Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balanta a bosuna ''world class potantial'' var demiyorlar, demekki elin yabanci scoutlari birseyler gormus ki oyle bir damga vurmuslar..

Aynen öyle Alper reis ; tabi Doria'da bilindiği üzere aynı şekilde nitelendirilen bir isim , burada aralarında ayrımı yapan ;

Farklı tarz stoper olmaları , benzetirsek ; Balanta tarz olarak David Luiz tarzı bir oyuncu ancak Doria ise Thiago Silva , Lucio tarzı bir oyuncu.

Bizim elimizde zaten hamleli stoperimiz mevcut (Semih) bize defansa liderlik edecek Lucio , Thiago Silva tarzı bir isim gerekli o yüzden Doria.

Yani kısacası durum şu ; Balanta alınırsa çok sevinirim ancak Doria alınırsa çıldırırım. :)

Beyler Bruma ne durumda sakatlanmış muhabbeti var ciğerime ateş düştü görünce cidden uzun havaya başladım,ciddi bir şeyi yok değil mi resmi sitede filan baktım bi bildirim filan yok ?

Dün mrı çekilmedi , çok acil olsaydı çekilirdi , bugün gün içerisinde çekilir muhtemel yada gerek görmeyip iptal de etmiş olabilirler , endişe etmeyin bence .klup zaten sağlık bilgilerini basına ve resmi sitesinde paylaşıyor

Sanki siz okulda, iş yerinde herkesle iyi anlaşıp hep beraber takılıyorsunuz. Kim kiminle daha iyi anlaşıyorsa, onunla takılıyor. Zaten o masadakiler uzun süredir yakın arkadaşlar. Şimdi o masada diğer yerliler yok diye yerliler arasında da mı kutuplaşma var diyelim? Geçin bu işleri arkadaş. Ayrıca birbirlerini de öyle çok sevmek zorunda falan da değiller.

Sırf bu denilenlere inat Bursa maçında Telles-Burak-Selçuk-Sneijder elele tutuşarak bi mesaj vermek istedi.

Bu ayrımı yapan oyuncularında kadrodışı bırakıldığını gördük.Kapatalım artık bu mevzuyu.

performans ile yıllar önce kadro dışı kalmaları lazımdı onların.Hakettikleri yerdeler.

yabancılara yabancı kalmasınlar.

yok ben de zaten mevzu performans olsa niye bu yıl demek istemiştim bu konuyla alakalı sneıjder kaç kere gol attıktan sonra burağın üstüne zıpladı muslera her top kurtardığında ilk tebrik eden semih oldu grogba frikik golünü atınca yine ilk selçuk tebrik etti

Balanta için 6 m euro veriyoruz Doria için 8 m'yi veremiyoruz .. Halbuki Doria bizim sisteme daha iyi uyar ve daha iyi oyuncu Balanta'ya göre .

Balanta için 6 m euro veriyoruz Doria için 8 m'yi veremiyoruz .. Halbuki Doria bizim sisteme daha iyi uyar ve daha iyi oyuncu Balanta'ya göre .

Doria'nın 20 milyon euro fesih bedeli var.8 felan hikaye.10'dan açıyorlar pazarlıkta kapıyı zaten.Kiralık olursa alabiliriz ki kiralık da vermiyor Botafogo takımı.

daha iyi oyuncu dersen bir şey diyemem ama prandelli ısrarla balanta dediğine göre onun sistemine balanta daha çok uyuyor

Hayır ilk başta Doria'yı istiyordu sonra Doria için 10 m isteyince kulübü , biz de Balanta'ya yöneldik . Yani öncelik Doria'ydı . Ama kulübü Botafago maddi krizde olduğu için bir an önce satmak istiyormuş . 8 m euro'ya kadar inebilirmişler Doria için .

Ben severdim bu keratayı klas topçuydu son vuruşları filan bi teknik yani aslında "yıldız" oyuncu havası vardı haraketlerinde saha içinde ama tutmadı bir türlü.

Sakarya mı Denizlispor mu ne birine çok güzel bir haşırtma bırakmıştı birde Liverpool maçında rövaşata denemesi aklımda kalan hatıraları :D

abi adam geldiği sene Arda çıktı, buda dedi ki kim gelirse gelsin bu sene ardayı kesemez haklıydıda

Hayır ilk başta Doria'yı istiyordu sonra Doria için 10 m isteyince kulübü , biz de Balanta'ya yöneldik . Yani öncelik Doria'ydı . Ama kulübü Botafago maddi krizde olduğu için bir an önce satmak istiyormuş . 8 m euro'ya kadar inebilirmişler Doria için .

haklı olabilirsin ama benim anladığım prandelli balantayı daha çok istiyor gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt