Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hep diyorum bu Fiko Beşiktaş'ı batıracak.Şimdi ffp uyarısı almak için bir sene Avrupada mücadele etmek gerekiyor o yüzden şimdilik biz ve Trabzon aldık.Ama seneye de Beşiktaş alacak...

Gelirleri 140 milyon lira , dönem zararları 145 milyon lira...

Bu arada ısrarla Beşiktaş'ın maaş ödemeleri ile bizimkini mukayese edenler vardı...

Beşiktaş geliri 140 milyon lira >>>>> Maaş gideri 29 milyon euro

Galatasaray geliri 425 milyon lira >>>> Maaş gideri 50 milyon euro

Umarım bundan sonra bu gereksiz karşılaştırmayı kimse yapmaz.Maaşlar yüksek değil demiyorum , Beşiktaş ile mukayesesi yanlış...

zarar 30m euroyu aşmayacak diye biliyorum ben

durum böyleyse sıkıntı çıkmaz bence

Öyle deme ya bizim oyuncular 1 ay dinlendiği halde üstüne 2-3 haftada izin alıp geç geldi Sneijder 1 ay Dünya kupasında ter döktü. Hem sayesinde kasamızada para girdi Dünya Kupasında takımındaki oyuncularının çıktığı maç başına para veriyor FiFa kulübe.

Valla bilemiyorum artık. Umarım geçen seneki performansınin da üzerine koyar.

Dany,Eboue,Ontivero yu gönderdikten sonra hızlı ve bitirici bi forvet ve yerli bi stoper gerekli.Ligde sağ bekimizi kurtaracak isimler var ancak ceza ve sakatlıklarda durumumuz şu an vahim oraya da bi takviye şart.

Valla bilemiyorum artık. Umarım geçen seneki performansınin da üzerine koyar.

Bana bu çok zor geliyor ama Hagi'de geldiğinde kaç yaşında idi yani varsayımlarla konuşmak kolay banada kalsa Kagawa ve Texeira gibi oyuncularla yer değiştirilebilir fakat verdiği katkı kazandırdığı paralar kendini karşılayıp üstüne para bile kazandırdı. Fakat diken üstünde yaşayamayız tekrar bir kontrat biran önce imzalanmalı yoksa sıkıntı olur özellikle 2 Eylül'e kadar beklediğimiz taktirde 1 Eylül'de alıp giderlerse dımdızlak kalırız valla sözleşmesindeki serbest kalma maddesini kaldırmalıyız yada satılacaksa biran önce satılmalıdır.

Bana bu çok zor geliyor ama Hagi'de geldiğinde kaç yaşında idi yani varsayımlarla konuşmak kolay banada kalsa Kagawa ve Texeira gibi oyuncularla yer değiştirilebilir fakat verdiği katkı kazandırdığı paralar kendini karşılayıp üstüne para bile kazandırdı. Fakat diken üstünde yaşayamayız tekrar bir kontrat biran önce imzalanmalı yoksa sıkıntı olur özellikle 2 Eylül'e kadar beklediğimiz taktirde 1 Eylül'de alıp giderlerse dımdızlak kalırız valla sözleşmesindeki serbest kalma maddesini kaldırmalıyız yada satılacaksa biran önce satılmalıdır.

Sneijder vazgeçilmez değil fakat takımdan ayrılması için uygun zaman geçti. Iyi bi kontratı var fazlasına gerek yok. Önümüzdeki sezon başı oturulur konuşulur. Şuan için yeni sözleşme bence gereksiz. Diretirsede Monaco doğruysa düşünülmelidir.

unal aysal suraya gelip nobetın halını gorse yemın edıyorum acır,bı forvet alırdı :)

Hajrovic Burdisso Cris Dany Chedjou vs gibi çöp ya da çöpler gelecekse kapatalım transferi bitsin en hayırlısı olur.

BuyBDdUCUAER8hD.jpg

Balanta konusunda kararsızım. Mesela Balanta için Telles ve ya Bruma'yı kesmek mantıklı gelmiyor. Oraya gelen adam tecrübeli olacak, farkını hissettirecek. Bence Balanta böyle biri değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt