Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balanta riskli oynayan bir oyuncu değil. Kariyeri boyunca toplasak 10 tane riskli hareket yapmıştır ama youtube videolarında döne döne bu hareketleri gösterilir. Sebebi? Top ayağına yakışır. Servet Çetin örneği var önümüzde çok çok riskli oynardi ama videolarında riskli hareketini görmeyiz. Sebebi de ayağına top yakışmaz videoya güzellik katmaz. Balanta Danny kadar hizli ve atletik bi oyuncu ancak yer tutmasi oyun görüşü cok daha üstün. Top tekniği Türkiye standartlarının çok üzerinde ve sanılanın aksine hava toplarında etkisiz degil. Lugano da 183 falandı yanlış hatırlamıyorsam keza Bülent Korkmaz da öyle. Cannavaro, Puyol, Ivan Cordoba vs. 180 alti stoperler hava topu zaafiyeti hangisinin vardı? Doria'nın bonservisinin %60 lık kısmı 10 milyon euro ve hem Emre Utkucan'ın hem de yurtdışı scout ekiplerinin raporlarında Balanta daha büyük potansiyel. Daha tecrübeli ve en önemlisi Prandelli hızı "hiç de fena değil" olan bir stoper değil hızlı bir stoper istiyor. Belki ben yanılıyorum Doria daha başarılı olacak. Ama emin olun Prandelli'nin kafasindaki sistemde Balanta'lı Galatasaray daha başarılı olacak.

Tartısmasız transferde rezilleri oynuyoruz. Ulan hadi transfer yapamıyoruz para yok anladım. Elımızdeki tırıvırı adamlarıda gonderemıyoruz. Bedava verıyoruz alan yok.

Ben bizi bu sene kesin favori goruyordum ancak sezona iyi girerse bjkninde bizim kadar sansı var. Bizim yine kesin favori olmamız icin bir ust duzey yabancı forvet bir ust duzey back oyuncusu almamız sart oglu sart. Yoksa bu kadro seneye deplasmanda yıne zortlar. Bir tek sneıjderin ayagına bakıcaz.

Bu kadro ligin halen en iyi kadrosu.2-3 eksik var takımda onlar giderilse gerçekten kalite getirecek oyuncular alınsa hem Avrupada hem ligde uçarız.

Madem daldaki elma şuan için uzak (balanta-campbell) bizde eldeki elma için konusuruz. (chedjou-burak). Eldekilerin içi geçmiş sarhoşdan farkı yok. gerçekler bu. Bu yüzden derhal eboue-dany-ontivero hatta gidebilirse chedjou yollanıp,balanta(doria) ve Campbellın takıma katılmaları gerek. Daldakine anca böyle ulasabiliriz. Oyuncu satıp.

Ben bizi bu sene kesin favori goruyordum ancak sezona iyi girerse bjkninde bizim kadar sansı var.

Beşiktaş'ın bizim kadar şansı yok.

4-2-3-1 oynuyorlar kanatlarda Olcay-Gökhan ikilisi çok kısır , merkezdeki ikili Veli-Atiba aşırı defansif ileri top taşıyamazlar.

Şimdi sağ bek alıyorlar o da hücumcu olursa çok ciddi sıkıntılar yaşarlar.

Sezonu çok erken açtılar,geçen sene tek kulvarı kaldıramayan takım şimdi avrupa+lig+kupa oynayacak.

Niye bunları düşünmüyorsunuz ? Niye hemen ezbere "Bizden bir şey olmaz " veya "Beşiktaş şampiyon olabilir" diyorsunuz ?

Balanta riskli oynayan bir oyuncu değil. Kariyeri boyunca toplasak 10 tane riskli hareket yapmıştır ama youtube videolarında döne döne bu hareketleri gösterilir. Sebebi? Top ayağına yakışır. Servet Çetin örneği var önümüzde çok çok riskli oynardi ama videolarında riskli hareketini görmeyiz. Sebebi de ayağına top yakışmaz videoya güzellik katmaz. Balanta Danny kadar hizli ve atletik bi oyuncu ancak yer tutmasi oyun görüşü cok daha üstün. Top tekniği Türkiye standartlarının çok üzerinde ve sanılanın aksine hava toplarında etkisiz degil. Lugano da 183 falandı yanlış hatırlamıyorsam keza Bülent Korkmaz da öyle. Cannavaro, Puyol, Ivan Cordoba vs. 180 alti stoperler hava topu zaafiyeti hangisinin vardı? Doria'nın bonservisinin %60 lık kısmı 10 milyon euro ve hem Emre Utkucan'ın hem de yurtdışı scout ekiplerinin raporlarında Balanta daha büyük potansiyel. Daha tecrübeli ve en önemlisi Prandelli hızı "hiç de fena değil" olan bir stoper değil hızlı bir stoper istiyor. Belki ben yanılıyorum Doria daha başarılı olacak. Ama emin olun Prandelli'nin kafasindaki sistemde Balanta'lı Galatasaray daha başarılı olacak.

emre utkucan? forumumuza hoşgeldiniz

Fener maçına 12 gün kaldı neden ciddi 1-2 hazırlık maçı yapmıyoruz

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Muslera > Onur > Volkan > Tolga

Gökhan Gönül > Veysel > Bosingwa > Serdar Kurtuluş

Semih > Egemen > Ersan Gülüm > Mustafa Yumlu

Bruno Alves > Chedjou > Pedro Franco > Belkalem

Caner > Telles > Constant > Ramon Motta

Melo > Atiba > Topal > Bourceanou

Selcuk > Veli > Emre > Colman

Olcan > Kuyt > Töre > Sefa Yılmaz

Sneijder > Diego > Oguzhan > Malouda

Emenike > Bruma> Olcay > Yusuf Erdoğan

Sow > Cardozo > Demba Ba > Burak Yılmaz

Muslera > Onur > Volkan > Tolga

Semih > Egemen > Ersan Gülüm > Mustafa Yumlu

Bruno Alves > Chedjou > Pedro Franco > Belkalem

Caner > Telles > Constant > Ramon Motta

Melo > Atiba > Topal > Bourceanou

Olcan > Kuyt > Töre > Sefa Yılmaz

Emenike > Bruma> Olcay > Yusuf Erdoğan

Sow > Cardozo > Demba Ba > Burak Yılmaz

Seçuk dışında hepsine katılıyorum..

Geçen sene turnuvadan turnuvaya koşmaktan takım kondisyon depolayamadi, bu sene Allah'tan aynı hatayi yapmadık. En son Atleti maçı da gayet ciddi bi karşılaşmaydi.

Tapa

Muslera > Onur > Tolga > Volkan

Semih = Egemen > Ersan Gülüm > Mustafa Yumlu

Bruno Alves > Chedjou = Pedro Franco > Belkalem

Caner > Telles > Ramon Motta> Constant (Emin değilim)

Melo = Atiba = Topal > Bourceanou

Olcan = Kuyt > Töre > Sefa Yılmaz

Bruma = Olcay = Emenike > Yusuf Erdoğan

Sow > Demba Ba > Cardozo = Burak Yılmaz

Muslera > Onur > Tolga > Volkan

Semih = Egemen > Ersan Gülüm > Mustafa Yumlu

Bruno Alves > Chedjou = Pedro Franco > Belkalem

Caner > Telles > Ramon Motta> Constant (Emin değilim)

Melo = Atiba = Topal > Bourceanou

Olcan = Kuyt > Töre > Sefa Yılmaz

Bruma = Olcay = Emenike > Yusuf Erdoğan

Sow > Demba Ba > Cardozo = Burak Yılmaz

Memoyla atiba yi topali birmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt