Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iki aydir Almeida gelecek diyorum ama dinletemiyorum. Gelsin cok da güzel olur.

Balanta a bosuna ''world class potantial'' var demiyorlar, demekki elin yabanci scoutlari birseyler gormus ki oyle bir damga vurmuslar..

Madem defans oyuncusu alacaklar biraz daha tecrubeli birisini alsalar bizim icin iyi olurdu. Ama bence defanstan once forvete takviye yapmamiz lazim.

★★★》☆

Beyler Bruma ne durumda sakatlanmış muhabbeti var ciğerime ateş düştü görünce cidden uzun havaya başladım,ciddi bir şeyi yok değil mi resmi sitede filan baktım bi bildirim filan yok ?

Transfer dönemi 2.5 hafta sonra bitiyor ama biz daha eldeki cöplerden kurtulamadik.

Dany, Eboue ve Ontivero'nun acilen gönderilmesi lazim.

Chedjou ve Amrabat'a da teklif varsa gönderilmeli...

Transfer dönemi bitiyor. Daha ne bek, ne de forvet aldik!

carrusca juventusa gol atmış

[media]https://www.youtube.com/watch?v=j-HCnEhvWsc[/media]

carrusca juventusa gol atmış

[media]https://www.youtube.com/watch?v=j-HCnEhvWsc[/media]

Ben severdim bu keratayı klas topçuydu son vuruşları filan bi teknik yani aslında "yıldız" oyuncu havası vardı haraketlerinde saha içinde ama tutmadı bir türlü.

Sakarya mı Denizlispor mu ne birine çok güzel bir haşırtma bırakmıştı birde Liverpool maçında rövaşata denemesi aklımda kalan hatıraları :D

Beyler dünkü mangal partisine bakıyorum da birlik beraberlik için yapılan organizasyonda bile selçuk burak olcan yekta ve iki türk daha aynı masada oturuyorlar. Takımda ayrılıklar oldugu çok net belli. Bu sene başarısız olacaksak bunun yüzünden olacak forvet eksikliginden falan degil. Bu çok ciddi boyutta, siz de fark etmişsinizdir zaten. Bu videoda da apaçık ortada

Emre Çolak Cesare Prandelli Wesley Sneijder

Beyler dünkü mangal partisine bakıyorum da birlik beraberlik için yapılan organizasyonda bile selçuk burak olcan yekta ve iki türk daha aynı masada oturuyorlar. Takımda ayrılıklar oldugu çok net belli. Bu sene başarısız olacaksak bunun yüzünden olacak forvet eksikliginden falan degil. Bu çok ciddi boyutta, siz de fark etmişsinizdir zaten. Bu videoda da apaçık ortada

masalar altı kişilik herkes daha samimi olduğuyla oturur tabiki

yemek yerken türkçe konuşmak istiyorlardır .s Yıllardır böyle zaten.

Takımda yerli yabancı ayrımı bitmeden başarı falan beklemeyin, bu sadece dünkü organizasyonda degil uzun süredir böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt