşmakla olmaz sen daha formana 10 milyonluk sponsor bulamıyosun senin rakibin formasına yıllık 70 milyonluk sponsor buluyor. Yarıstıgın takımların yıllık sponsor geliri 1 milyara yaklastı bizim kaç acaba biliyomusun ? Bu yıl futbol tarihinin en önemli yılı çünkü ucunda 4. yıldız var . 4. yıldız demek inanılmaz forma satısı ve prestij demek .Bırakalım bu avrupa ayaklarını Lige odaklanalım .

Senin kafa yapindaki adamlar yuzunden bu ulke bi yerlere gelemiyor.2000 Yilinda Rakiplerin butcesi bizden daha fazla deseydik bastan pes etseydik bugun muzemizde Avrupa Kupasi olmayacakti.Ataturk ve Kahraman Sehitler Canakkalede Sansimiz yok deseydi.Bugun sen 3.sinif vatandas olarak yasiyodun.Bu zihniyeti Turkiyede Ataturk ve Galatasaray yikmistir.Bu hayat gorusun Galatasaraya hic uygun degil.Acil Zihniyetini degistir.

alsam neşteri bizim takımda kanser hücreleri var kesip atsak

ayrıca

maalesef muslera ve sneijder i satsak hem bu takımda adamlara yazık

şöyle kadro kursak

sinan

tarık(başka yok)

chejdou

semih

telles

melo

umut-(furkan)

olcan

bruma

muhammet

gerçek forvet

bundan kötü olmayacağımızı garanti ederim

kimsenin kabul etmek istemedigi aci gercekler

1. Sponsor bulamayacagiz

2. Prandelli istememesine ragmen hic yoktan iyidir hocam denerek Almeida alinacak , bedava olmasina ragmen deli gibi de maliyeti olacak.

3. Selcuk ve Burak ilk 11 e yazilacak ilk 2 oyuncu olarak kalmaya devam edecek

4. Tarik'a essek yukuyle para verip bir cop daha kadromuza kazandirilacak (bunu isteyenler de var gerci)

5. hicbir yabancidan para kazanamayacagiz yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt