Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci bildim bileli cok provokatif haberler yapiyor serefsiz. Herife hep sinirleniyorum. Tam dayaklik

Emre Colak antreman ve hazirlik maclarin yildizi oluyor hep, ama resmi maclara gelince ...

Antreman yildizlarindan malesef zaten hep.

Bence haksızlık yapılıyor bu çocuğa, özelikle burda.

2011/12 senesinde istikrarlı çekilde şans verildiğinde ne kadar etkili olduğu gördük ki orda henüz ilk seneseydi.

Şans vermessen sürekli çekilde, emreden bir şey beklemek ne kadar doğru bilmiyorum.

Anadolu kulüplerinde yok onun kalitesinde oyuncu.

Oyunu okuma eksikliği var ama mac oynamadan bu giderilmez. Antrenman ile olacak iş değil bu sadece.

Campbell zaman kaybı.Adam ısrarla Türkiye'ye göndermek istemediğini söylüyor.Şu şartlarda Podolski en mantıklı hamle olur.Taraftar Podolski'yi sever,o da formayı sahiplenir.Podolski'nin aidiyet duygusu yüksektir.Bize de böyle adamlar lazım.Elmander gibi Ujfaulisi gibi Sneijder gibi.Podolski'de karakter olarak böyle bir adam.İmkan varsa,şartlar uygunsa beklemenin manası yok.

Bu çok doğru da sadece Köln' e karşı hissediyor bu duyguyu...Bayern de iken de, Arsenal de iken de sayısız kez dile getirdiği üzere...

Iftaralara inanmayın. Hiç kimse para veremez herhangi kulübe.

FFP izin vermiyormuş buna. Adamlar transfere şu ana kadar sadece 3-4 milyon harcadı üstelik.

Satıkları oyunculardan 12 milyon kazanmışlar

Edit : başkaları yazmış zaten.

Öyledir inşallah. Türkiye'de öyle olmayacak denilen şeyler oluyor ki :)

Galatasaray, Galatasaray U21 takımı ile hazırlık yaptığı hazırlık maçını 9-0 kazandı.

Sarı-kırmızılı takım, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde U21 takımı ile yaptığı hazırlık maçını 9-0 kazandı. Prandelli yönetimindeki sarı-kırmızılı takım sahaya Alperen Uysal, Furkan Özçal, Koray Günter, Emre Can Çoşkun, Emre Tosun, Hamit Altıntop, Yekta Kurtuluş, Umut Gündoğan, Amrabat, Emre Çolak ve Umut Bulut ilk 11 ile çıktı. Hazırlık maçını bugün tesislerde toplanan yönetim kurulu da izledi.

Sarı-kırmızılı takımın gollerini Emre Çolak (3), Amrabat (2), Sinan (2) ve Umut Bulut (2) kaydetti. Ayrıca geçen sezon devre arasında transfer edilen ve antrenmanda sakatlanarak uzun süre sahalardan uzak kalan Endoğan Adili de ilk defa takımla beraber ilk 11′de sahaya çıktı.

Öte yandan sarı-kırmızılı takım ve futbolcular altyapılarda oynayan futbolcularla hazırlık maçı öncesinde bir hatıra fotoğrafı çektirdi

Genç oyuncu hat-trick yaptı - Amk Spor Gazetesi

Aziz Yıldırım ve kızı aynı dövmeyi yaptırmış.

BuyK-RPIUAEH3tT.jpg

Sinan Gümüşte değişik bir futbolcu havası var sanki. Neden bilmiyorum ama bu çocuktan çok umutluyum ben . Bi tek ben miyim böyle düşünen acaba .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt