Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prandelli transferle değil eldekilerle bişeyler başarmayı görev bilen bi hoca. Vahid Halilhohizviçfzx'in yaptığını yapmasını beklemeyin boşuna.

arkadaşlar medya da biz de yanılıyoruz bir konuda hatta bende balanta doria açıklamasında başkanın balanta ilk hedefimiz demesine şaşırmıştım fakat balanta da campbell gibi joker kullanılacak ve iddia edilenin aksine chedjou takımdan gönderilmeyecek

doria ve balanta kıyaslaması yaparsak doria daha bir merkez defans balanta ise pozisyon bilgisi zayıf fakat topu oyuna sokma çabulkluk gibi konularda doriadan iyi burada da en önemli konu balantanın topla ilişkisi

balanta hem melonun alternatifi hem savunma alternatifi olarak düşünülüyor benim fikrim prandelli bu zamana kadar ki hamlelerinde beni hiç yanıltmadı süper kupa maçında da chedjou ile başlayacak büyük ihtimalle

balanta yem doria gelicek bence hücumada podolski yem gibi geliyor campbell için gitti cenk bey ingiltereye

Botafogo Maclarini 90 dakika izleyen birisi olarak doria tam savasci tipi var Bana R.Carlosu andirdi bu herif Gelirse 15 milyon ceker dedim ama 10 milyonmus keske alsak harika stoper Eger Kiralik alirsak isimizi daha rahat goruruz begenmezsek yollariz Ben maclarda izledigim tam melo gibi savasan her topa girisiyor.Arada sert daldigi oluyor bunun oralarda dikkat etmesi gerekiyor cunku sari kart-kirmizi kart yiyebilecek kapasite olabiliyor.

Beyler bir soru sorduk ama umursayan olmadı arsenalin kadrosu belli oldumu dedik.

Gecen sezon,

1-Yabanci sinirlamasina göre kadroyu kurmamak.

2-Mancinin oyun planinin özellikle deplasmanlarda islememesi.

yüzünden kaybettik.

Eder Alvarez Balanta için 6.5 Mn € ve 3 yıllık ödeme planı teklif edilmiş , River Plate ise 8 Mn € ve 2 yıllık ödeme planı istemiş.

Madem bu paralara çıkıyoruz sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Doria'yı alsak ya çok daha mantıklı ve akıllıca olur.

Hava hakimiyeti , sertliği , garanti oyun anlayışı ve potansiyeli olan Balanta'nın önünde kesinlikle , Balanta'da Dany'den esintiler mevcut gibi.

Tarık Çamdal konusunda Trabzonspor 3 Mn € + Gustavo Colman önerisi ile gitmiş , Eskişehirspor ilk başta istediği Emre Güral'dan dahi aldıkları Arjantinli forvet ve kiraladıkları Ömer Şişmanoğlu'ndan dolayı vazgeçmiş , Colman'ı ise Ertuğrul Sağlam direk veto etmiş.

Eskişehirspor 4 Mn € istiyormuş Tarık için bence kesinlikle parayı bastırıp biz almalıyız kaldı ki Yasin'e 2.5 Mn € verene kadar ;

Tarık + Erkan'a 6.2 Mn € isteyen Eskişehirspor'dan bu oyuncuları alsak daha iyi olabilirdi , sizce bu şimdi yapılabilir mi ?

Yani şöyle diyelim Yasin'in de gelmesi göz önünde bulundurulursa bir yerli kanada daha ihtiyacımız var mı sizce ?

Okumanızı tavsiye ederim renktaşlar ;

Erkan Zengin ve Tarık Çamdal neden önemli ? | CimBom Statistic

Renktas Tarikin gelmesini cok isteyenlerdenim fakat 4 milyon cok buna 3 milyon eder bu anca 6 milyona Soriano forveti aliyorsun resmen bu tarika verecegime 2 daha koyar sorianoyu alirim.
Eder Alvarez Balanta için 6.5 Mn € ve 3 yıllık ödeme planı teklif edilmiş , River Plate ise 8 Mn € ve 2 yıllık ödeme planı istemiş.

Madem bu paralara çıkıyoruz sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Doria'yı alsak ya çok daha mantıklı ve akıllıca olur.

Hava hakimiyeti , sertliği , garanti oyun anlayışı ve potansiyeli olan Balanta'nın önünde kesinlikle , Balanta'da Dany'den esintiler mevcut gibi.

Tarık Çamdal konusunda Trabzonspor 3 Mn € + Gustavo Colman önerisi ile gitmiş , Eskişehirspor ilk başta istediği Emre Güral'dan dahi aldıkları Arjantinli forvet ve kiraladıkları Ömer Şişmanoğlu'ndan dolayı vazgeçmiş , Colman'ı ise Ertuğrul Sağlam direk veto etmiş.

Eskişehirspor 4 Mn € istiyormuş Tarık için bence kesinlikle parayı bastırıp biz almalıyız kaldı ki Yasin'e 2.5 Mn € verene kadar ;

Tarık + Erkan'a 6.2 Mn € isteyen Eskişehirspor'dan bu oyuncuları alsak daha iyi olabilirdi , sizce bu şimdi yapılabilir mi ?

Yani şöyle diyelim Yasin'in de gelmesi göz önünde bulundurulursa bir yerli kanada daha ihtiyacımız var mı sizce ?

Okumanızı tavsiye ederim renktaşlar ;

Erkan Zengin ve Tarık Çamdal neden önemli ? | CimBom Statistic

Doria mi? Balanta mi? Balantayi tercih ederim. 2 nedeni var. 1-Balanta bence daha hazir. 2-Dorianin 8-9 milyon euroya alinacağina inanmiyorum. Botofago Dorianin bonservisinin yüzde 40ina sahip. Doria Brezilyada cok abartilan bir oyuncu, Brezilyadaki transfer piyasasini biliyorum. Doriayi 8-9 milyon euro gibi bir rakama almanin imkani yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt