fatih kaan güllü
Sarı Üye
- 22 Temmuz 2014
- 404
- 0
- 586
kondisyoner kampa gitmeyenler içinde bir tek gökhan zan için olumlu rapor vermiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bizi bu sene kesin favori goruyordum ancak sezona iyi girerse bjkninde bizim kadar sansı var.
Balanta riskli oynayan bir oyuncu değil. Kariyeri boyunca toplasak 10 tane riskli hareket yapmıştır ama youtube videolarında döne döne bu hareketleri gösterilir. Sebebi? Top ayağına yakışır. Servet Çetin örneği var önümüzde çok çok riskli oynardi ama videolarında riskli hareketini görmeyiz. Sebebi de ayağına top yakışmaz videoya güzellik katmaz. Balanta Danny kadar hizli ve atletik bi oyuncu ancak yer tutmasi oyun görüşü cok daha üstün. Top tekniği Türkiye standartlarının çok üzerinde ve sanılanın aksine hava toplarında etkisiz degil. Lugano da 183 falandı yanlış hatırlamıyorsam keza Bülent Korkmaz da öyle. Cannavaro, Puyol, Ivan Cordoba vs. 180 alti stoperler hava topu zaafiyeti hangisinin vardı? Doria'nın bonservisinin %60 lık kısmı 10 milyon euro ve hem Emre Utkucan'ın hem de yurtdışı scout ekiplerinin raporlarında Balanta daha büyük potansiyel. Daha tecrübeli ve en önemlisi Prandelli hızı "hiç de fena değil" olan bir stoper değil hızlı bir stoper istiyor. Belki ben yanılıyorum Doria daha başarılı olacak. Ama emin olun Prandelli'nin kafasindaki sistemde Balanta'lı Galatasaray daha başarılı olacak.
Fener maçına 12 gün kaldı neden ciddi 1-2 hazırlık maçı yapmıyoruz
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Muslera > Onur > Volkan > Tolga
Gökhan Gönül > Veysel > Bosingwa > Serdar Kurtuluş
Semih > Egemen > Ersan Gülüm > Mustafa Yumlu
Bruno Alves > Chedjou > Pedro Franco > Belkalem
Caner > Telles > Constant > Ramon Motta
Melo > Atiba > Topal > Bourceanou
Selcuk > Veli > Emre > Colman
Olcan > Kuyt > Töre > Sefa Yılmaz
Sneijder > Diego > Oguzhan > Malouda
Emenike > Bruma> Olcay > Yusuf Erdoğan
Sow > Cardozo > Demba Ba > Burak Yılmaz
Seçuk dışında hepsine katılıyorum..
Muslera > Onur > Tolga > Volkan
Gökhan Gönül > Veysel > Bosingwa > Serdar Kurtuluş
Semih = Egemen > Ersan Gülüm > Mustafa Yumlu
Bruno Alves > Chedjou = Pedro Franco > Belkalem
Caner > Telles > Ramon Motta> Constant (Emin değilim)
Melo = Atiba = Topal > Bourceanou
Selcuk > Veli > Emre > Colman
Olcan = Kuyt > Töre > Sefa Yılmaz
Sneijder > Diego > Oguzhan > Malouda
Bruma = Olcay = Emenike > Yusuf Erdoğan
Sow > Demba Ba > Cardozo = Burak Yılmaz
Memoyla atiba yi topali birmi ?