Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler antreman maçı olduğu için riske atmamak için bile çıkarmış olabilirler açıkllama gelmeden karalar bağlamayın

eğer aynı yerden aynı şekilde sakatlanmışsa gitti bizim kara şimşek gitti 12 milyon euro.. :(

inşallah önemli değildir ayak bileği burkulmuştur filan , çok güzel bir kariyer var önünde bu çocuğun... çok yazık olur...

Aldığım bilgiler şu şekilde Bruma'nın ameliyat olduğu sağ dizinden değil sol dizinden sakatlandığı ve durumunun iyi olduğu belirtildi.

Allahım benim aşil tendonumu al brumaya ver hiçbir şeyi olmasın nolursun.

Nuriyi de takmayın, okumayın mesajlarını

lan adam daha 5 dk önce sezonu kapatti diyecektiniz

biraz sakin olun yahu elin serefsiz habercisinin lafina bakip mal gibi ortami germeyin surda

hala israrla bruma 13 milyona alindi diyor serefsiz site

böyle adamlarin tweetlerini buraya tasimayin

bağlarda esneme demek , kopmasına ramak kalmak demek mi ? eğer bu anlamdaysa ucuz atlatmış her iki tarafta.. ( bruma - taraftar :) )

ama hemen yarın da antrenmana çıkamaz sanıyorum.. lan bir şey gelmesin şu çocuğun başına birşey n'olur allahım bak..

darbe sakatlığıysa sorun yoktur büyük ihtimal . daha 1 saat önce kulüp doktoru konusuyodu hiç sakatımız yok diye benimde aklıma bruma gelmişti :( inşallah bişey olmaz ya

Esneme dediklerine gore birisi uzerinde agirlik olan bacagina yandan darbe vurmus, diz yan baglari zorlanmis. Cok ciddi bir sey degil ama bir sure dinlendirilmesi gerekir. Fener maci bu durumda zor olabilir.

Sakatlanmış futbolcunun tekrar sakatlanma korkusu diye birşey var :( Sakatlanan oyuncuyu satalım yeter be yether bu stress

campbell gelirse o oynar fener maçında.bruma yedek başlar.olmadı yasin ya da sinan gümüşte oynayabilir.

Bruma'yi ben de her maç kadroya yazarım ama sakatlanmama garantisi yok malesef bu yüzden campbell şart bence ikisi de birbirinden özel oyuncular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt