Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahahahahaha yabancı bir adam twitter'da hangi ülkede hangi takımı tuttuğunu yazmış . Türkiye'den Galatasaray'da var :)

mephobia ‏@mephobia8 6 sa.

England - Watford Spain - Bilbao France - St Ettienne Germany - Dortmund Italy - Fiorentina

Turkey - Galatasaray Greece - Aris

List yours

Ribery milli takımı bırakmış la

Karisiyla yeteri kadar zaman geciremiyormus mus

Rib%C3%A9ry-et-sa-femme-avant-apr%C3%A8s.jpg

Tamam belki söylediklerinde haklı olabilirsin ama bu sene çok önemli . Bu sene 4. yıldız senesi .Bu sene ne yapıp ne edip şampiyon olmak gerekiyor isterse 1-2 sene şampiyon olmayalım ama bu sene çok önemli . Eray gibi topçulara %100 zam yapınca FFP kurallarını ihlal etmiyormuyuz ?

Bu sene takamasak seneye takarız 4cü yıldızı.

Biz şampion olamazsak bjk olur gibi.

Bu sene sampiyon olamazsak Burak yüzünden olamayiz. fb'nin karisikligina sevinemiyorum bile. Burakla yola devam etmek beni düsündürüyor. Azize sike yapar gene ilk ikiye girer. Geçen sene çokmu iyidiler sanki? Ama biz Burakla bjk'yi bile geçemeyiz. Belki TS'yi bile.

Niye bekleyelim ki 1 sene daha ?

Yok, ilaki mecburiyet, ölüm kalım tazında dedinde. Ilk biz takalım 4cü yıldızı muhabeti yokmu?

Bende bu sene takamasakda o ilk takma şansını kaybetmeyiz demek istedim, normal şartlarda.

Aziz şike yaparsa bilemem ama o zaman transfer yapsan ne işe yarar ki?

bu fener bjk ı geçemez bu sene bence.

Oynatmadıkları sürece sıkıntı olmaz Podo ve Campbell'da yani listeye verilmesi önemli değil.Sahaya adım atmazlarsa , her zaman her yerde oynarlar.

Yok, ilaki mecburiyet, ölüm kalım tazında dedinde. Ilk biz takalım 4cü yıldızı muhabeti yokmu?

Bende bu sene takamasakda o ilk takma şansını kaybetmeyiz demek istedim, normal şartlarda.

Aziz şike yaparsa bilemem ama o zaman transfer yapsan ne işe yarar ki?

bu fener bjk ı geçemez bu sene bence.

Bence de . Ama aziz bu sağı solu belli olmaz . Hazır bu kadar onlar kötüyken işi bitirmemiz lazım .

Bugün öğrendiğime göre Podolski ve Campbell UEFA listesinde bildirilmiş, yani transfer edilmeleri halinde Avrupa'da yoklar. Lakin medyada hala bu iki isim dolaşmakta, kaçırdığım veya yanlış bildiğim bir şey mi var ?

Siftahı yapalım Cümleten Merhabalar.

Benim bildiğim isim bildirmek önemli değil. Önemli olan oynayıp oynamaması. Yani campbell Arsenalin listesinde olsa bile sahaya çıkıp oynamadıysa transfer ettiğinde oynatabiliyorsun diye biliyorum...

GS transfer konusuna gelirsek.

Bir kere Türkiye ligi için GS ın defansı fazlasıyla yeterli. GS ın defansı süper demiyorum ama bu lig için yeterli. GS geçen senelerdede bir maçda 2-3 gol yediği çok çok azdır türkiye liginde . GS ın sorunu özellikle deplasmanlarda gol atamamakda.

Bu yüzden Semih-Balta ikilisi veya Semih-Chedjou Chedjou-Balta kombinasyonları bu ligi fazlasıyla götürür.

Balanta yı alınca kimi kesiceksin ?

Muslera-melo-Telles-bruma-Sneijder al sana chedjousuz yani yabancı defanssız zaten 5 oldu.

Birde forvet alacaksın o ne olacak ?

GS ın yani Prandellinin çözmesi gereken sorun defans değil bence.

GS ın bu sene şampiyon olup olamayacağını kaderini Prandelli-Burak ikilisi belirler..

Yabancı forvet gelirse Burak ı kesip tek forvetli oynamakda ısrar mı edicek. Burak yedek kalmaya nasıl karşılık vericek sorun çıkaracak mı ?

Yok Burakdan vazgeçmeyecekse Mancini gibi onu sağ kanatta mı kullanacak ? O zaman bruma gibi bir ofansif güçten yararlanamayacağız sağ kanat etkili olamicak.

ve Prandelli-Mancini değişikliğinin hiç bir anlamı kalmicak. Hiç bir fark yaratmicak.

Yönetimin en büyük hatası ne kadar yetenekli olurlarsa olsunlar 6 tane TS dan oyuncu almayacakdı.

Burakı küsdürmek bu 6 oyuncunun kazan kaldırması demek olucak...

İnşallah Prandelli bu sorunun üstesinden kalkar yoksa işi çok zor.

Siftahı yapalım Cümleten Merhabalar.

Benim bildiğim isim bildirmek önemli değil. Önemli olan oynayıp oynamaması. Yani campbell Arsenalin listesinde olsa bile sahaya çıkıp oynamadıysa transfer ettiğinde oynatabiliyorsun diye biliyorum...

GS transfer konusuna gelirsek.

Bir kere Türkiye ligi için GS ın defansı fazlasıyla yeterli. GS ın defansı süper demiyorum ama bu lig için yeterli. GS geçen senelerdede bir maçda 2-3 gol yediği çok çok azdır türkiye liginde . GS ın sorunu özellikle deplasmanlarda gol atamamakda.

Bu yüzden Semih-Balta ikilisi veya Semih-Chedjou Chedjou-Balta kombinasyonları bu ligi fazlasıyla götürür.

Balanta yı alınca kimi kesiceksin ?

Muslera-melo-Telles-bruma-Sneijder al sana chedjousuz yani yabancı defanssız zaten 5 oldu.

Birde forvet alacaksın o ne olacak ?

GS ın yani Prandellinin çözmesi gereken sorun defans değil bence.

GS ın bu sene şampiyon olup olamayacağını kaderini Prandelli-Burak ikilisi belirler..

Yabancı forvet gelirse Burak ı kesip tek forvetli oynamakda ısrar mı edicek. Burak yedek kalmaya nasıl karşılık vericek sorun çıkaracak mı ?

Yok Burakdan vazgeçmeyecekse Mancini gibi onu sağ kanatta mı kullanacak ? O zaman bruma gibi bir ofansif güçten yararlanamayacağız sağ kanat etkili olamicak.

ve Prandelli-Mancini değişikliğinin hiç bir anlamı kalmicak. Hiç bir fark yaratmicak.

Yönetimin en büyük hatası ne kadar yetenekli olurlarsa olsunlar 6 tane TS dan oyuncu almayacakdı.

Burakı küsdürmek bu 6 oyuncunun kazan kaldırması demek olucak...

İnşallah Prandelli bu sorunun üstesinden kalkar yoksa işi çok zor.

Hoş geldin. Hayırlı olsun ilk mesajına ayrıca.

eger yabanci hakkini almeida gereksizine kullanmayi dusunuyorsa yonetim sacmalamasin.

eger kaliteli yabanci bir forvet alamayacaksak gitsinler emre gurali birkac yuz bin euroya alsinlar.ne almeidasi ya.

gidicez bu sacma herifede 2.5 milyon euro vericez. sonra seneye yine kimseye gonderemiycez maasindan dolayi.

kaliteli yabancı forvet almayız. boşuna hayal görmeyin. alınırsa da burak'ı yedekleyecek bir santrafor alınır ucuz yollu(belki de almeida olur bu, belli olmaz). bunun da ana sebebi yabancı sınırı. malum yabancı santrafor gelirse 4 türk savunmacıyla oynamak zorunda kalacağız. hadi onu geçtim, senelik 3 milyon alan 5 yıllık taze sözleşmesi bulunan oyundan çıkarken dahi trip atan burak'ı yedek oturtamazsın. ha geçen seneki gibi oynarız. burak, sneijder kanatta oynar falan derseniz de bence kesinlikle burak tek forvet kalsın daha iyi. en azından doğru düzgün sistemli bir oyun izlemek istiyorum artık. kaos futbolundan bıktım 2 senedir.

hiç bir Galatasaray'lı burak'a güvenmiyor ama burak bu sene 20'nin altında gol atsın ligde ondan sonra konuşacağım burada. bu mesaj da burada dursun. ibret alırsınız.

Atar belki 20 gol ama burda önemli olan 75-80 pozisyona girip 20 gol mü atacak 30-40 ta 20 gol mu atacak.büyük golcüler ikinci seçeneği yapar burak ise anca birincisini yapar ve öyle yapıyor 2 senedir.bazı maçlarda 3-4 pozisyon bulup birini atarsın yenersin maçı ondan golcü önemlidir her maç arenadaki gibi 10-14 pozisyon bulamıyoruz.

Sponsor yok

Transfer yok

Hazırlık Macları Yok

Sabırımız taşıyor artik :mad::mad:

Hayir transferi birakdim...niye doğru dürüst hazırlık macları yapmiyoruz ?!

Bence banko ilk11 forvet alınmicak

Yedek oturmayı problem etmicek genc birisi gelecek

Kanatda da oynayabilmesi büyük artı olur.

Önerilerim:

-Campbell

-Gabbiadini

-Giovinco

-Podolski

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt