Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Emre Çolak'ı nasıl ileriye götüremiyoruz, nasıl en azından Olcay kadar, Töre kadar süre alacak hale getiremiyoruz şaşıyorum. Bu çocuğun Olcay'dan, Töre'den, Yusuf Erdoğan'dan eksiği yok. Kafasına vura vura iyi bir oyuncu yapmak mümkün bu çocuğu.

Mesela son maçta neden Sneijder yerine Yekta girdi de Emre girmedi çözemedim.

Ben Prandelli'ye doğrusu güvenemiyorum ve bu sezonu büyük bir riske attık ilk fener maçında da bu güvensizliğim de haklı çıktım.Bir adam 2-3 aydır takımın başın da ve hiç bir organizasyon göremediysek burada Selçuğu, Burağı suçlamak yersiz.Bu Selçuk bu Burağın , Terim varken hallerinin nasıl olduğunu biliyoruz. Galatasarayın gerçekten iyi bir kadrosu var.Bunu kulanırsak, ve tabi önde basan büyük takım gibi oynayan bir Galatasaray olması şart ile şampiyon olmamak için bir neden göremiyorum.

Hadi diyelim aldik almeidayi be adam sen surda daha kac sene kalacaksin yonetim olarak?

3yillik nedir max 1+1opsiyonlu sunu ogrenrmeyecek bizim kulup

2000 yılındaki fark suan ki farkın yanında devede kulak gibi kalır. Gerçekçi olmak lazım . Ayrıca Uefa kupasını kazanmak için yüksek bütçeye ihtiyacımız yok . Uefa kupasını kazanmak için şuanki kadromuz bile yeterli . Ben ş.liginden bahsediyorum . Kusura bakma benim zihniyetim böyle ve kendini dev aynasında görenlerden değilim . Önce sistemini kurucaksın , altyapını geliştiriceksin , lig ve avrupada sürekliliği yakalayacaksın daha sonra hedefe ulaşabilirsin. Her yıl avrupa avrupa diye saçma sapan transferler yapıyoruz. Benim için önemli olan her yıl ligde şampiyon olup avrupada kalıcı olmaktır. Bu yabancı sınırı varken avrupada güçlü bir takım kursan bile ligde bu adamları oynatamıyorsun . Bu zihniyetin 110 yıldır sadece 1+1 kupa kazanması bazı şeyleri gösteriyor . Bence GALATASARAY ın zihniyetini bu konuda değiştirmesi lazım .

Seninle dusunce yapimiz cok farkli tartismaya girersek konu sabaha kadar sürer.En iyisi kapatalım.Ama sana hic katilmiyorum.

Orta sahaya tempo ve sertlik kazandıracak , topla ileri taşıyabilecek adam Yekta-Emre değil Furkan'dır...

Keşke Furkan--Melo--Birhan ile çıksak maçlara.

Temel sorunumuz takımda top kazacak oyuncu yok.Selçuk-Telles-Yekta-Sneijder-Burak bunlar yumuşak oyuncular.

Takımda Melo-Olcan top kapacaksa kapar.Oysa biz bunu orta sahaya 2 tane ve forvete 1 takviye ile artırmalıyız...

Bana Emre Çolak deme de ne dersen de! Kaç yaşına geldi kaç senedir bu kulüpte, ha anadolu takımlarındaki topçulardan daha iyidir tarık 6 ediyorsa 10 eder orası ayrı...

tarık çamdal gel kurtar bizi diye ölenler için söylüyo

bizi tarık çamdal mı kurtaracak?

kaç yaşına geldi diyosun 23

tarık çamdal kaç yaşında 23

Tecrübeli futbolcuyla sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştıklarını dile getiren başkan Pina, "Dany kiralık olarak sezon sonuna kadar bizde oynayacak. Parasal konularda bilgi veremem. Ücretinin nasıl ödeneceğiyle ilgili konu kulüpler arasındadır. Konuşmayacağım. Biz sezon sonuna kadar oyuncuyu kiraladık. Sezon sonu için satın alma opsiyonu yok. Sadece kiralık olarak oynayacak. Dany'nin yeteneklerini güveniyoruz. İyi oyuncu bu nedenle kiraladık" diye konuştu.

Almeida eğer olurda Galatasaray'a imza atarsa başkan gözümde eksilere inersin. Almeida iyi kötü futbolcu olduğu için değil, Prandelli'nin istemediğini bile bile zamana oynayıp elimizdeki tek alabileceğimiz forvet bu diyerek kendi teknik direktörünü aldatan birisi olarak. Dahası taraftarını aldatan birisi olarak. Almeida değil Messi olsa söyleyeceklerim aynıdır! Adam gibi sorumluluğu üzerime alıyorum ben Galatasaray başkanıyım, Almeida'nın Galatasaraya yararlı olacağını düşünüyorum desen olumlu olumsuz eleştirimi yapar saygı duyardım ama şimdi böyle birşey yaparsan esefle kınarım dahası sana öyle dualar okurum ki direk cennete gidersin...

aynen furkan ı takıma monte etmeliyiz

keske bursa macında furkan-melo baslasak sert,agresif bir ikili olur

kaldı ki furkan asırı defansif bir oyuncu degil

topla oyunu da bilir

gecen sene karabük fener macınad stadda izledim

fener orta sahasını tek basında sindirdi diyebilirim

kayseride de cok etkiliydi

oynamalı,sakın ha tarıka karsılık eskisehire verilmesin

bakın ertugrul akıllı adam,ne diyor galatasaraydan sadece furkan veya umutu isterim diyor

adam topcudan anlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt