Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.917
- 7.406
- 1.743
Ali Naci bildim bileli cok provokatif haberler yapiyor serefsiz. Herife hep sinirleniyorum. Tam dayaklik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antreman yildizlarindan malesef zaten hep.
Campbell zaman kaybı.Adam ısrarla Türkiye'ye göndermek istemediğini söylüyor.Şu şartlarda Podolski en mantıklı hamle olur.Taraftar Podolski'yi sever,o da formayı sahiplenir.Podolski'nin aidiyet duygusu yüksektir.Bize de böyle adamlar lazım.Elmander gibi Ujfaulisi gibi Sneijder gibi.Podolski'de karakter olarak böyle bir adam.İmkan varsa,şartlar uygunsa beklemenin manası yok.
Iftaralara inanmayın. Hiç kimse para veremez herhangi kulübe.
FFP izin vermiyormuş buna. Adamlar transfere şu ana kadar sadece 3-4 milyon harcadı üstelik.
Satıkları oyunculardan 12 milyon kazanmışlar
Edit : başkaları yazmış zaten.
Öyledir inşallah. Türkiye'de öyle olmayacak denilen şeyler oluyor ki![]()
birileri 3-5-2'yi 3lü defans olarak anlıyor ve sen izah etmeye mi çalışıyorsun??? işin zor dostum![]()
28 bin kombine satılmış
Kaynak : GsTv
Emre Colak antreman ve hazirlik maclarin yildizi oluyor hep, ama resmi maclara gelince ...
kötü mü?
Sinan Gümüşte değişik bir futbolcu havası var sanki. Neden bilmiyorum ama bu çocuktan çok umutluyum ben . Bi tek ben miyim böyle düşünen acaba .
35 milyon euro teklif etmisiz
Galatasaray ofrece 35 millones de euros por la dupla Campbell-Podolski