Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
kesinlikle değer
Aynen .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesinlikle değer
Defalarca uyarmama rağmen edepsizlik yapma bana birdaha küfür ve argo yazarsan yönetici arkadaşların gereğini yapacağına gönülden inanıyorum! Ayrıca sizin terbiyenize bakarak çok üzülüyorum pehhh bu ülkede böyleleride varmış!
Seçkin @Secckin1905 4 dk.
Galatasaray'ın transfer etmek istediği söylenen Alex Song, West Ham ile anlaşmak üzere. (Sky Sports)
Bu Song'da beyin yok.Şampiyonluğa oynamak Şampiyonlar liginde oynamak varken orta sıradaki bir takıma gitmek garip.
Seçkin @Secckin1905 4 dk.
Galatasaray'ın transfer etmek istediği söylenen Alex Song, West Ham ile anlaşmak üzere. (Sky Sports)
Bu Song'da beyin yok.Şampiyonluğa oynamak Şampiyonlar liginde oynamak varken orta sıradaki bir takıma gitmek garip.
bize verilen 250.000 liralik cezayi az bulmus, sahalari kapansin diyorlar
Cattik be. Hee canim. Sen beni alintila ve sonra yazdiklarimi degistir iftira at. Hiyara bak ya.
Bizimkiler Luis Fabianoyu niçin düşünmezler acaba? 33 yaşında ama Süper Lige fazla bi topçu. Leblebi gibi gol atar sırtı dönük top alır tekniği iyi. Bir sene kiralansa aslında
Arkadaşın biri iyi sallamiş inanmayın. Bende duyum aldım ve durumlar büyük olasılıkla böyle:
-Dany kesin Granada'da
-Amrabat için bugün belkide bu saatlerde Malaga ile görüşüyoruz
-Eboune'nin alıcısı çıkmadı
-Song'la görüşmeler sürüyor yanliz değiliz
- Brezilyadan 3 futbolcu görüşmeleri sürüyor birisi kesin olarak Pato diğerlerini bilmiyorum
- 2 yerli futbolcu ile görüşüyoruz
- Almeida son güne kadar sicak tutuluyor
Bunlar gerçek adım gibi eminim
Kaynaksiz duyum paylasanlar konudan uzaklastirlacaktir. Bu tür seyler yapanlari raporlarsaniz islem yapmamiz daha cabuk olur. Iyi nöbetler![]()