Ne varmis bunlarda ?
1. Bir tane mac sonunda yüksek adrenalin ile yaptigi konusma, bencede cok yerinde bir konusma. Ve takimini ateslemek adina cok önemli bir olaya imza atmistir... Taraftari kenetlemestir. Söyledigi sözler Demirören´e karsi degildir, MHK ve Tahkim Kurulunda olanlari basina sizdiran üyelerdir.
- Bu durusu zedeleyen zaten ilk olarak Demirören ile yemekte bulusan Ünal Aysal oldu. "Yaptigi cok yanlis, sezon basinda olsaydi kovardim" diye sözler sarf eden Galatasaray baskani. Muhtemelen bu sözler ile Ünal Aysal bizzat Fatih Terim´in Milli takima gidecek yolu acmistir.
2. Ikinci Video´da anlamak isteyen, zaten bu meseleyi cözmüsdür. Yaz sezonu boyunca yeni sözlesme bekleyen Fatih Terim vardi, ve nezaman Milli takimin basina,"Aysal´in onayi ile" gecici olarak yerlesti, ozaman "göstermelik" bir tane teklif sunuldu kendisine. Bana göre hata yapti, kabul etseydi Ünal Aysal´in kafasinda kurguladigi bütün oyunu bozacakti.
Bu sekilde bir sözlesme teklifini ben ilk defa görmüsümdür, aynisini gönderilen oktay Mahmuti´ye karsi da uygulandi zamaninda. Fatih Terim icin sözlesmelerin sadece sembolik anlamlari vardir, 10 senelik bile uzatilsa sözlesmesi, Yönetim istedigi anda o sözlesmeyi fesh edecek hakka sahiptir. Cok basarili bir Teknik Ekip´in var, ve sen sembolik bir sözlesme icin bile aylarca bekletiyorsan, ozaman burada art niyet vardir.
3. Galatasaray´dan kovluduktan sonra, Milli Takim ile sözlesme imzalamasi kadar dogal birsey olamaz. Imzaladigi sözlesme yine sadece sembolik düzeyde, profesyonel davransa, o sözlesme ile 10-12 Milyon avro tazminat kaldirabilir.