Ömer Aslan
Sarı Üye
- 21 Ağustos 2014
- 140
- 0
- 586
Yarın birisi açıklanacak içime doğuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada pato yarın açıklanabilirmiş kaynak twitter
Sent from my iPhone using Tapatalk
Geçen sene Sao Pauloya kiralandi pato ve 2015de bitecek kiralık sozlesmesi. Yani transferi mumkun degil. Yemeyin uydurma haberleri.
Ayrıca Pato ve Doumbia muzmin sakat oyuncular. Doumbia yanilmiyorsam şuan sakat. 2 oyuncuda 20ye yakın farklı bolgelerden sakatlik gecirmisler.
Kimi alacaz abi doumbiayıda mı beğenmiyosun
Begenip begenmemekle alakası yok. Ikisi de sakat devamliligi olmayan sakat oyuncular. Doumbia 26 yasında falan degil zaten. Imkansiz yani. 30dan aşagı yoktur o.
Kaç defa söyledim. Fenerlileri aranızdan çıkarın diye. Genç adam Fatih Terim olsaydı juve maclarından 4 degil, 1 puan cikarirdik. Bam bam bam bir şey hatirlatti mi ?
Kaç defa söyledim. Fenerlileri aranızdan çıkarın diye. Genç adam Fatih Terim olsaydı juve maclarından 4 degil, 1 puan cikarirdik. Bam bam bam bir şey hatirlatti mi ?
Fatih Terim olsaydi birak UEFA Kupasini almayi, Ceyrek Finale kadar bile cikamazdik BAM BAM BAM ile...
ne yazık ki bi senedir bam bam bam bile oynamıyoruz...
Kimi alacaz abi doumbiayıda mı beğenmiyosun
ne yazık ki bi senedir bam bam bam bile oynamıyoruz...
Valla buraktan kurtulalımda ister pato ister doumbia gelsin
"Bam Bam Bam" nedir kardesim desem, anlatmiyacaklar bile. "Chaos futbol nedir kardesim ?" cevap yok. Bunlari burda kim ezberletmis insanlara cok merak ediyorum. "Bam Bam Bam" dedikleri ön alanda agresif bir sekilde basmak ise, ozaman bu "Bam Bam Bam" dedikleri Galatasaray´in ilk Feldkamp döneminden beri kemiklesmis futbol anlayisidir. Bize en büyük basarilarimizi getirmis futbol anlayisidir, daha dogrusu saha icinde bizim ile özdeslesmis taktiksel bir anlayistir.
Galatasaray desen futbolu takip eden insanlarin ilk aklina gelen sey zaten "Sahanin her yerini inleten bir akustige sahip stad, ve rakibi sahanin pres ile bogan bir futbol anlayisi", sadece Terim komplexlerinden dolayi, kücümsemek adina kullandiklari bu terim ile, aslinda Galatasaray tarihini kücümsediklerinin farkinda bile degiller.