Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazi renkdaslarima hayret ediyorum Amrahbank olsun forma ismi niye sıkıntı ediyorsunuz verdiği paraya bakın.

Azerbaycanda çok büyük bir Galatasaray sempatisi var, isim hiç önemli değil böyle bir işbirliği ekonomik olarak da kazançlı ise cok iyi olur.

lan arkadaş geyiğinize ya goygoy almış başını yürümüş transfer nöbeti mi ergen yetiştirme başlığı mı belli değil

c11d177f1cb7c8a41939e38e61afb2a2.jpg

Ben böyle düşünüyorum sonuna kadar da savunurum fikrimi.. hesap mı vercem, yok ibretlik yok bu ne filan... sizin fikirleriniz ne kadar değerliyse kendiniz adına, karşı fikirlere de saygıyı kaybetmeyin...

O zaman saçma sapan konusup milletin aklına kötü dedikodular getirme koskoca Galatasaray'a tefeciyi mi layık görüyorsun hem sen nerden biliosun o bankayı veya o bankanın karanlık işleri olduğunu burada saçmalarsan fikirlerine müdahale edilir

fT istemedi renkdaş kakayı istedi o.. allahdan vizyonlu bi başkanımız varda Wes gibi bir oyumcumuz oldu..

FT niye istemedini bilmiyor cogu kisi

Terim tütk futbolcularí iyi biliyor ve tr deki chaos ortamí futbol takimlarínda

Hemfikieiz ki Wes 100% verim ile oynayamiyor...cünkü onun dilinden anlayan.cok az futbolcu var takímda

Sneijder iyi calisan sistemli bi takimin beyini olur...tek basina birsey yapmasí pek.beklenmez (1,2 adam gecip suz ve gol vs)

Kaka ise tek basinada birseyler yapabliyor....tr deki sistemsizlik chaos futbol ortaminda.

Ayríca kim bilir berli.kaka daha cok katkí verebilirdi (tam terside de olabilirdi elbet)

Bu.olaya bide böyle bakmak.lazím...

* LG G2 Tapatalk *

[attachment=12511:BYuLp0QCMAEyFuy (1).jpg]

Ekli dosyalar

• BYuLp0QCMAEyFuy (1).webp
    BYuLp0QCMAEyFuy (1).webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 333
O zaman saçma sapan konusup milletin aklına kötü dedikodular getirme koskoca Galatasaray'a tefeciyi mi layık görüyorsun hem sen nerden biliosun o bankayı veya o bankanın karanlık işleri olduğunu burada saçmalarsan fikirlerine müdahale edilir

Tefeci reklamın layık gören ben değilim öncelikle bu 1..

bankalar günümüzün en büyük tefecileridir , kapital sistemin yürümesi için vaz geçilmez, en birinci unsurlarıdır bu 2..

bu konunun devamını ve bankaların kimin neyin adına çalıştığını tartışacak yer burası değildir bu 3..

tartışmak isteyen özele gelir bu 4..

burası Galatasaray forumu ve bir reklam alıyorsak fikrimi söylerim , eleştirmek hakkın, bu üslupla değil bu da 5...

evet kızdım, çok kızdım; inşallah banka reklamı olmaz kutsal formamızın üzerinde..

formamızın üzerinde banka reklamı varken, yani tefecilerden herhangi birinin reklamı varken ; bu ne kadar şık durabilir bunu tartışabiliriz tartışacaksanız..

adıma sindiremem bunu ; forma kutsaldır kutsal.. pisletilemez adi bir reklamla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt