Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balantanın maclarını izledim tamamen ihtiyacımız olan stoper. Gelecegi parlak bir adam. Gelirse Semih-Balanta ikilisi Bülent-Popescu ikilisi kadar efsane olacaktır.

Bülent-Popescu ikilisi müthiş tecrübeli bir ikiliydi.

Semih ve Balanta'nın o o etkiyi yaratması için 40 fırın ekmek yemeleri gerekir.

Savunmada her şey yetenek değil tecrübe çok çok önemli. Bana kalsa Semih'in yanına tecrübeli bir adam isterim.

Ha bunlar da tecrübe kazanınca dediğin gibi o seviyeye gelebilirler tabi ama o süreçte baya sıkıntı çekeriz gibi geliyor.

tapatalk

Prandelli Podolski'yi falan veto ettigine göre forvet transferi bizim icin bitmistir. Hoca net olarak son yabancı hakkını kaliteli bir stoper ile kullanmak istiyor. Yani bir sekil Burak'a bel bağlamış durumda.. Ne ise deplasmanlarda nasıl kilitlendigimizi gördügünde, devre arasını beklemeden kalite bir santrafor aldıracaktır.

Podolski Campbell fln gelse yine kanatta oynayacaklar muhtemelen.

O yüzden Nani'ye evet derse yönetim şaşırmam. Hele hele kiralık veriyorsa Manu kesin balıklama atlarlar. Zaten para da yok.

tapatalk

Prandelli Podolski'yi falan veto ettigine göre forvet transferi bizim icin bitmistir. Hoca net olarak son yabancı hakkını kaliteli bir stoper ile kullanmak istiyor. Yani bir sekil Burak'a bel bağlamış durumda.. Ne ise deplasmanlarda nasıl kilitlendigimizi gördügünde, devre arasını beklemeden kalite bir santrafor aldıracaktır.

Bence Podolskiyi sisteme uymadigi icin yada ihtiyacimiz olmadigindan veto etti..hem stoper hem forvet transferi olur diye düsünüyorum...

Alınacak oyuncular konusunda fazla karamsarlığa gerek yok, hocanın tespitleri de yerinde, basına yansıyanlar doğruysa...Bakarsınız Agger (Dede/Doria vs) - Campbell kombo yaparlar, belli mi olur?...

Iskartaların elden çıkarılamaması can sıkıcı ama, umalım ki bu konuda ''Müspet ivme'' lenmeler vardır!...

eduardo vargas gelsin. okuz gibi adam valla. tam turkiyelik. ustelik hucumun her bolgesinde oynayabiliyor. sagda, solda ve ortada. inanilmazda hirsli bir eleman.

Muslera

Veysel Semih Balanta Telles

Melo
Selcuk

Olcan Sneijder Bruma

Burak

kimi kesicek ?​

Agger falan gelmediği sürece Chedjou kalsın Balanta'ya gerek yok.Bizim sorunumuz savunma oyuncuları değil takım savunması.Chedjou da çok övülüyordu ama bu eksiklik yüzünden bekleneni veremedi.

Prandelli savunmayi ileride kuracagi icin Balanta´yi istiyor zaten. O yüzden Serdar Tasci´yi Veto etmis ve Chedjou´yu uygun görmemis. Ayni mantik ile zamaninda Dany alinmisti. Balanta tabi daha genc, ve potansiyeli yüksek bir oyuncu...

Telles kulübeye diyoruz da yerine koyacak kim var? İshak Ts'ye gitti Tarık da gidecek gibi... Hakan'ı zannediyorum kimse sol beke yazmaz.

Bu gidişle Olcan'ı izleyeceğiz herhalde sol bekte.

tapatalk

Telles kulübeye diyoruz da yerine koyacak kim var? İshak Ts'ye gitti Tarık da gidecek gibi... Hakan'ı zannediyorum kimse sol beke yazmaz.

Bu gidişle Olcan'ı izleyeceğiz herhalde sol bekte.

tapatalk

Hakanı oynatacak heralde. Benimde aklıma isim gelmiyor. Alt yapıdan Emre Tosun diye bir arkadaş idman yapıyor takımla ama oynayacak seviyedemi bilmiyoruz.

Yahu lütfen hoca santrafora yabancı istemiyor diye bir olumsuzluk yayıp durmayın.

Bu kadar zor mu 5'e kadar saymak anlamıyorum.

1. Muslera

2. Stoper ya da sol bek

3. Melo

4. Sneijder

5. Bruma ya da benzer bir kanat.

Santraforu nasıl oynatacaksınız acaba?

Ya da size şu savunma yetiyor mu: Veysel-Semih-Koray-Tarık?

Yahu lütfen hoca santrafora yabancı sitemiyor diye bir olumsuzluk yayıp durmayın.

Bu kadar zor mu 5'e kadar saymak anlamıyorum.

1. Muslera

2. Stoper ya da sol bek

3. Melo

4. Sneijder

5. Bruma ya da benzer bir kanat.

Santraforu nasıl oynatacaksınız acaba?

Ya da size şu savunma yetiyor mu: Veysel-Semih-Koray-Tarık?

+1905

Nani aman diyim uzak dursun... 2 sezon önceki Nani değil...

Campbell gelsin.... Olympiakosda ilk gördüğümde oha bu ne ne işi var bunun Oly'de demiştim.. UMarım bi şekilde alırız.

Sponsor yokki, o yuzden suanda ancak 1 oyuncu alabiliriz..

5 kanat olur forvet olmaz 5 forvet olur kanat olamz ikiside olur ortada barış sarp olur ille bi yerimiz eksik oluyor bir tam olduk avrupada ses getirdik tarih yazdık ondada takımı sömürdüler herkes gitti bu işin sonu yok artık saçlarım beyazladı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt