Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Naber Yigit.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eder Alvarez Balanta yerine kiralama + opsiyon seçeneği ile Doria alınırsa çok daha iyi olur kanaatindeyim.
Birde Joel Campbell'i bitirirsek o zaman çok güzel olur.
Yerli transfer konusuna gelirsek ; sizce Yasin Öztekin'in ardından bir yerli kanata daha ihtiyacımız var mı ?
Tarık Çamdal'ın da takıma kazandırılıp transferin kapatılması gerektiğine inanıyorum.
Yani Prandelli'nin de istediği gibi ; Tarık Çamdal + Doria + Joel Campbell![]()
9 ay sonra sözleşmesi bitiyor ve ayrılmak için yeni sözleşmeyi reddetti kardeş
Veysel-Semih-Balanta-Telles 4'lüsü bana göre Avrupa için kaliteli bir 4'lü olur beyler sizce ?
Naber Yigit.
Telles hiç üzerine koymadı çok acemi
Sol beke alternatif olarak kayseriden ömer bayramı alsak çok iyi olur.
Sende her gelene Yiğit diyorsun olm.Kafayı yedin herhalde.
Veysel---Semih----Demichelis---Telles
Daha iyi bir alternatif varsa Eyvallah kardeş![]()
yok ben değerlendirme açısından dedim zaten bölgesinin birinci adamı olarak alındı
Abi Demichelis' te olur. Dediğimi anladıysaniz ne mutlu bana.. Pozisyon almayi bilen sezisi kuvvetli bir stoperin süratli olmasına gerek yok. Danny ve Chedjou da sadece hız var üstteki 2 özellik yok. O zaman cabuklugu hızı hicbirseye yaramıyor.
@Nuri Aslantas daha öncede uyardığımız duyurduğumuz gibi o arkadaşın yiğitle hiçbir bağlantısı yok.
Lütfen duyarlı olalım nuri :ka19:
@Nuri Aslantas daha öncede uyardığımız duyurduğumuz gibi o arkadaşın yiğitle hiçbir bağlantısı yok.
Lütfen duyarlı olalım nuri :ka19: