Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o degil de lavezzi antremanlari cikdi mi hic görmüyorum da :) yoksa linderoth gibi sakat mi cikti herif

Cidden 32 yasinda misin?

sen cidden kaç yaşındasın karşındaki seninle aynı fikirde olmadımı yaşı ufak sanacağına dönde aynaya bak farklı fikirlere saygılı olmayı öğrenin arkadaş burası forum benim fikrim seninkine uysa zaten forum olmaz fikire saygısı olmayanın kendisinede uymaz

ayrıca söylediklerimde doğru devre arasında harcanan para nereye gitti kaç paraydı kimler alındı bir bakalım şu anda para yok edebiyatı yapmaya başkanın zerre hakkı yok prandellininde masaya yumruğu vurup beni ilgilendirmez başarı isteniyorsa forvet ve sağ bek lazım alınacak demesi lazım yoksa kendi bindiği dalı keser bu kadar net

Nakit yok meselesi hikaye. Ciro (nakit) konusunda gectigimiz yillarda top 20 e girdik. Olay bu sicak parayi yonetmekte bitiyor. Buraka Umuta verilen sozlesmeleri, Salih Hajrovic hamleleri zaten yeterli ornek teskil ediyor. Maalesef futboldan gram cakmayan bir yonetime sahibiz.

Utanacak derecede kotu para savuruyor yonetim. Burak 33 yasina bastiginda 4 milyon net alacak. Burak'in 23luk halina bile 2 milyon vermem.

Yazik, bizim Hollandada az parayla kulupler nasil transfer yaptigini gordugumde utaniyorum acizligimizden. Bilincsiz taraftarda sicak para yok diyor. Yav Turkiye'nin en cok nakit giris olan kulubu iste.

Nakit yok meselesi hikaye. Ciro (nakit) konusunda gectigimiz yillarda top 20 e girdik. Olay bu sicak parayi yonetmekte bitiyor. Buraka Umuta verilen sozlesmeleri, Salih Hajrovic hamleleri zaten yeterli ornek teskil ediyor. Maalesef futboldan gram cakmayan bir yonetime sahibiz.

yapma böyle şeyler yazma çok bildiğini sanan bi kaç kişi şimdi senin yaşını sorar bu forum özerkliğini yitirmiş oyuncu eleştirsen aforoz ediliyorsun başkan eliştirsen alay ediliyor anlamadım nasıl bir ülkede yaşıyoruz aysal terimin gönderilmesiyle başlayan dönemden sonra şuurunu yitirdi yaptığı her hamle birbirinden yanlış doğru olduğunu sezon sonunda görücez

Ben gidiyorum beyler :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=xpkcjTy79JM[/media]

Utanacak derecede kotu para savuruyor yonetim. Burak 33 yasina bastiginda 4 milyon net alacak. Burak'in 23luk halina bile 2 milyon vermem.

Yazik, bizim Hollandada az parayla kulupler nasil transfer yaptigini gordugumde utaniyorum acizligimizden. Bilincsiz taraftarda sicak para yok diyor. Yav Turkiye'nin en cok nakit giris olan kulubu iste.

bu bilinçsiz taraftar geçen sene orman feda dediğinde rakiple dalga geçiyordu şu anda geçen seneki feda diyenlerden ne farkımız var allahın aşkına rakibin stadı yok kombinesi locası yokken feda dedi biz gelirimiz varken feda diyoruz onu alamayız paramız yok bunu alamyız paramız yok kim dağıttı paraları benmi dağıttım sanki ontiveroyu hajroviçi ben aldım.paraları çöpe ben attım

Simdi akillinin biri yabanci sinirindan bahsedecek ; lan sanki buraki serbest biraksan 3 milyon net maas veren cikacak TRde? Neden iki yil sozlesmesi devam eden adami iki yil daha uzatip, maasini 4 milyona yaklastirirsin? Yazik lan yaptigimiz gsstore alisverislerimize.

aysalın artık son kullanma tarihi doldu geldiği günden bu yana bir çok sözünü tutamadı.terim sayesinde 2 şampiyonluk aldı onuda kovdu sonrasında olanları görüyoruz teriminde tabi hataları var ama şampiyonlukların terimin sayesinde olduğunu geçen sezon gördük bu sezonda göreceğiz

manciniye 30 milyon verip devre arasında bi yığn çöpü takıma doldurdu sonra mancini transfer bütçesi isteyince onuda kovdu daha dişini geçirebileceği

daha mülayim olan prandelliyi getirdi şimdide başladı fakir edebiyatına ormana kızarken bizim başkanda orman gibi oldu

ey başkan sen değilmisin devre arasında takımın parasını hiç eden sonrada sezon sonunda gerekli oyuncular için para yok diyorsun bide geçmiş genç diyor aldığınız gençlerden ne gördükte yenilerini alacağız campbel diyor bazı arkadaşlar ama arsenalin cl kadrosunda var yarın bjk maçında kadroya girse bitmiştir bizim maçlarda oynayabilecekmi?

şu mevcut kadroya yeterli diyen sayın Ünsal bu kadroyla lige girelim adam gibi bi forvet almayalım üçüncülük garantidir beğenmediğimiz rakibimiz dem ba bayı alıyor üstüne belhanda için uğraşıyor biri cardozoyu alıyor diğer rakipte forvet gani gani biz kaldık burakla umuta 3.lük garantilenir prandellide gider aysalda

prandelli sanırım karakter olarak yumuşak şunu alın bunu alın diyecek bi adam değil tabi buda onun sonu olabilir

Oynayabilecek. Bunu sorman bile futbolla ne kadar ilgili olduğunu gösteriyor.

Tapa

sen cidden kaç yaşındasın karşındaki seninle aynı fikirde olmadımı yaşı ufak sanacağına dönde aynaya bak farklı fikirlere saygılı olmayı öğrenin arkadaş burası forum benim fikrim seninkine uysa zaten forum olmaz fikire saygısı olmayanın kendisinede uymaz

ayrıca söylediklerimde doğru devre arasında harcanan para nereye gitti kaç paraydı kimler alındı bir bakalım şu anda para yok edebiyatı yapmaya başkanın zerre hakkı yok prandellininde masaya yumruğu vurup beni ilgilendirmez başarı isteniyorsa forvet ve sağ bek lazım alınacak demesi lazım yoksa kendi bindiği dalı keser bu kadar net

Galatasaray Baskanina son kullanma tarihi doldu diyen adam saygidan bahsediyor.

Galatasaray Baskanina son kullanma tarihi doldu diyen adam saygidan bahsediyor.

niye Galatasaray başkanı hocasına eleman derken saygımı vardı başkana küfürmü ettik hakaretmi ettik son kullanma tarihi doldu dedik buda görevini bırakması gerektiğini söylemektir laflarla oynayıp demogoji yapmayın başkanın her hamlesi birbirinden yanlış kabul etmekte bir erdemdir.

Simdi akillinin biri yabanci sinirindan bahsedecek ; lan sanki buraki serbest biraksan 3 milyon net maas veren cikacak TRde? Neden iki yil sozlesmesi devam eden adami iki yil daha uzatip, maasini 4 milyona yaklastirirsin? Yazik lan yaptigimiz gsstore alisverislerimize.

Fbli olduğunu bu kadar belli eden, hala bu forumdan banlamayan baska bir üye tanimiyorum.

niye Galatasaray başkanı hocasına eleman derken saygımı vardı başkana küfürmü ettik hakaretmi ettik son kullanma tarihi doldu dedik buda görevini bırakması gerektiğini söylemektir laflarla oynayıp demogoji yapmayın başkanın her hamlesi birbirinden yanlış kabul etmekte bir erdemdir.

Kendine de hepimiz GSnin elemanlariyiz dedi.

Aysal Terimi eleman olarak görse, altyapiyi, Floryayi emrine vermezdi, istediği oyuncularin hepsini almazdi.

Kendine de hepimiz GSnin elemanlariyiz dedi.

Aysal Terimi eleman olarak görse, altyapiyi, Floryayi emrine vermezdi, istediği oyuncularin hepsini almazdi.

Daha eleman konusunda,Bu adam Galatasaraylı falan değil Terimciler bile eleman konusunu kapatalı sene oluyor neredeyse,bu geliyor eleman konusunu açıyor.

Aklı sıra bizim forumu karıştıracak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt