Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de ben GALATASARAYIMI izlemeyi çok özledim :(

bizimkilerin yerinde olsam resmi siteden fenere güzel bir kapak mesajı veririm onlar terimin ayrılmasında neler yaptı bu kaosu iyice büyütmeliyiz

Özellikle evimizdeki maçlara böle çıkabiliriz

Sinan bolat

Veysel Semih balanta olcan

Melo Selçuk

Bruma Sneijder amrabat

Burak

Amrabat'ı oynatmak için neden Telles'i kesiyoruz onu anlamadım?

Muslera

Veysel Semih Chedjou Hakan

Melo Selçuk

Sneijder

Olcan Burak Campbell​

Hocanın aklındaki takım galiba. Stoperde mutlaka bir yabancı kullanacak hazırlık maçlarından anlaşıldığı kadarıyla. Campbell-Bruma rotasyonu, Chedjou-Telles rotasyonu yapar lig temposunda da. Bir tane de yabancı göbek oyuncusu alınsa güzel olurdu.

Tabi geçen seneki gibi oynarsa haklısın. Ama malagadaki performansını sergilerse ve hoca farkıyla sanki bu sene bize baya faydası olacak gibi geliyor

Amrabat açık alan bulursa oynayabilen bi oyuncu. CL maçlarında sivrilmesinin nedeni de, Malaga'da sivrilmesinin nedeni de buydu. Lig'de kapanan takımlara karşı Yiğit Gökoğlan'dan bi farkı yok.

Amrabat açık alan bulursa oynayabilen bi oyuncu. CL maçlarında sivrilmesinin nedeni de, Malaga'da sivrilmesinin nedeni de buydu. Lig'de kapanan takımlara karşı Yiğit Gökoğlan'dan bi farkı yok.

Açıkcası ben tellesin performansını beğenmediğim için tellesin yerine olcanı yazıp burumadan sonra en etkili kanat oyuncumuz amrabatı yazmayı daha uygun gördüm ama dediklerinde haklısın.

Muslera

Veysel Semih Chedjou Hakan

Melo Selçuk

Sneijder

Olcan Burak Campbell​

Hocanın aklındaki takım galiba. Stoperde mutlaka bir yabancı kullanacak hazırlık maçlarından anlaşıldığı kadarıyla. Campbell-Bruma rotasyonu, Chedjou-Telles rotasyonu yapar lig temposunda da. Bir tane de yabancı göbek oyuncusu alınsa güzel olurdu.

şu solbekte hakan olursa maç falan izlenmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt