Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe de İsmail Kartal teknik direktör olacakmış, yardımcısı Kuyt olacakmış. Kuyt futbolu bırakacak sanırım.

Yada attığın mesaj,benim attığım mesajın 2 katı:D

Beğenilen mesaj ve atılan mesaj sayıları, az ceza puan yemeler gibi faktörler galiba etki yapıyor.

Ödül puanına göre rütben değişiyor.

Galatasaray efendileri galiba Türkçeyi benim gibi tecavüs etmeyen ve aynı zamanda ceza puanı olmayanlara veriliyor galiba.

Tahminm doğrumu bilmiyorum ama şimdi :DD

Beğenilen mesaj ve atılan mesaj sayıları, az ceza puan yemeler gibi faktörler galiba etki yapıyor.

Ödül puanına göre rütben değişiyor.

Galatasaray efendileri galiba Türkçeyi benim gibi tecavüs etmeyen ve aynı zamanda ceza puanı olmayanlara veriliyor galiba.

Tahminm doğrumu bilmiyorum ama şimdi :DD

Türkçe konusun da sıkıntı olduğumu düşünmüyorum.Üyelerle de aram iyi.Ama takımdan bi kaç futbolcuya hakaretten dolayı ceza aldığım olmuştur.O oyuncular malum.Neyse rütbe çok mühim değil.Ama eski üyelerin yeni üyelerden de ayrılması şart. 4 senedir forumdayım ki benim gibi çok üye var.

"#1MUN Source: Inter Milan and Galatasaray made enquiries for Nani. Confirmed. #MUFC"

Nani işi ciddiye biniyor herhalde

tapatalk

Türkçe konusun da sıkıntı olduğumu düşünmüyorum.Üyelerle de aram iyi.Ama takımdan bi kaç futbolcuya hakaretten dolayı ceza aldığım olmuştur.O oyuncular malum.Neyse rütbe çok mühim değil.Ama eski üyelerin yeni üyelerden de ayrılması şart. 4 senedir forumdayım ki benim gibi çok üye var.

O ceza efendiliğini bozmuş o zaman rütbe dünyasında :DD

Edit : rütbe hiç umrumda değil. Ersun yanal style olarakda çokda fifi. Ama kırmı rütbeyi sevmiyorum sadece.

Show tv aklıma geliyor nedense, ( +18)

nani nin son 2 sezondaki performansı ve istatistikleri çok kötü. zaten sürekli sakatmış. bize gelirse ne verir bilemiyorum. Brumayı kesemez ve o aradığımız golcü kanat forvet tanımına pek uymuyor.

kimse kendini birsey sanmasin modlar,adminler fln haric hepimiz normal üyeyiz baska bir sey yok, modlar isterse bize süresiz ban veriler o yüzden

axspo01.jpg

Koray Altındal biraz ağır değilmi sizce? Yorumlarınızı merak ediyorum.

Volkan Yaman gibi ağır değil de çok hızlı sayılmaz, özellikle ani ivmelenme bakımından; ofansif özellikleri de çok ön planda değil...Zaten özelliği çılgınca hücum etmek olan bir bek mevcut kadro yapısına uygun olmaz...Çalışkan ve güçlü biri, defansif özelliklerini Tarık ve Şener den daha iyi gördüğüm için listeye aldım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt