Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktaş kaç maçını "izleyebildik" ki Berk'in? Şans verilmeli diyorum zaten. A2 'de 17 gol atmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Şans verilmesi gereken adam kendini belli eder. Hazırlık döneminde Birhan,Sinan Gümüş, Emre Can Çoşkun kendilerini belli ettiler. Bunlara şans verelim.

1.5 Mn € kiralama bedeli ve 3.5 Mn € opsiyonu ile Amrabat'ı , Malaga'ya kiraladık diye bir bildirim yapsak ardından birde ;

'' FC Barcelona kulübü ile profesyonel futbolcu Alexandre Song Billong'un transferi için görüşmelere başlanmıştır'' bildirimi yapsak buralar bayram yerine döner.

pato nun kariyeri fena düşüşte ama sırf taraftara ve takıma getireceği sinerji için bile gelmesini isterim yıldız oyuncular herzaman motivasyonu arttırır taraftarda ve takımda, belki kendini burda toparlar

Kafa topları dışında hemen her özelliği.

Dhaa çok asist yapar, daha çok gol atar, daha çok pres yapar.

Bunlar Burak'ı iyi oyuncu yapar mı? Hayır.

Ama 2-3 sezondur aynı lige oynayan 2 oyuncu arasındaki farkı görmemek imkansız. Almeida=Pili bitik

Sadece Almeida için konuşmuyorum burak nasıl herhangi bir futbolcudan daha iyi olabilir.Yanındaki adama bile pas atmaktan aciz,çok ofsaytta kalıyor,çok faul yapıyor ki bu 2 özellik oyun aklının sıfıra yakın olduğuna işaret ediyor,çok gol kaçırıyor.e bu adam nasıl daha iyi olabilir.

Ayrıca bu adam sadece gol sıkıntısı çektiği zamanlarda taraftardan tepki çekmemek için pres yapıyor.Kopenhag maçında olduğu gibi.Normalde pres falan yaptığı yok.Ayrıca pres yaptığı pozisyonların çoğu faul oluyor.Bir de biz ondan çok pres yapmasını değil,aklıyla oynamasını istiyoruz.Arkası dönük,sıkıştırılmış adama deli danalar gibi koşup faul yaptıktan sonra pres yaptım demesin sadece o adamın arkasında dursun.

Pato gelsin be. Belki kendini bulur bu bizim ortamda.

Taffo ve meloya güveniyorum birazda.

Tutarsa uçarız

Pato gelsin be. Belki kendini bulur bu bizim ortamda.

Taffo ve meloya güveniyorum birazda.

Tutarsa uçarız

Taffo ve Melo ne yapacak? Oynadığı takım Brezilya'lı dolu, gene iflah olmamış bu zat. Kiralamışlar.

Ben pek sıcak bakmazdım normalde, ama şu anda başka şansımız da yok gibi görünüyor. Denemeye değer.

Bu arada burada Alpay idi sanırım Telles'i tanımlarken Elanogillerden diye tanımlamıştı. yani rahat, pek çalışmayan tarz.

İşte Pato bu tarzın en babasıdır:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt