Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence değeri daha da düşecektir . Artık yaşlandı ve formu giderek azaldı . Ama bizim lig için yeterde artar bile formu . Şikeci ve FB'nin taşeronu kulüpleri milyoner yapacağımıza , gurbetçi oyunculara yönelmemiz lazım .

Bir Galatasaraylı olarak fbnin şike yaptığına inanıyorum. Çünkü şike yapmasalar dava edilmezlerdi!

ulan fener bile patır patır gönderiyor elindeki adamları biz kaldık öle mal gibi.

transfer sezonu ne zaman bitiyor türkiyede ? net olarak bilen varmı ? sanki avrupayla arasında 1 hafta vardı. ya onlarınki önce bitiyordu yada bizimki

Bence değeri daha da düşecektir . Artık yaşlandı ve formu giderek azaldı . Ama bizim lig için yeterde artar bile formu . Şikeci ve FB'nin taşeronu kulüpleri milyoner yapacağımıza , gurbetçi oyunculara yönelmemiz lazım .

25-26 yaşında daha yaşlandı dediğin adam kardeş değeri düşeceğini zannetmiyorum dortmund 11in değişilmezlerinden ama gönül isterdi sarı kırmızı formayla görmeyi oyun zekası ve top tekniği iyi hemde Galatasaraylı

Defalarca uyarmama rağmen edepsizlik yapma bana birdaha küfür ve argo yazarsan yönetici arkadaşların gereğini yapacağına gönülden inanıyorum! Ayrıca sizin terbiyenize bakarak çok üzülüyorum pehhh bu ülkede böyleleride varmış!

Cattik be. Hee canim. Sen beni alintila ve sonra yazdiklarimi degistir iftira at. Hiyara bak ya.

25-26 yaşında daha yaşlandı dediğin adam kardeş değeri düşeceğini zannetmiyorum dortmund 11in değişilmezlerinden ama gönül isterdi sarı kırmızı formayla görmeyi oyun zekası ve top tekniği iyi hemde Galatasaraylı

25-26 yaşında ama 26 yaşındaki bir futbolcuyu 7 m euro'ya aldı Dortmund . Yani bu saatten sonra büyük paralara gönderemez gibi . En fazla değeri olsa olsa 8-9 m Euro olur . Bu para da Nuri gibi birisi için değer .

Jimmy ve Afellay'ı yarın deplasman maçında oynatmayı düşünüyor adamlar ,biri de diyor ki transfer yattı..Arkadaş pff ya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt