De Marke @demarkesports 10 dk.
Ersun Yanal: ''Galatasaray'ı her zaman çalışılması keyifli bir yer olarak gördüm. En azından işime karışılmaz."
Ersun bize yol yapıyor.
Gerekmez bizim çaycımız var bile.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
De Marke @demarkesports 10 dk.
Ersun Yanal: ''Galatasaray'ı her zaman çalışılması keyifli bir yer olarak gördüm. En azından işime karışılmaz."
Ersun bize yol yapıyor.
Balanta a bosuna ''world class potantial'' var demiyorlar, demekki elin yabanci scoutlari birseyler gormus ki oyle bir damga vurmuslar..
carrusca juventusa gol atmış
[media]https://www.youtube.com/watch?v=j-HCnEhvWsc[/media]
Furkan Karabükspor'a gidiyor.Kadroda kalabilirdi halbuki.
Beyler Bruma ne durumda sakatlanmış muhabbeti var ciğerime ateş düştü görünce cidden uzun havaya başladım,ciddi bir şeyi yok değil mi resmi sitede filan baktım bi bildirim filan yok ?
Beyler dünkü mangal partisine bakıyorum da birlik beraberlik için yapılan organizasyonda bile selçuk burak olcan yekta ve iki türk daha aynı masada oturuyorlar. Takımda ayrılıklar oldugu çok net belli. Bu sene başarısız olacaksak bunun yüzünden olacak forvet eksikliginden falan degil. Bu çok ciddi boyutta, siz de fark etmişsinizdir zaten. Bu videoda da apaçık ortada
Emre Çolak Cesare Prandelli Wesley Sneijder
Beyler dünkü mangal partisine bakıyorum da birlik beraberlik için yapılan organizasyonda bile selçuk burak olcan yekta ve iki türk daha aynı masada oturuyorlar. Takımda ayrılıklar oldugu çok net belli. Bu sene başarısız olacaksak bunun yüzünden olacak forvet eksikliginden falan degil. Bu çok ciddi boyutta, siz de fark etmişsinizdir zaten. Bu videoda da apaçık ortada
Emre Çolak Cesare Prandelli Wesley Sneijder
Takımda yerli yabancı ayrımı bitmeden başarı falan beklemeyin, bu sadece dünkü organizasyonda degil uzun süredir böyle