Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerlilerden ne verebiliyorsak verelim eskişehire para indirimi için değil yıllıklarından kurtulalım diye, ne varsa yollayın çöplerden.

Takımda sol bek yok (Balta'ya sol bek demiyorum stoper,bek pozisyonunda idare ediyor) tek sol beki transfer döneminin bitmesine 3 gün kala göndermeye çalışıyorsunuz...

Denilen doğru,Sevilla 6 milyon euroya aldı diyelim Telles'i , herhalde o parayla Eskişehir'deki çapsızı almayı düşünüyorsunuz...

Ya bosver bu futbol fakirlerine bunu anlatsan bosuna anlatmis olursun, genc yetenekli oyuncu istemiyorlar, illa yasli olmaliymis, adami resmen yeteneksiz ilan ettiler, boyle futbol nankorleri iste.. Balta daha iyimis :asd:

Yahu Prandelli deli mi ki uğruna 2 tane yıllardır formamızı giyen Eboue ve Sabri gibi adamları silip güvendiği Veysel'i satmak istesin.Bir geçin onu..

Eboue nin takıma dönmesi en iyi transferlerden olur heralde.5+3 te oyuna sonradan hücum içinde girebilir, bek olarakta.

Bence biz butun yabancilari satalim herkes rahat etsin, sonra yeni bir yabanci kadro kurulsun 5-6 kisilik.. Playstation daki gibi..

takımda sag bek yok

veysel mi gdecekmis

takımda sol bek yok

balta mı gidecekmis

:asd2::asd2::asd2:

Bazen elime bir odun alıp birilerine dalasım geliyor... Ama ardından ya sabır diyorum...

"Cimbom transfer sezonunun bitimine sayılı günler kala bombayı patlatıyor. Başkan Ünal Aysal'ın talimatıyla Brezilya'ya giden İdari Menajer Cenk Ergün, A. Paranaense'de forma giyen 22 yaşındaki Marceloa Cirino'yu resmen istedi."

"Cimbom transfer sezonunun bitimine sayılı günler kala bombayı patlatıyor. Başkan Ünal Aysal'ın talimatıyla Brezilya'ya giden İdari Menajer Cenk Ergün, A. Paranaense'de forma giyen 22 yaşındaki Marceloa Cirino'yu resmen istedi."

o da kim ilk defa duydum. Bula bula bunu mu bulmuslar..

al işte burakla aynı takımda olmanın zararları brumada başlamış çekmeye itmeye

B_169a4ad9951dcad2246b79f0d74097b2.jpg

Bence Emre Çolak müthiş sol ayağınlan Bruma'ya ayarı vermiş gibi duruyor...

transfer market adama esas sağ açık yan pozisyonlar sol açık ve forvet arkası diyor

Bize genç değil olmuş brezilyalı lazım

Adi gecen Marceloa bizim kalitemizde bir oyuncu degil haberlerde bomba demisler bundan olsa olsa torpil olur izleyen biri olarak diyorum IS YOK. Ha buna sans verdin ha bizim genc cocuklara. Fantastik isimli birileri getirelim de fanlar cossun diyorlar heralde.

bir utkucan kazigi daha

fmden bulup mal mal adamlar öneriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt