Bugün öğrendiğime göre Podolski ve Campbell UEFA listesinde bildirilmiş, yani transfer edilmeleri halinde Avrupa'da yoklar. Lakin medyada hala bu iki isim dolaşmakta, kaçırdığım veya yanlış bildiğim bir şey mi var ?
Siftahı yapalım Cümleten Merhabalar.
Benim bildiğim isim bildirmek önemli değil. Önemli olan oynayıp oynamaması. Yani campbell Arsenalin listesinde olsa bile sahaya çıkıp oynamadıysa transfer ettiğinde oynatabiliyorsun diye biliyorum...
GS transfer konusuna gelirsek.
Bir kere Türkiye ligi için GS ın defansı fazlasıyla yeterli. GS ın defansı süper demiyorum ama bu lig için yeterli. GS geçen senelerdede bir maçda 2-3 gol yediği çok çok azdır türkiye liginde . GS ın sorunu özellikle deplasmanlarda gol atamamakda.
Bu yüzden Semih-Balta ikilisi veya Semih-Chedjou Chedjou-Balta kombinasyonları bu ligi fazlasıyla götürür.
Balanta yı alınca kimi kesiceksin ?
Muslera-melo-Telles-bruma-Sneijder al sana chedjousuz yani yabancı defanssız zaten 5 oldu.
Birde forvet alacaksın o ne olacak ?
GS ın yani Prandellinin çözmesi gereken sorun defans değil bence.
GS ın bu sene şampiyon olup olamayacağını kaderini Prandelli-Burak ikilisi belirler..
Yabancı forvet gelirse Burak ı kesip tek forvetli oynamakda ısrar mı edicek. Burak yedek kalmaya nasıl karşılık vericek sorun çıkaracak mı ?
Yok Burakdan vazgeçmeyecekse Mancini gibi onu sağ kanatta mı kullanacak ? O zaman bruma gibi bir ofansif güçten yararlanamayacağız sağ kanat etkili olamicak.
ve Prandelli-Mancini değişikliğinin hiç bir anlamı kalmicak. Hiç bir fark yaratmicak.
Yönetimin en büyük hatası ne kadar yetenekli olurlarsa olsunlar 6 tane TS dan oyuncu almayacakdı.
Burakı küsdürmek bu 6 oyuncunun kazan kaldırması demek olucak...
İnşallah Prandelli bu sorunun üstesinden kalkar yoksa işi çok zor.