Onur Yilmaz
Berlin Panteri
- 24 Aralık 2008
- 39.719
- 5
- 1.588
Yönetimin "Sabri´yi affedelim mi?" önerisini yine reddetmis Prandelli
Galiba bu adam isi gercekten biliyor
Galiba bu adam isi gercekten biliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu solbekte hakan olursa maç falan izlenmez
Muslera
Veysel Semih Chedjou Hakan
Melo Selçuk
Sneijder
Olcan Burak Campbell
Hocanın aklındaki takım galiba. Stoperde mutlaka bir yabancı kullanacak hazırlık maçlarından anlaşıldığı kadarıyla. Campbell-Bruma rotasyonu, Chedjou-Telles rotasyonu yapar lig temposunda da. Bir tane de yabancı göbek oyuncusu alınsa güzel olurdu.
Muslera
Veysel Semih Chedjou Hakan
Melo Selçuk
Sneijder
Olcan Burak Campbell
Hocanın aklındaki takım galiba. Stoperde mutlaka bir yabancı kullanacak hazırlık maçlarından anlaşıldığı kadarıyla. Campbell-Bruma rotasyonu, Chedjou-Telles rotasyonu yapar lig temposunda da. Bir tane de yabancı göbek oyuncusu alınsa güzel olurdu.
Hocanın şimdiye kadar tercihlerinden yola çıkarak yazdım. 11-12 sezonundaki katkıyı verirse Hakan ligin en iyisi olur yine.
Eger Hakan'i sol bek oynatmayi planliyorduysa neden 1 kere bile oynatmadi o pozisyonda hazirlik maclarinda?
Ben hiç görmedim kardeşim hakanın solbek oynadığını hep stoper oynadı
ömer ali şahiner hangi mevkide oynar nasıl bir oyuncu
Balanta'nın sol ayaklı Dany olduğunu düşünen tek kişi ben miyim ? Ah keşke Doria olsa...
Balanta'nın sol ayaklı Dany olduğunu düşünen tek kişi ben miyim ? Ah keşke Doria olsa...
İsmail Kartal yeni tdleri olmuş