Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak'a rakip lazım. Aynı şekilde Selçuk'a da. Burak'ın sürekli Umut'u savunan mesajlar vermesinin sebebi Daha iyisi alınmasın diyedir. Burak ve Selçuk'a rakip gelirse ikisinin de performansında gözle görülür bir artış olacak. Misal Song. alınırsa Selçuk kesik yiyeceğini adı gibi biliyor. veya Forvette senin saydığın isimler. ikisi de Burak'ı kesecek kalibrede oyuncular. Devamlılıkları yok sorun bu. Çok sakatlanıyorlar. +20 Bonservisle brezilyaya giden Patonun şuan serbest kalma bedeli yanılmıyorsam 15M Euro.

Prandellinin pato ve song alınsa bile burak ve selçuğu kesmeye gücü yetmez bence

Sent from my iPhone using Tapatalk

bam bam bam da geyik oldu millete adem bey yok kaos futbolu bilmem ne adam sıkışınca gazlıyor işte 90 dk geride hapis futbolunu oynatan hocalar hoşuna gidiyor milletin tamam başarı getirir ama zevk vermez kabul görmez, fatih terim'in bambamla çeyrek yaptığı sezon avrupada müthiş adımızı duyurduk en iyi çıkış yapan takım seçildik reali madara ettik istanbulda önemli olan iyi futbolla tempolu oyunla başarı elde etmek fatih terim takımları kişilikli futbol oynar herzaman korkakca geri çekilmez bir mottosu vardır hep albenisi vardır..

şunuda söyliyeyim fatih terimin elinde reali barçayı geç arsenal çapında bir kadro olsaydı CL hayal olmazdı

Fatih Terim´in sansizligi Türk olarak dünyaya gelmesidir. Eger bir Italyan, Ispanyol, Alman, yada Fransiz olarak dogsaydi cok büyük basarilara imza atmis olurdu. Fiorentina ile bir kac ayda yaptiklari ortada, müthis futbol oynayan bir takim kurdu ve takimi Kupa finaline kadar tasidi. Italya´da sadece iki tane takim calistirdi ve toplam olarak bir sezonu bile doldurmadigi halde oynadigi takimlarinin taraftarlarinin daima cok sevdigi bir Teknik Adam oldu.

Fatih Terim basarili olunca herzaman bir bahane üretiyorlar, yada istisna olan bir iki tane basarisiz sezonunu gösteriyorlar. (Devamli basarili olmus hic bir Teknik Adam yok, bir sezonda fazla hata yaparsan basarisiz olursun)

Ama olaya yakindan bakarsin, bu yorumlarinin hepsinde derin bir komplex yatmaktadir, aslinda o elestirilerin Terim´in futbol adamligi ile alakali bile degildir...

Heee, Fatih Terim´in sistemini elestirebilirsin, begenmeyebilirsin. Ama sen Fatih Terim´in futbol adamligini tartisirsan, onun oynattigi futbolu kücümsemeye kalkarsan. Sen hem gülünc duruma düsersin, hemde Galatasaray´in kazandigi basarilarini kücümsemis olursun.

Prandellinin pato ve song alınsa bile burak ve selçuğu kesmeye gücü yetmez bence

Oyuncu kesme konusunda adaletlidir. O konuda sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. Kim daha iyiyse o oynar. Prandellinin yaptığı değişimi ipleri iyice eline aldığında çok net göreceğiz. 3-4 hafta daha sabretmek lazım.

Bam bam bam Hocanın kendi tabiri. baskılı ofansif futbol. Sonra biri gelir 6 tane atar sana. Bir önceki sezon yaptığın prestiji bir an da dibe vurdurursun.

Sen şu Sneijderin Performansını beğenmeyen arkadaş değil misin ? Sanırım kimse sana bu konuda bir şey söylemedi. fikirler fark gösterebilir. Sen Sneijderin Performansını beğenmezsin. Ben Fatih Terimi beğenmem. bu kadar basit.

Ayrıca benim Tarihim, 2000'de ''Kal bu sene, alınacak çok kupa var bu sene'' diye devam eden tezahüratlara karşılık vermeyen ve giden bir adam değil. Benim Tarihim daha çok ''Bizi sevenleri üzmeyelim'' diyebilenlerden oluşuyor.

Ben Wesley Sneijder´in futbolunu ve performansini begenen bir insanim, ama bir futbol meraklisi olarak futbolcularin sadece artilarina degil, ayni zamanda eksilerine de bakarim. Buna her oyuncumuz dahildir...

Ve sorun begenip begenmemek degil, mesele kücümseye kalkmaktir. Ben desem ki "Sneijder futbol oynayamiyor" bu bir elestiri mi olur ? Burada Fati Hoca´ya yönelik yapilan elestiri degildir, cogu zaman kücük düsürmeye yönelik basvurulan futbolda esi benzeri olmayan tabirlerdir. Fatih Hoca´nin oynattigi futbolun adini "Bam Bam" koyudugunu da hic sanmiyorum.

"Bizi sevenleri üzmeyelim" diyen adamin Fatih Terim´i bu camiaya kazandirmis insan oldugunu unutma lütfen. Ne Metin Oktay nede Fatih Terim, iki si de Galatasaray´li dogmus insanlar degil, Galatasaray´li olmus insanlardir. Ama onlarin sayesinde Milyonlarca cocuk Galatasaray´li dogmustur. Sadece bundan dolayi sevmesem bile, bir Galatasaray´li olarak saygi duyarim.

Fatih Terim´in sansizligi Türk olarak dünyaya gelmesidir. Eger bir Italyan, Ispanyol, Alman, yada Fransiz olarak dogsaydi cok büyük basarilara imza atmis olurdu. Fiorentina ile bir kac ayda yaptiklari ortada, müthis futbol oynayan bir takim kurdu ve takimi Kupa finaline kadar tasidi. Italya´da sadece iki tane takim calistirdi ve toplam olarak bir sezonu bile doldurmadigi halde oynadigi takimlarinin taraftarlarinin daima cok sevdigi bir Teknik Adam oldu.

Fatih Terim basarili olunca herzaman bir bahane üretiyorlar, yada istisna olan bir iki tane basarisiz sezonunu gösteriyorlar. (Devamli basarili olmus hic bir Teknik Adam yok, bir sezonda fazla hata yaparsan basarisiz olursun)

Ama olaya yakindan bakarsin, bu yorumlarinin hepsinde derin bir komplex yatmaktadir, aslinda o elestirilerin Terim´in futbol adamligi ile alakali bile degildir...

Heee, Fatih Terim´in sistemini elestirebilirsin, begenmeyebilirsin. Ama sen Fatih Terim´in futbol adamligini tartisirsan, onun oynattigi futbolu kücümsemeye kalkarsan. Sen hem gülünc duruma düsersin, hemde Galatasaray´in kazandigi basarilarini kücümsemis olursun.

terim dedigin sahis calistirdigi takimlarin %80 ninden kovulmus %20 sinden kacip gitmis biridir,boyle bir sahisdan italyan ispanyol marsli uzayli ne olursa olsun bir halt olmaz.Tabi size ve terime sorsalar her kovuldugunda her birakip kactiginda kendi haklidir baskalari hep sucludur,fiorentina baskani,milan baskani,f.süren,canaydin,ü.aysal vsvs. hep kendi haklidir,kompleksin ve egonun babasi terimin kendi icinde zaten neden bahsediyorsun sen.Dünya üzerinde bir sezonda 11 mac ceza alan TD olurmu,olsa olsa tüpcünün elamani olur iste

Oyuncu kesme konusunda adaletlidir. O konuda sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. Kim daha iyiyse o oynar. Prandellinin yaptığı değişimi ipleri iyice eline aldığında çok net göreceğiz. 3-4 hafta daha sabretmek lazım.

Defans futbolu oynatmayacaksa sorun yok arenada falan kesin hücum oynamamız lazım

Terim: Rize maçından sonra ağlamaklı olduğum, beni bitirmeye çalışıyorlar dediği insan çağırdığı ve koşa koşa gittiği zaman ise sildiğim insan.

terim dedigin sahis calistirdigi takimlarin %80 ninden kovulmus %20 sinden kacip gitmis biridir,boyle bir sahisdan italyan ispanyol marsli uzayli ne olursa olsun bir halt olmaz.Tabi size ve terime sorsalar her kovuldugunda her birakip kactiginda kendi haklidir baskalari hep sucludur,fiorentina baskani,milan baskani,f.süren,canaydin,ü.aysal vsvs. hep kendi haklidir,kompleksin ve egonun babasi terimin kendi icinde zaten neden bahsediyorsun sen.Dünya üzerinde bir sezonda 11 mac ceza alan TD olurmu,olsa olsa tüpcünün elamani olur iste

Sen dalga mi geciyorsun kardesim benim ile ? Millete ergen deyip, nasil böyle bir laf edebilirsin aklim mantigim almiyor...

"terim dedigin sahis calistirdigi takimlarin %80 ninden kovulmus %20 sinden kacip gitmis biridir"

Zaten bir Teknik Direktör´ün kac tane alternatifi var ? Gol olmaz ise, mac berabere bitecek gibi bir mantik ile yaklasiyorsun olaya, bilmiyorum farkindamisin.... Bunu Van Gaal, Mourinho gibi nerdeyse dünyadaki her Teknik Adam ile ilgili söylebilirsin. Mesele hakli yada, haksiz aramak olmadigini hale fark edemedin. Mesele Galatasaray´in menfaatleridir. Birak Türkiye´yi, camiamizda bile futboldan anlamayan, basarili is adamlari tonlarca var. Türk futbolunda ise bir tane Fatih Terim var.

Üstelik rakamlarin bile gercegi yansitmyor. Sadece Italya´nin Fenerbahce´si Milan ve Galatasaray´da Ünal Aysal tarafindan kovulmustur. Tabiki egosu yüksek Fatih Hoca´nin, bir cok "basarili" Teknik Adam icin bu gecerlidir. Cocuklarinin bile "Siz" olarak hitab etmek zorunda kalmis bir tane ulu Van Gaal örnegi var mesela, yada gittigi takimlarda kadro disi biraktigi yildizlar ile ön plana cikan Mourinho...

Ben Wesley Sneijder´in futbolunu ve performansini begenen bir insanim, ama bir futbol meraklisi olarak futbolcularin sadece artilarina degil, ayni zamanda eksilerine de bakarim. Buna her oyuncumuz dahildir...

Ve sorun begenip begenmemek degil, mesele kücümseye kalkmaktir. Ben desem ki "Sneijder futbol oynayamiyor" bu bir elestiri mi olur ? Burada Fati Hoca´ya yönelik yapilan elestiri degildir, cogu zaman kücük düsürmeye yönelik basvurulan futbolda esi benzeri olmayan tabirlerdir. Fatih Hoca´nin oynattigi futbolun adini "Bam Bam" koyudugunu da hic sanmiyorum.

"Bizi sevenleri üzmeyelim" diyen adamin Fatih Terim´i bu camiaya kazandirmis insan oldugunu unutma lütfen. Ne Metin Oktay nede Fatih Terim, iki si de Galatasaray´li dogmus insanlar degil, Galatasaray´li olmus insanlardir. Ama onlarin sayesinde Milyonlarca cocuk Galatasaray´li dogmustur. Sadece bundan dolayi sevmesem bile, bir Galatasaray´li olarak saygi duyarim.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=T_nafLSKPEM[/media]

Önce bunu izle.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=7QSd4V8P30I[/media]

Sonra bunu izle.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=doVTnf7v-Ck[/media]

En son da bunu izle ve kimin kimi küçük düşürmeye çalıştığına, ya da kimin kime hakaret ettiğine kendin karar verirsin zaten.

Sen dalga mi geciyorsun kardesim benim ile ? Millete ergen deyip, nasil böyle bir laf edebilirsin aklim mantigim almiyor...

"terim dedigin sahis calistirdigi takimlarin %80 ninden kovulmus %20 sinden kacip gitmis biridir"

Zaten bir Teknik Direktör´ün kac tane alternatifi var ? Gol olmaz ise, mac berabere bitecek gibi bir mantik ile yaklasiyorsun olaya, bilmiyorum farkindamisin.... Bunu Van Gaal, Mourinho gibi nerdeyse dünyadaki her Teknik Adam ile ilgili söylebilirsin. Mesele hakli yada, haksiz aramak olmadigini hale fark edemedin. Mesele Galatasaray´in menfaatleridir. Birak Türkiye´yi, camiamizda bile futboldan anlamayan, basarili is adamlari tonlarca var. Türk futbolunda ise bir tane Fatih Terim var.

Üstelik rakamlarin bile gercegi yansitmyor. Sadece Italya´nin Fenerbahce´si Milan ve Galatasaray´da Ünal Aysal tarafindan kovulmustur. Tabiki egosu yüksek Fatih Hoca´nin, bir cok "basarili" Teknik Adam icin bu gecerlidir. Cocuklarinin bile "Siz" olarak hitab etmek zorunda kalmis bir tane ulu Van Gaal örnegi var mesela, yada gittigi takimlarda kadro disi biraktigi yildizlar ile ön plana cikan Mourinho...

dunyada basarili olup sonra degisiklik zamani deyip giden veya o kulupte misyonunu doldurmus mouirinho ( porto ) ornegi gibi baska kuluplere alkislarla gonderilmis td sifatlarindan haberin yok heralde,senin teriminden bi halt olmaz olmadigida belli zaten sen yirt burda kendini,burda kendini yirtip savundugun hatta terime yalakalikta zirveye ciktigin o sahis tupcunun emrinde onun ve pis düzenin bir parcasi olarak td hayatini devam ettiriyor,ünal baskani tek noktada elestiririm terimi kovmakta gec kaldi cok daha once kovmasi lazimdi

Önce bunu izle.

Sonra bunu izle.

En son da bunu izle ve kimin kimi küçük düşürmeye çalıştığına, ya da kimin kime hakaret ettiğine kendin karar verirsin zaten.

yav bunlar ne anlar cakma baba rolunde tv lerde demecler veren ego manyagi bir sahsin debelenip duran sempatizanlari iste

Önce bunu izle.

Sonra bunu izle.

Ne varmis bunlarda ?

1. Bir tane mac sonunda yüksek adrenalin ile yaptigi konusma, bencede cok yerinde bir konusma. Ve takimini ateslemek adina cok önemli bir olaya imza atmistir... Taraftari kenetlemestir. Söyledigi sözler Demirören´e karsi degildir, MHK ve Tahkim Kurulunda olanlari basina sizdiran üyelerdir.

- Bu durusu zedeleyen zaten ilk olarak Demirören ile yemekte bulusan Ünal Aysal oldu. "Yaptigi cok yanlis, sezon basinda olsaydi kovardim" diye sözler sarf eden Galatasaray baskani. Muhtemelen bu sözler ile Ünal Aysal bizzat Fatih Terim´in Milli takima gidecek yolu acmistir.

2. Ikinci Video´da anlamak isteyen, zaten bu meseleyi cözmüsdür. Yaz sezonu boyunca yeni sözlesme bekleyen Fatih Terim vardi, ve nezaman Milli takimin basina,"Aysal´in onayi ile" gecici olarak yerlesti, ozaman "göstermelik" bir tane teklif sunuldu kendisine. Bana göre hata yapti, kabul etseydi Ünal Aysal´in kafasinda kurguladigi bütün oyunu bozacakti.

Bu sekilde bir sözlesme teklifini ben ilk defa görmüsümdür, aynisini gönderilen oktay Mahmuti´ye karsi da uygulandi zamaninda. Fatih Terim icin sözlesmelerin sadece sembolik anlamlari vardir, 10 senelik bile uzatilsa sözlesmesi, Yönetim istedigi anda o sözlesmeyi fesh edecek hakka sahiptir. Cok basarili bir Teknik Ekip´in var, ve sen sembolik bir sözlesme icin bile aylarca bekletiyorsan, ozaman burada art niyet vardir.

3. Galatasaray´dan kovluduktan sonra, Milli Takim ile sözlesme imzalamasi kadar dogal birsey olamaz. Imzaladigi sözlesme yine sadece sembolik düzeyde, profesyonel davransa, o sözlesme ile 10-12 Milyon avro tazminat kaldirabilir.

dunyada basarili olup sonra degisiklik zamani deyip giden veya o kulupte misyonunu doldurmus mouirinho ( porto ) ornegi gibi baska kuluplere alkislarla gonderilmis td sifatlarindan haberin yok heralde,senin teriminden bi halt olmaz olmadigida belli zaten sen yirt burda kendini,burda kendini yirtip savundugun hatta terime yalakalikta zirveye ciktigin o sahis tupcunun emrinde onun ve pis düzenin bir parcasi olarak td hayatini devam ettiriyor,ünal baskani tek noktada elestiririm terimi kovmakta gec kaldi cok daha once kovmasi lazimdi

"dunyada basarili olup sonra degisiklik zamani deyip giden veya o kulupte misyonunu doldurmus mouirinho ( porto ) ornegi gibi baska kuluplere alkislarla gonderilmis td"

Bu Fiorentina´ya giden Fatih Terim´in profiline uygundur. Fatih Terim´i o basarilardan sonra Fiorentina´ya alkislar ile göndermeyen zaten tas olur. Hatta Milan´a bile giderken taraftar Fiorentina´da Fatih Terim´den yana olup, ona düsmanlik beslememistir. Halen yüksek sekilde saygi duyulan bir Teknik Direktör´dür, buna Milan´da dahil.

Galatasaray´dan 2004 yilinda alkislar esliginde istifa etmedi mi ? Kovuldugu halde tribünlerimiz haftalarca Fatih Terim icin bagirmadilar mi ? Adam gittigi her yerde "futbol taraftarlari" tarafindan sevilmis, ve herzaman alkislanmis bir insan olmustur. O yüzden senin dediklerin ne yazikki bir anlam ifade etmiyor.

Galatasaray´da calisirken Ünal Aysal´in emrindemiydi ki gidip Tüpcünün emrinde olsun ? Hem diyorsun ki gittigi her yerde patron ile tartisiyor, hemde adama emir altina girmeyi yakistiriyorsun. Senin icinden mantik ve bilim degil, sadece Öfke konusuyor Teoman bey. Fatih Terim kisilikli bir insandir ve bu yüzden gittigi hic biryerde kendini ezdirmemistir ve ezdirmezde. Fatih Terim türk futboluna cag atlatmis bir insandir, sayisiz basarilari olan bir adama "bir halt olmaz demek" zaten tam olarak benim bahsetdigim konudur.

Ünal Aysal futbol takimi yönetmeye uygun bir profil degil diyebilirim, ama gidip Ünal Aysal sirket yönetemez dedigim, yada onun yönettigi sirketten ne hayir gelir dedigim an, gülünc duruma düserim.

bosa giden paralar

Salih ucan 2

hajrovic 3

telles 6

Amrabat 9

ontiviro 2

dany 3

yigit 2

toplam 27 milyon ediyor. Hepsini toplasan bir adam bile etmez. o parayla balotelliyi alabilirdik veya 4 Sneijder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt