Suphi Çelik
10 Numara!
- 4 Haziran 2009
- 11.775
- 717
- 1.738
forvete yedekteki çavi'yi alalım pas atsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen ya bıktık usandık geçen seneden akıllanmadı hala yönetım hala kadrolara selcuk burak umut yekta yazanı taşlamak gerek başka adam mı yok
Prandelli'nin yerinde olsam Bursa maçında Berk'i oynatırım
Prandelli'nin yerinde olsam Bursa maçında Berk'i oynatırım
Turkiyede her yil yetenek mi cikiyor alt yapidan oyuncu mu geliyor. Bu adamlarin yerine yazalim koray ibrahim coskun berk yildiz birhan berk ismail. Basari geecek mi vu cocuklarla veya sen kac mac sabredebileceksin.
LG-P970 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
sneijderle ne alakası var renkdaş yanındaki adama pas atacak hali yok
serbest vuruşlarını izle
penaltı bile atamıyo buda mı sneijder yüzünden
bırak oynatmayı bursaya götürmedi bile renktaş
saka maka bi yana ben brumayi oraya kuyup oynatirim.
O değilde bizim adam gibi top oynadığımız (yani bilinçli ve istisnasız) son maç Engin'in 10 maç ceza aldığı Super Kupa maçıdır.
O maça kadar ve o maç ile birlikte acayip domine ediyorduk, yani hiç kaybedeceğiz düşüncesine kapılmazdım.
Sonra Dany ve Burak monte edildi, iyice berbat bir oyun şekline döndük.
Burak gelip topu almak istiyor ve kaybediyor garibim Dany'de kontralarda koşsun dursun.
bu gece bir hareketlenme yaşar mıyız sizce ?
İçerideki Kopenhag maçında da harikaydık.
bu gece bir hareketlenme yaşar mıyız sizce ?
Alf Özkan @AlfAgent 2 dk.
SON DAKIKA! ALEXANDRE PATO GALATASARAY'DA! GALATASARAY PATO'YU 8 MILYON € SATIN ALMA OPSIYONUYLA 1 YILLIĞINA KIRALADI https://twitter.com/AlfAgent/status/505400745265754112/photo/1pic.twitter.com/zThpRvnag2
Ne Berk'i beyler saçmalamayın. Eray'ın forvet pozisyonunda ki klonu. Ptt 1. liginde oynayamaz.