Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş'ın bizim kadar şansı yok.

4-2-3-1 oynuyorlar kanatlarda Olcay-Gökhan ikilisi çok kısır , merkezdeki ikili Veli-Atiba aşırı defansif ileri top taşıyamazlar.

Şimdi sağ bek alıyorlar o da hücumcu olursa çok ciddi sıkıntılar yaşarlar.

Sezonu çok erken açtılar,geçen sene tek kulvarı kaldıramayan takım şimdi avrupa+lig+kupa oynayacak.

Niye bunları düşünmüyorsunuz ? Niye hemen ezbere "Bizden bir şey olmaz " veya "Beşiktaş şampiyon olabilir" diyorsunuz ?

Bizden birsey olmaz demedim. Bence zayıf bir kadromuz var uluslararası normlarda. Tamamen sneijderin ayagına bakan bir takım. Eksiklerimizide kapatmadık ustelik.

Ancak yinede sampıyonlugun en buyuk adayıyız cunku iyiy yonetilirse orhan aklarla cihanlarla da sampıyon olunabilecegını gorduk zamanında.

Baskan BELKI bir iki transfer daha OLABILIR demis. Hoca genc ve hirsli oyuncular istiyormus.

Ayrica Poldi, Soldado ve Campbell ile ilgili sorulara; 'hocanin istedigi profili soyledim, uyup uymadigina siz karar verin' gibi seyler soylemis.

Bizden birsey olmaz demedim. Bence zayıf bir kadromuz var uluslararası normlarda. Tamamen sneijderin ayagına bakan bir takım. Eksiklerimizide kapatmadık ustelik.

Ancak yinede sampıyonlugun en buyuk adayıyız cunku iyiy yonetilirse orhan aklarla cihanlarla da sampıyon olunabilecegını gorduk zamanında.

Yok orada genel yorum yaptım , sen Galatasaray'dan birşey olmaz demedin ama diyen çok vardı , onlar için söyledim onu...

Aysal: "Hocamızın tercihi hırslı genç yetenekler. Biz de buna uygun çalışıyoruz"

Bundan sonraki 10 mesaj: "Huntelaar (31), Soldado (29), Adebayor (30), Lavezzi (29)'yi alalim!"

Rivadaki 750 milyon dollarlık olay villa projesinden beklenen kazanç.

Sergenin linkleri benden hariç okuyan olmamış galiba.

Hata kendiside okumamış herhalde :DD

Başkan genç dediğine göre Campbell kesin bitti . Doria yada Balanta'dan birisi alınacak .

Keşke gelenekselleştirebilsek onu Real Madrid'in yaptığı gibi tek maçlık kupa şeklinde Metin Oktay Kupası falan

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aynen renkdaş gerçekten harika olurdu. FM'de yapmışlığım da vardır her sezon başında ağustos ayında kalburüstü takımların katıldığı "Metin Oktay Onur Kupası" adında dörtlü turnuva(Emirates Cup Stayla) düzenlerdim. Tabi önemli olan bunun gerçekte olması oyunda değil :asd: Ama yönetici olsam bu organizasyonu yapabilmek için kesin camiaya baskı yapardım.

Roma bizden daha zengin su anda. Amerikali yatirimcilar satin aldi 3-4 sene once onlari, bu sene de CL'ye gidince kesenin agzini actilar bir suru transfer yapiyorlar. Gittiler bu ortamda Turkiye liginden 4 milyon Euro'ya takiminda gecen sezon neredeyse hic oynatilmayan 20 yasinda bir orta saha oyuncusu kiralik aldilar, opsiyonu da 10+ milyon.

Ayni seyi bizim kulup yapsa, gidip kendi ligimizden asagi seviyede bir ligde forma sansi bulamayan 20 yasinda bir oyuncuyu yetenekli diye alsak, buradaki yorumlari dusunebiliyorum...

"Ona verilen parayla 30+ yasindaki bilmemkim alinirdi, ustune biraz daha koyup su alinirdi, bu alinirdi, EPL'den emeklilik vakti gelmis yildiz eskisi o alinirdi, yonetim istifa! Kim bilir kim cebini doldurdu! Alex serbestti almadik bu copu aldik. Menez kacti, o dururken kim oldugu belirsiz bu kapali kutuyu aldik. Adam olsa kendi kulubunde oynardi!"

Dünyada belki bizden zengin kulüp yokdur kendi öz mal varlıkları ile.

Galatasaray Adası tek başına bir Mona Lisa gibi paha biçilemez zaten.

Nakit para akışı ama biraz farklı mesele :DD

aysalın artık son kullanma tarihi doldu geldiği günden bu yana bir çok sözünü tutamadı.terim sayesinde 2 şampiyonluk aldı onuda kovdu sonrasında olanları görüyoruz teriminde tabi hataları var ama şampiyonlukların terimin sayesinde olduğunu geçen sezon gördük bu sezonda göreceğiz

manciniye 30 milyon verip devre arasında bi yığn çöpü takıma doldurdu sonra mancini transfer bütçesi isteyince onuda kovdu daha dişini geçirebileceği

daha mülayim olan prandelliyi getirdi şimdide başladı fakir edebiyatına ormana kızarken bizim başkanda orman gibi oldu

ey başkan sen değilmisin devre arasında takımın parasını hiç eden sonrada sezon sonunda gerekli oyuncular için para yok diyorsun bide geçmiş genç diyor aldığınız gençlerden ne gördükte yenilerini alacağız campbel diyor bazı arkadaşlar ama arsenalin cl kadrosunda var yarın bjk maçında kadroya girse bitmiştir bizim maçlarda oynayabilecekmi?

şu mevcut kadroya yeterli diyen sayın Ünsal bu kadroyla lige girelim adam gibi bi forvet almayalım üçüncülük garantidir beğenmediğimiz rakibimiz dem ba bayı alıyor üstüne belhanda için uğraşıyor biri cardozoyu alıyor diğer rakipte forvet gani gani biz kaldık burakla umuta 3.lük garantilenir prandellide gider aysalda

prandelli sanırım karakter olarak yumuşak şunu alın bunu alın diyecek bi adam değil tabi buda onun sonu olabilir

aysalın artık son kullanma tarihi doldu geldiği günden bu yana bir çok sözünü tutamadı.terim sayesinde 2 şampiyonluk aldı onuda kovdu sonrasında olanları görüyoruz teriminde tabi hataları var ama şampiyonlukların terimin sayesinde olduğunu geçen sezon gördük bu sezonda göreceğiz

manciniye 30 milyon verip devre arasında bi yığn çöpü takıma doldurdu sonra mancini transfer bütçesi isteyince onuda kovdu daha dişini geçirebileceği

daha mülayim olan prandelliyi getirdi şimdide başladı fakir edebiyatına ormana kızarken bizim başkanda orman gibi oldu

ey başkan sen değilmisin devre arasında takımın parasını hiç eden sonrada sezon sonunda gerekli oyuncular için para yok diyorsun bide geçmiş genç diyor aldığınız gençlerden ne gördükte yenilerini alacağız campbel diyor bazı arkadaşlar ama arsenalin cl kadrosunda var yarın bjk maçında kadroya girse bitmiştir bizim maçlarda oynayabilecekmi?

şu mevcut kadroya yeterli diyen sayın Ünsal bu kadroyla lige girelim adam gibi bi forvet almayalım üçüncülük garantidir beğenmediğimiz rakibimiz dem ba bayı alıyor üstüne belhanda için uğraşıyor biri cardozoyu alıyor diğer rakipte forvet gani gani biz kaldık burakla umuta 3.lük garantilenir prandellide gider aysalda

prandelli sanırım karakter olarak yumuşak şunu alın bunu alın diyecek bi adam değil tabi buda onun sonu olabilir

Cidden 32 yasinda misin?

Galatasaray mal varlık olarak çok zengin bir kulüp ancak gelecek için kulüp kendini bu mal varlıklarla güvence altında tutuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt