Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu lütfen hoca santrafora yabancı sitemiyor diye bir olumsuzluk yayıp durmayın.

Bu kadar zor mu 5'e kadar saymak anlamıyorum.

1. Muslera

2. Stoper ya da sol bek

3. Melo

4. Sneijder

5. Bruma ya da benzer bir kanat.

Santraforu nasıl oynatacaksınız acaba?

Ya da size şu savunma yetiyor mu: Veysel-Semih-Koray-Tarık?

Sorun su. Saglam forvet sana mac kazandirir. Orda durmasi bile rakip icin tehdittir. Bizim böyle bir eksigimiz var.

Biz aslinda iyi bir takimiz. Avrupa capinda iyi bir takim oldugumuzu düsünüyorum.

Bizim hem stoper hemde forvete ihtiyacimiz var. Ve kaliteli 2 yabanciya ihtiyacimiz var o bölgelere.

Ben 5 yabanci filan anlamam. Benim ilk hedefim hala CL. 8 yabanciyi iyi secsinler. Stoper ve forvet sart.

Ligde rotasyon yapilir, bi formül illaki bulunur. Bu kadroyla sezona girilmez. Ciddi hata olur.

1068864_Galatasaray_SK.jpg
ligde ne olur bilmem ama clde böyle bir kadro izleyebiliriz. Başarı için yeterli olurmu bilemem tabiki.

Nani yalandir da, dogruysa hayir diyemem. Adam bi formda ve istekli olsun kullandigi kanadi otoban yapar.

Prandelli belliki Balanta ve Campbell gibi genc yetenekli oyuncularla calismak istiyor, cabuk, iyi paslasan, top teknigi iyi olan oyuncularla..

En azından Almeida ve Serdar Taşçıyla görüşülmesi Santrafor ve Stopere yönetimin transfer düşündüğünü gösteriyor. Sponsor olayını bir an önce çözüp lig başlamadan transferi bitirsek.

Madem stopere verilecek 7 milyon euromuz var, neden Ömer Toprak için uğraşmıyoruz? Yerli, Semih'in arkasını toparlayacak tipte bir oyuncu, hava hakimiyeti fena değil.

Muslera

Veysel Semih Toprak Telles

Melo Selçuk

Bruma Sneijder Olcan

Burak

Yedek olarak da Muhammed Demir'i aldık mı tamamdır.

CL Kadro

________Muslera

Veysel Semih Balanta Telles

______Melo Selcuk

__Olcan Sneijder Bruma

________Campbell

* LG G2 Tapatalk *

Madem stopere verilecek 7 milyon euromuz var, neden Ömer Toprak için uğraşmıyoruz? Yerli, Semih'in arkasını toparlayacak tipte bir oyuncu, hava hakimiyeti fena değil.

Muslera

Veysel Semih Toprak Telles

Melo Selçuk

Bruma Sneijder Olcan

Burak

Yedek olarak da Muhammed Demir'i aldık mı tamamdır.

1.Yabancı sınırı olduğunu Leverkusen de biliyor 7 milyona bırakmazlar onu.

2.Milli takımdan gördüğümüz üzere Semih-Ömer ikilisi çok uyumsuz , birbirini tamamlamıyor...

3.Aradığımız stoper tarzı Ömer değil...

Şampiyonlar Ligi Kadrosu ;

1068896_Galatasaray_SK.jpg

Olmalı diye düşünüyorum ; bu kadar yabancı ile ligde ne yapacağız diyebilirsiniz fakat lig uzun bir maraton ve ligde bir şekilde rotasyon , ceza , sakatlık gibi durumlar ortaya çıkıyor , bu durumlardan da yararlanarak rahatlıkla sezon şampiyonluk ile kapatılır , Avrupa'da ise 2.turu kesinlikle görürüz rakibimize göre bu derece artabilir.​

5 kanat olur forvet olmaz 5 forvet olur kanat olamz ikiside olur ortada barış sarp olur ille bi yerimiz eksik oluyor bir tam olduk avrupada ses getirdik tarih yazdık ondada takımı sömürdüler herkes gitti bu işin sonu yok artık saçlarım beyazladı :)

renkdaş harika yorum. dediğin gibi bu sene kanatları yaptık bu seferde forvet eksik. seneye onu alırız bu seferde orta saha yaşlanır orası eksik kalır. malesef 2000 yılı hariç hiçbir zaman tam takım olamıyoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt