Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada canim sıkıldı biraz antu ya bakim dedim... aziz ve volkandan nefret edenler baya çok

Ayrıca tam karşı karşıya kalırsa gol yapamayacağını düşünüyorum katılanlar:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

-----------------Muslera---------------

Veysel--Chedjou--Semih--Hakan

------------Melo------Hamit-----------

Olcan--------Sneijder--------Bruma

----------------B.İsmail-----------------

Transfersiz, ligi götürebilecek, yerli bir yıldız kazandırabilecek kadro budur.Hamit iyileşemezse yerine Furkan ÖZÇAL oynayabilir.QRAL ve QAPTAN da kenardan trip atsınlar sahaya...

Ayrıca Berk İsmail, Burak'tan daha yetenekli, ayaklarına daha hakim, hava toplarında daha iyi, nereye koşacağını daha iyi bilen, sadece son vuruşlarda ve bazen attığı paslarda ilk 11 tecrübesizliğinin dezavantajlarıyla karşılaşan bir futbolcu.Sırtı dönük de oynayabilir ayrıca.Avrupa'da olsa her maç ilk 11 oynardı...

burak yarin 2 gol ve üstü atsin hiç forvet almazlar spor yorumcularida gollerden sonra elinde mis gibi forvet var derler. bizde mal gibi durur izleriz.

-----------------Muslera---------------

Veysel--Chedjou--Semih--Hakan

------------Melo------Hamit-----------

Olcan--------Sneijder--------Bruma

----------------B.İsmail-----------------

Transfersiz, ligi götürebilecek, yerli bir yıldız kazandırabilecek kadro budur.Hamit iyileşemezse yerine Furkan ÖZÇAL oynayabilir.QRAL ve QAPTAN da kenardan trip atsınlar sahaya...

Ayrıca Berk İsmail, Burak'tan daha yetenekli, ayaklarına daha hakim, hava toplarında daha iyi, nereye koşacağını daha iyi bilen, sadece son vuruşlarda ve bazen attığı paslarda ilk 11 tecrübesizliğinin dezavantajlarıyla karşılaşan bir futbolcu.Sırtı dönük de oynayabilir ayrıca.Avrupa'da olsa her maç ilk 11 oynardı...

Xelcuk*

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bebegimi Portekiz MIlli Takimina cagirmislar . Bir biz bilmiyoruz kiymetini bebegimin :( .

Noldu sana be Selcuk nerden nereye geldin.

Takimda en sevilen,sayilan topcu iken simdi en nefret edilen ve saygi gösterilmeyen topcu oldun.

Kendin ettin,kendin buldun.

FORVET GİBİ FORVET

[media]https://www.youtube.com/watch?v=LPDpAmYOK7U[/media]

Edit: 2:32'de topu top class bir şekilde Umut'un önüne indiriyor.Umut da alt yapıdan ilk defa as takımla maça çıkarılmış bir forvet gibi ıskalıyor.Resmen asrın ironisi :(

tekrar izledim de Melo Arena'da ne top oynamış

[media]https://www.youtube.com/watch?v=2KEYT7pDJEQ[/media]

bence biz 3 savunma 4 orta saha 2 kanat 1 de forvetle oynarsak çok iyi olur .kalede muslera savunmada semih,hakan,koray orta saha selçuk melo,türk orta saha,sneijder Kanatta olcan,bruma forvette burak böylelikle orta saha direnci artar ve 4 yabancıya düşeriz son yabancı hakkını ister forvetten kullan ister savunmadan

Örnek aldığı adama bak peh.

Birhan Vatansever:"Selçuk ağabeyi her zaman örnek alıyorum. Kişiliğini ve oyununu çok beğeniyorum. En rahat orta sahada oynuyorum."

Tapa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt