Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimin "Sabri´yi affedelim mi?" önerisini yine reddetmis Prandelli :)

Galiba bu adam isi gercekten biliyor

Muslera

Veysel Semih Chedjou Hakan

Melo Selçuk

Sneijder

Olcan Burak Campbell​

Hocanın aklındaki takım galiba. Stoperde mutlaka bir yabancı kullanacak hazırlık maçlarından anlaşıldığı kadarıyla. Campbell-Bruma rotasyonu, Chedjou-Telles rotasyonu yapar lig temposunda da. Bir tane de yabancı göbek oyuncusu alınsa güzel olurdu.

Eger Hakan'i sol bek oynatmayi planliyorduysa neden 1 kere bile oynatmadi o pozisyonda hazirlik maclarinda?

Muslera

Veysel Semih Chedjou Hakan

Melo Selçuk

Sneijder

Olcan Burak Campbell​

Hocanın aklındaki takım galiba. Stoperde mutlaka bir yabancı kullanacak hazırlık maçlarından anlaşıldığı kadarıyla. Campbell-Bruma rotasyonu, Chedjou-Telles rotasyonu yapar lig temposunda da. Bir tane de yabancı göbek oyuncusu alınsa güzel olurdu.

Hiç fena kadro değil.

Balanta'nın sol ayaklı Dany olduğunu düşünen tek kişi ben miyim ? Ah keşke Doria olsa...

Balanta ve Campbell joker oyuncu gibiler. Yabancı transferi yapılacaksa bikaç mevkide oynayabilen oyuncular alınmalı zaten.

Balanta'nın sol ayaklı Dany olduğunu düşünen tek kişi ben miyim ? Ah keşke Doria olsa...

Kendisini izlemedim, sadece videolarda ki 3-5 dakikalık görüntülerine baktım ve aynen senin gibi düşündüm. Doria'da da baya kazmalıklar mevcut.

balanta yada doria yerine tecrubeli defans almaliyiz. genc oyuncularin daha cok bek ve kanatlara alinmasi taraftariyim

agger gibi

Balanta videolardan gördüğüm kadarıyla teknik ama yumuşak ve biraz da sakar bir oyuncu. Bizde gelişir mi bilmem ama gelişmezse yeni Dany olabilir.

Balanta---→Dany

Doria-----→Melo

İkisi için farklı düşünceler içinde olmamızın sebeplerinden biride ''TİP'' gibime geliyor.

İddia ediyorum Hakan B.stoper de Chedjou'dan daha iyi.Onun için kadroyu yaparken Chedjou yerine Hakan B. koyun.Böylece Brezilya'lıların bile milli takım da görmek istediği Telles'i sol bekte izleme şansımız olsun.

Hala Hakan Balta dan medet umanların olduğu görmek büyük bir hayal kırıklığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt