Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu Amrahbank mevzusuna fazla takılmayın ya

adamlar sadece azerbaycandaki futbol okullarına detsek oluyor

bizimkiler de zaten öküz altında buzağı aramaya meyilli

tamam saçmala devam et ben kendi fikrimi söylüyorum kabul etmezsin sana kalmış.sadece doğru düzgün bi firma zaten gerekli parayı verir bilmediğin firmadan cacık olmaz buda gerçek reklamla dönüyo bu piyasa

Ya sen dediğin şeyleri ciddiye alıyor musun ? Düzgün firma düzgün para verir ne demek ? Niye böyle zorunluluğu olsun o "düzgün" firmanın ? Her firma verebileceği en az parayı vermek ister kulüp de en fazla verenle reklam anlaşması yapacak.Bunu anlamayacak ne var ?

Samsung diyorsun Samsung neden kısıtlı Türk pazarı için 10 milyon eurolara çıksın ?

Emirates diyorsun adamlar Türkiye pazarına bile girmemiş.

Biz olursa Amrahbank için bir fırsatız hem Türkiye'de hem Uluslararası arenada tanınıyoruz o yüzden ciddi bir para vermişlerdir...

Adamlar daha kesin olmayan bir haber üzerinden, üç kuruşluk bilgileriyle sanki tüm piyasaya hakimmiş gibi sponsoru küçümsüyor, akıllarınca beğenmiyorlar. Sorsan Samsung, Fly Emirates, Gazprom'dan başka firma da bilmiyorlardır.

Amrahbank diye bir şey yok arkadaşlar kafanız rahat olsun :) Sadece Azerbaycan'da yaşayan GS'lilere kampanya yapıyormuş .

Diğer kulüplere de yapabilirmiş (BJK-FB gibi) . Forma sponsoru o olmayacak .

önemli olan para

tabi herkes göze hoş gelmesini ister forma üzerindeki logonun ama başarı = para , görsellik değil

artık ilerde güzel bi markayla çalışırız bi netleşsin öyle konuşuruz hepsini transferde gelişme yok yine en önemli sorunumuz bu

Galatasaray Stats @CimbomStatistic · 7 dk.

BİLGİ - Son 10 yılda oyuncu satışından 70.62M € kazanan Galatasaray, 184.63M € transfer harcaması yaptı. 114.01 M€ zarar yapıldı.

transfer kadar oyuncu satışıda önemli , malesef bu durumda sınıfta kalıyoruz

ben semih-zan semih-balta semih-koray semih-emrecan defansina raziyim. forvet alin bu takima. gene sövmeyelim birilerine.

forvete EMRE GÜRAL alınsın. orta sahaya FABIAN FREI alınsın , gönderilecekler gönderilsin bana yeter.

olcan 4 + yasin 2.5 = 6.5

12 - 6.5 = 5.5

bunun 1.5 emre'ye ver ki çok yazdım.

geriye 4 kalır. sponsorumuz ARSENAL'den gelecek 3'ü de ekle.

7 frei'e ver. tamam işte.

muslera - veysel - semih - hakan - telles - melo - selçuk - sneijder - olcan - bruma - burak

sinan - koray - chedjou - hamit - frei - amrabat - emre

bütün yazı bu nöbette geçirdim nerdeyse :) bu kadar sessiz oldugunu görmemiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt