Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi Demichelis' te olur. Dediğimi anladıysaniz ne mutlu bana.. Pozisyon almayi bilen sezisi kuvvetli bir stoperin süratli olmasına gerek yok. Danny ve Chedjou da sadece hız var üstteki 2 özellik yok. O zaman cabuklugu hızı hicbirseye yaramıyor.

Dany ve Chedjou'yu toplasan bir stoper etmez kardeşim.Valla Ujfa gibi birini arıyorduk Demichelis bence uygundur.Biraz ağır ama tecrübeli bir futbolcu.

Ya kardeş kim bu yigit. Hayır bu arkadaş sürekli beni liseli liseli hareketlerle sinir ederse mevzu çıkartırım.

Konuları trolleyen 14 yaşında bir üyemizdi kendisi ban yedi,fake hesaplarla geri dönmeye çalıştığı düşünülmekte.

Bundan dolayı öylesine diyorlar sana avatarınız benziyoda olabilir gerçi onda b17 vardı galiba :D

Yok mevzu çıkartmalık bi durum yok rahatsız olduğun durumlarda bireysel olarak bize ulaşabilir görüşlerini bildirebilirsin veya hoşlanmadığın mesajı mesajın altından şikayet et butonuna tıklayarak bize ulaştırabilirsin

:nargile:

Konuları trolleyen 14 yaşında bir üyemizdi kendisi ban yedi,fake hesaplarla geri dönmeye çalıştığı düşünülmekte.

Bundan dolayı öylesine diyorlar sana avatarınız benziyoda olabilir gerçi onda b17 vardı galiba :D

Yok mevzu çıkartmalık bi durum yok rahatsız olduğun durumlarda bireysel olarak bize ulaşabilir görüşlerini bildirebilirsin veya hoşlanmadığın mesajı mesajın altından şikayet et butonuna tıklayarak bize ulaştırabilirsin

:nargile:

Eyvallah Renkdaş. Hayırlı nöbetler. ;)

Ben öyle bir duyum aldim...Bu Üye proxy server kullanmadigni nerden biliyorsunuz? :topsy_turvy:

Yanlış duyum almışsın :) , eminiz kendi yollarımızla kesinleştirdik.

Arkadaşı rahatsız etmen ve onunda şikayet etmesi durumunda zamanla artacak cezai yaptırım uygulamak zorunda kalırız renkdaş,kapatalım bence bu konuyu :cigara:

Bedava futbolcu nerdeyse oraya gideriz biz, FFP'den uyari gelmisdi bence baskan ve yönetim korkdu o yüzden transfer yapamiyoruz dogru düzgün yoksa simdiye kadar Olcan ve Yasinden en az 2 transfer daha yapardik..

Nuri birader sıkıntın varsa özelden mesaj atarsın hallederiz sorunu. Burada Milletin canını sıkma,meşgul etme

Ujfalusi'de ağırdı ama onun ağırlığından kaynaklanan tek gol var.O da içerdeki fb maçı.Stoch'un golü.

Peki arkadaşlar atıyorum y.sınırı yok. Sizin önünüze Burak ve Almeidayı koydular. Tek forvet oynuyoruz. Kimi seçerdiniz.

Nuri birader sıkıntın varsa özelden mesaj atarsın hallederiz sorunu. Burada Milletin canını sıkma,meşgul etme

squint.jpg

@Nuri Aslantas bence Yiğit snn oluşturduğun hayali bir kahraman.Onun twitlerini falan hep sen paylaşıyordun.Ağzından Yiğit ismi düşmüyor.Çözdüm olayı

Clint_Eastwood_yeah.gif

Prandelli israrla yerden oynanmasini istediğini söylüyor. Siz hala Almediada bahsediyorsunuz. Prandelli ne Tasciyi nede Almediayi ister.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt