Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım barbekü partisi yapıyor..Prandelli hocamız da çiğ köfteyi götürüyor maşallah

Bu2ruYdCQAAX__J.jpg:large

Yahu as takim 19 yas alti cocuklara yalniz 3 gol atiyor, yedekler 2 yas daha buyuk cocuklara 9 gol atiyor, bu iste bir terslik yok mu? Yedekler as takim olsun bundan sonra, yer degistirsinler.

Yahu as takim 19 yas alti cocuklara yalniz 3 gol atiyor, yedekler 2 yas daha buyuk cocuklara 9 gol atiyor, bu iste bir terslik yok mu? Yedekler as takim olsun bundan sonra, yer degistirsinler.

Muhtemelen yedek oyuncular Prandelli'nin gözüne girmek için ciddiye almışlar maçı.Aslar için sadece antreman bu...

Zan ve Eboue'in durumlarını bilmiyorum ama suan pek transfer yapmayacağımiza göre, iki oyuncunun kalmalarını tercih ederim.

Zan bu ligin nadir iyi defanscilardan birisi. Mükemmel oyuncu degil ama bu lig icin yeterli olduğunu düşünüyorum.

Eboue ne kadar disiplinsiz ve yere düşmeye severse bile ofansif katkisi fena degil. Kopenhag maçi, Madride karsi attigi şahane gol, ve. ve.

Yönetimin beceriksizliği den dolayı bazı "çöp" dedigimiz oyuncular kalmaları lazım

Millete uyuz oluyorum yorum yapiyolar soyle böyle bruma adam olmucak eskisi gibi diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt