Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bosa giden paralar

Salih ucan 2

hajrovic 3

telles 6

Amrabat 9

ontiviro 2

dany 3

yigit 2

toplam 27 milyon ediyor. Hepsini toplasan bir adam bile etmez. o parayla balotelliyi alabilirdik veya 4 Sneijder

danyye bosa giden paralar demek biraz sert olur, dogru ya dogru ilk sezonda iyi oynadi bence, sampiyonda olduk o sene

yönetim p.tesiyi bekliyor herhalde çöpleri açıklamak için 1 tanede lig maçı kaybedelim ne kadar kaybederse kar diyorlar herhalde bu kadar parazit olmaz arkadaş bir kulüp yönetimi bunların amaçları ne ?

sen yokken bir kişi eksiğiz diyor resmi sitede ulan burak umutlu forvet hattı ile dolmayacak bir eksiğimiz var daha ne olsun

al işte burakla aynı takımda olmanın zararları brumada başlamış çekmeye itmeye

B_169a4ad9951dcad2246b79f0d74097b2.jpg

Ne varmis bunlarda ?

1. Bir tane mac sonunda yüksek adrenalin ile yaptigi konusma, bencede cok yerinde bir konusma. Ve takimini ateslemek adina cok önemli bir olaya imza atmistir... Taraftari kenetlemestir. Söyledigi sözler Demirören´e karsi degildir, MHK ve Tahkim Kurulunda olanlari basina sizdiran üyelerdir.

- Bu durusu zedeleyen zaten ilk olarak Demirören ile yemekte bulusan Ünal Aysal oldu. "Yaptigi cok yanlis, sezon basinda olsaydi kovardim" diye sözler sarf eden Galatasaray baskani. Muhtemelen bu sözler ile Ünal Aysal bizzat Fatih Terim´in Milli takima gidecek yolu acmistir.

2. Ikinci Video´da anlamak isteyen, zaten bu meseleyi cözmüsdür. Yaz sezonu boyunca yeni sözlesme bekleyen Fatih Terim vardi, ve nezaman Milli takimin basina,"Aysal´in onayi ile" gecici olarak yerlesti, ozaman "göstermelik" bir tane teklif sunuldu kendisine. Bana göre hata yapti, kabul etseydi Ünal Aysal´in kafasinda kurguladigi bütün oyunu bozacakti.

Bu sekilde bir sözlesme teklifini ben ilk defa görmüsümdür, aynisini gönderilen oktay Mahmuti´ye karsi da uygulandi zamaninda. Fatih Terim icin sözlesmelerin sadece sembolik anlamlari vardir, 10 senelik bile uzatilsa sözlesmesi, Yönetim istedigi anda o sözlesmeyi fesh edecek hakka sahiptir. Cok basarili bir Teknik Ekip´in var, ve sen sembolik bir sözlesme icin bile aylarca bekletiyorsan, ozaman burada art niyet vardir.

3. Galatasaray´dan kovluduktan sonra, Milli Takim ile sözlesme imzalamasi kadar dogal birsey olamaz. Imzaladigi sözlesme yine sadece sembolik düzeyde, profesyonel davransa, o sözlesme ile 10-12 Milyon avro tazminat kaldirabilir.

Neyse, tartışma ortamı oluşmasın diye konuyu kapatıyorum. devam edersem boku çıkacak çünkü. Söylediğin şeylerin karşılıkları elinin altında mevcut araştırabilirsin Ahmet Çakar. Bir bak bakalım TFF'yi başkana yönlendiren kimmiş. Demirören ilk kimi aramış. Aradığı kişi neden sözleşmem var gelemem demeyip de başkana yönlendirmiş. ;)

Her konuda ben Profesyonel olamam. Ben Galatasarayın evladıyım diyen biri, Burada niye gereken ayarı vermemiş :)

Mayıs ayında çalışmalara başlamış ve kamplara katılmış bir haldeki Hakan Şükür-Arif ikilisini bile tercih ederim Burak-Umut ikilisine. O derece..

Bazen nöbeti okurken işkence çektiğim hissine kapılıyorum hayırlısı diyelim tabi.

Arkadaşlar boşuna nöbet tutuyoruz eskidendi o gece transferleri.:acne:

Haldun Üstünel dönemi efsaneydi.

Sabaha karşı Keita gelmişti.

Nerede o eski Transfer sezonları :encouragement:

Olm 3 gun kaldi yapinsana bir KAP bildirimi. Nasil yetistirecekler. Dany veya Eboue yi bildirin bari bu ne lan.

Mesut boşçan 4 milyonu kabul etmemiş 6 milyondan aşağı satmıcaz demiş. Aşşalık herif umarım küme düşersiiz tarıkta elinizde patlar. Onlara o parayı verceğime sabriyi oynatırız:(

Bugün transferi açıklamaları lazım artık son günlere geldik

Zaten son günlerde yapılan transferler pek iyi olmuyor

Şu üç günde kimler alınırsa alınsın aysal ve yönetimi son derece plansız ve başarısız bir sezon başı dönemi geçirmişlerdir.

Telles i Sevilla istemiş reddetmişiz.Hemen gönderilmiş yoksa bi daha satamayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt