Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hajrovic Burdisso Cris Dany Chedjou vs gibi çöp ya da çöpler gelecekse kapatalım transferi bitsin en hayırlısı olur.

Valla ben bu bütçe planlamada şöyle bir düşüncem var ya her sene genç bir yetenek alalım yüksek maliyetli Bruma gibi yada Keita Baldé Diao gibi diğer bir seçenek ise 2-3 sene sadece eksik bölgelere kiralama yöntemi ile gidip bütçeyi toplayıp fon gibi kasa yapıp 1 kerede Los Galaktikos'u kuralım.

Balanta konusunda kararsızım. Mesela Balanta için Telles ve ya Bruma'yı kesmek mantıklı gelmiyor. Oraya gelen adam tecrübeli olacak, farkını hissettirecek. Bence Balanta böyle biri değil.

stoper transferinden anlamıyor bizim kulup.cedju da buyuk beklentıyle geldi birsey olmadı. allahtan bır ujfa gorduk son yıllarda.

Finansal acidan ligdeki rakiplere göre en iyi durumda olan yine biziz. En kötü durumda olanda bjk. FFP incelemesine onlar girmedi, cünkü sike nedeniyle Avrupadan gecen yil men yediler. Gelecek yil, storenin satisi, stad gelirlerinin ASye gecmesi, hisse satislari vs bizi rahatlatir.

Bu yil icin sponsor anlasmasi bizim icin önemli. Bu yil icin pesin bedel+cari yil bedeli olsa, FFPye karsi elimizi güclendirir. Nike anlasmasi böyleydi.

Nöbette binlerce insan var hepimiz 30-50 lira koysak,I sonra paraya toplayip Baskana yollasak R belki üstüne ekleme yapip O yabanci forvet transferi N yapar, ne dersiniz ? Mesele niyetimizi belli etmek I... Baskan gerisini tamamlar.

Finansal acidan ligdeki rakiplere göre en iyi durumda olan yine biziz. En kötü durumda olanda bjk. FFP incelemesine onlar girmedi, cünkü sike nedeniyle Avrupadan gecen yil men yediler. Gelecek yil, storenin satisi, stad gelirlerinin ASye gecmesi, hisse satislari vs bizi rahatlatir.

Bu yil icin sponsor anlasmasi bizim icin önemli. Bu yil icin pesin bedel+cari yil bedeli olsa, FFPye karsi elimizi güclendirir. Nike anlasmasi böyleydi.

Forumda muhasebeci gibi düşünen çok fazla taraftar var , yıllık bilançomuz açıklandı ne haberleri var yukarıda yazdım konu açalım diye konu da yok ortada...

Anca " Beşiktaş Töre'ye şunu veriyor " diye konuşsunlar...

Yabanci kurali olmasa soyle bir kadroyu merak ederdim bu sezon, tabiki onemli bir sponsor anlasmasi ile..

Yas ortalamasi baya dusuk :D , hele defans hatti icin ama uzun yillar katki verecek bir kadro olabilirdi..

Yine kadroda 2 tane Turk olsun dedim yoksa gavur takimi kurdun dersiniz :p

Yabanci kurali olmasa soyle bir kadroyu merak ederdim bu sezon, tabiki onemli bir sponsor anlasmasi ile..

Yas ortalamasi baya dusuk :D , hele defans hatti icin ama uzun yillar katki verecek bir kadro olabilirdi..

Yine kadroda 2 tane Turk olsun dedim yoksa gavur takimi kurdun dersiniz :p

Bro yabancı sınırı olmasaydı niye Semih , Selçuk falan kadroda dursun ki ? Yerine yabancı oyuncular alırdık . Ayrıca sağ bek için de DeAndre Yedlin'i alırdım .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt