Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin ‏@Secckin1905 4 dk.

Galatasaray'ın transfer etmek istediği söylenen Alex Song, West Ham ile anlaşmak üzere. (Sky Sports)

Bu Song'da beyin yok.Şampiyonluğa oynamak Şampiyonlar liginde oynamak varken orta sıradaki bir takıma gitmek garip.

Arkadaşlar şu kendimizi büyük görme olayından artık vazgeçelim, STSL sadece bizim ülkemizde izleniyor, yılda 6 veya daha fazla CL maçı oynayacak diye neden bizi seçsin, gider İngiltere'ye vitrinde olur bizim şikeli lig ile 175'ten fazla ülkede yayınlanan, 600 milyon insanın izlediği bir ligi kıyaslamayı bırakın artık.

Bizimkiler Luis Fabianoyu niçin düşünmezler acaba? 33 yaşında ama Süper Lige fazla bi topçu. Leblebi gibi gol atar sırtı dönük top alır tekniği iyi. Bir sene kiralansa aslında

Selçuk Aksoy: Transferi için uzun süredir uğraş verdiğimiz Fenerbahçeli Ertuğrul Taşkıran'ı Sivasspor kiraladı. Biz de bu saatten sonra büyük takımlara karşı ona göre tutum sergileyeceğiz. Kaleci transferini de çok kısa bir süre içerisinde açığa kavuşturacağız. Galatasaray'ın genç file bekçisi Eray İşcan'a teklif götürdük. Bu oyuncuyla anlaşamazsak başka alternatiflerimiz de var. Kimse moralini bozmasın Kaya bu sezon çok formda. Gelecek kaleci de Kaya'nın yedeği olacak"

Konyaspor Eray'ı istiyormuş. Yazık memleketimin takımına. :(

Arkadaşın biri iyi sallamiş inanmayın. Bence durumlar büyük olasılıkla böyle:

-Dany kesin Granada'da

-Amrabat için bugün belkide bu saatlerde Malaga ile görüşüyoruz

-Eboune'nin alıcısı çıkmadı

-Song'la görüşmeler sürüyor yanliz değiliz

- Brezilyadan 3 futbolcu görüşmeleri sürüyor birisi kesin olarak Pato diğerlerini bilmiyorum

- 2 yerli futbolcu ile görüşüyoruz

- Almeida son güne kadar sicak tutuluyor

Song bizimle anlasmisken...son anda west hami secerse MAL derim...

Tmm lig daha iyi..ama daha az para ..kupalar yok ..CL yok...

* LG G2 Tapatalk *

Kaynaksiz duyum paylasanlar konudan uzaklastirlacaktir. Bu tür seyler yapanlari raporlarsaniz islem yapmamiz daha cabuk olur. Iyi nöbetler :)

Arkadaşın biri iyi sallamiş inanmayın. Bende duyum aldım ve durumlar büyük olasılıkla böyle:

-Dany kesin Granada'da

-Amrabat için bugün belkide bu saatlerde Malaga ile görüşüyoruz

-Eboune'nin alıcısı çıkmadı

-Song'la görüşmeler sürüyor yanliz değiliz

- Brezilyadan 3 futbolcu görüşmeleri sürüyor birisi kesin olarak Pato diğerlerini bilmiyorum

- 2 yerli futbolcu ile görüşüyoruz

- Almeida son güne kadar sicak tutuluyor

Bunlar gerçek adım gibi eminim

Bu dediklerin bence ihtimali yuksek duyumlar ons hayirlisi olur bizim icin

safra kesesinden gönderildi

Diyelim ki Pato ve Song geldi hadi bana istikrari sağlayacak ilk 11 yazın ya.Bunları alıpta yedek mi oturtacağız yani?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt