Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başka kulüplerle anlaşabiliriz ama o Eskişehir in bize karşı sıkıntısı var.Bedavaya oyuncuları bizden alırken sıkıntı yok kendileri bizden yalvararak oyuncu alıyorlar.Galatasaray gidip bu kulüplere oyuncu verdiği sürece bu fiyatlarla tepemize çıkmaya devam ederler.Şener Özbayraklı veya Ozan Tufan da sağ bek mevkisi için olsa hayır demem ama başka bir bek getirirlerse Türkiye den o zaman paralar boşa gider.

Koray Altınay da iyi bir seçenek olabilir...

''Aman Telles siz olmaz, Bruma mutlaka oynamalı, yabancı stoper şart, Burak yerine de adam akıllı bir yabancı forvet gelsin; Muslera-Melo-Sneijder zaten banko''...

Hararetle savundukları görüşleri bir araya getirdiğimizde ortaya böyle bir cümle çıkan çok kişi var forumda...Kontenjan hatırlatıldığında ''Allah belanı versin tüpçü!'' karşılığı hazır, versin anladıkta yetti artık yahu!...

Sözgelimi Telles, Burak oynadığında bile kontenjana takılabilecekken, Burak yerine yabancı santrfor oynadığında ilk 11 de olması neredeyse imkansız; bunu hesaba katmak o kadar zor olmamalı!...

Hesaba katmadığımızı kim söyledi? Tarık'ı alacaksın en kötü Balta sol bek oynayacak ve Telles yedek olacak.Takımın göbeği en önemli bölgedir.Muslera,Melo,Sneijder ile göbeğimiz sağlam,stoper ve forvette eksiğimiz var.Stoperde her ne kadar Semih-Koray'la sıkıntı da yaşasak da idare eder ama forvet öyle değil.Burak ve Umut ile yürümeyeceği çok açık.

te6a8uny.jpg

Şu anda beleşler

Valdes Kemal ve Pogatetz'le iletişim sıkıntısı yaşayabilir yoksa güzel kadro

tapatalk

Hesaba katmadığımızı kim söyledi? Tarık'ı alacaksın en kötü Balta sol bek oynayacak ve Telles yedek olacak.Takımın göbeği en önemli bölgedir.Muslera,Melo,Sneijder ile göbeğimiz sağlam stoper ve forvette eksiğimiz var.Stoperde her ne kadar Semih-Koray'la sıkıntı da yaşasak da idare eder ama forvet öyle değil.Burak ve Umut ile yürümeyeceği çok açık.

Kurduğum cümleyi iyi okumuş ve anlamış olsaydın, üstüne alınmaman gerektiğini görürdün...Mevzu sadece Burak değildi, genel olarak kontenjan konusunun göz ardı edilmesiydi...

Olabildiğince fazla sayıda yerli oyuncunun ''Banko'' yazıldığı kadrolar daha gerçekçi duruyor ve Burak ın o kadroda olmasını, Semih-Başka bir yerli stoper tandeminden daha katlanılır bulduğumu da belirteyim yeri gelmişken...

yerli transfer olursa oda transferin son gününe kalir, herkes restini cekti bakalim kim geri adim atacak transferde

Kurduğum cümleyi iyi okumuş ve anlamış olsaydın, üstüne alınmaman gerektiğini görürdün...Mevzu sadece Burak değildi, genel olarak kontenjan konusunun göz ardı edilmesiydi...

Olabildiğince fazla sayıda yerli oyuncunun ''Banko'' yazıldığı kadrolar daha gerçekçi duruyor ve Burak ın o kadroda olmasını, Semih-Başka bir yerli stoper tandeminden daha katlanılır bulduğumu da belirteyim yeri gelmişken...

Ben de tam tersini düşünüyorum.

Ligi sürekli takip eden biri olarak Tarık-Şener-Ozan Tufan tercihim Koray Altınay ı hiç izlemediğim için birşey diyecemiyem dikkatimi çekmedi hiç.

Benim sıralamam Ozan > Şener=Koray >Tarık şeklinde...

Koray çok maliyetli olmayacaktır, denenebilir ki Tarık da denemelik bir oyuncudan ötesi değil bence...

Valdes iletişim sıkıntısı yaşamasa ne olacak Allahınızı severseniz yapmayın ya

Galatasarayımızın maclarını özledim baya :(

2 hafta kaldı neyseki.

Nani dedikodusu çıktı yine

tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt