Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkilerle forumdan bir takım kurup halı saha maçı alalım bari futbolu unuttu adamlar..

Transfer için umutluydum ancak Ünal Aysal'ın "Yabancı kısıtlaması belimizi büküyor, transfer yapamazsak bu kadromuzla devam edeceğiz."

sözlerinden sonra ümidi kesmiş durumdayım. Transfer yaparsak belki stoper mevkisine bir yabancı ve forvete bir yerli takviye yapabiliriz. Onun dışında kaliteli bir yabancı forvet alacağımızı düşünmüyorum.

------------------Burak-------------------

Olcan--------Sneijder-------Bruma

-------------Selçuk-Melo--------------

Telles---Semih---Hakan---Veysel

---------------Muslera------------------

------------------Burak-------------------

Olcan--------Sneijder-------Bruma

-------------Selçuk-Melo--------------

Hakan--Semih--Chedjou--Veysel

---------------Muslera------------------

Herhangi bir takviye gelmez ise büyük ihtimalle yukarıdaki kadrolardan biriyle süper kupaya çıkarız diye düşünüyorum.

İlk maç : 16 Ağustos 2014 Cumartesi

Saat: 17:30

Stadyum: Ankara Polatlı Stadyumu

Galatasaray U-21 - Şekerspor

Yayın: TRT Avaz

hayırlı olsun renktaş mağazadaysan bi ürün sorucam varmı diye bakarrmısın :)

kusura bakma kardeş biraz geç cevap veriyorum şimdik :D

Formamı Kızılay Alışveris merkezideki GSStore dan aldım, Ankaradaki GSStoreler pek çeşitli ürünler yok, onun için Istanbula gidersen daha iyi ve daha çok GS ürünler bulacagina eminim.

Hakan Balta idare edecek gibi duruyor.Bence Gökhan'ın dönmesi buna isaret.Balta'yı Telles'in yedegi olarak düsünüp stoper opsiyonunu Gökhan ile kullanmak istedi bence Prandelli.

Umarım boyle dusunmemistir. Bu saatten sonra ne baltadan sol bek ne de zandan stoper olur. CL takımıysak o ayardakı futbolcular lazım

Kadrolarında forvete ısrarla Burak yazanların ısmını teker teker aldım. Maclar baslayınca bunlar arasından kımler Burak'a saydıracak merak ediyorum.

Forumun iyice çivisi çıkmış. Yabancı sınırı denen bir olay var. Acaba Burağı kadroya yazmayın diyenler farkında mı bu olayın. Bu sınır varken siz biyerlerinizi yırtsanızda sövsenizde adam 11 oynayacak. Yeter artık bunu bile bile köstek olacağınıza biraz destek olun

Kadrolarında forvete ısrarla Burak yazanların ısmını teker teker aldım. Maclar baslayınca bunlar arasından kımler Burak'a saydıracak merak ediyorum.

Bizimki Gerçekçilik ve Akılcılık. Burak yılmaza kurban olun bence. Daha yabancı oyuncu yollayamadık. Transfer sezonun bitmesinede az kaldı. Takımın başlıca sorunu stoperken gidip Yabancı Forvet alacagımızı düşünme bence Hayal kırıklıgı olur senin için. İmkansız çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt