Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10527402_790631284328902_3150418140953853363_n.jpg

Henüs karar veremedim vallahi:DD. Sportif olarak ama tabiki daha iyi.

Ama bir yöneticiyi sportif başarısından dolayı pek fasla değerlendirmiyorum.

Terimi elestirdiğini hic görmüyoruz nedense. Bugün göndermek istediğimiz oyuncularin hemen hepsi Terim ve ilk yönetim döneminde alinan oyuncular, Terimin yaptiği transferler.

u.aysali sikeci azizin kankasi a.polatla kiyaslamak tam bir gerizekaliliktir dahada ileri gidiyorum polat u.aysaldan basarilidir diyenlerin anca yuzune tukurulur bukadar net.bu gibi karsilastirmalari y

apanlarda zaten terimin kovulmasini hazmedemeyen f.terim yalakalaridir

1-Yabanci sinirlamasinin olduğu bir ülkede, kadroyu sinirmalaya göre yapmayan, sezona 8 yabanciyla baslayan Aysal mi?

Napoli maçında 8 yabancı ile çıktık,şimdi baktım doğru hatırlıyormuşum...

Geçen seneki diğer hazırlık maçlarına baktım,kimine 4 kimine 5 kimine 1 yabancı ile çıkmışız.Kim oynayacak kim oynamayacak hiç belli değildi.

Aptal aptal sözleşmeler ve garip garip transferler ve bununla birlikte mali sorunlar , Hajrovic olayı, Eray'a ve onun gibi kalitesiz oyuncularla yapılan akıl almaz sözleşmeler ve yapılmayan transferlerden sonra bu yönetim vadesini doldurmuştur ancak haklarını yemiyelim gerçekten başarılı bir adamdı Ünal Aysal hatayi cok yaptı daha da yapmasın umarım 4.yıldızı alarak noktalar.

5 transfer lazım 12 de oyuncunun gitmesi lazım. Totalde 17 oyunculuk sirkülasyoniçin sadece 15 gün kaldı. Eboue ye karaktersiz dediğimde herkes saydırıyordu gördük ne kadar karakterli olduğunu. Adamlar yapıştılar bırakmıyorlar kulübü

Terimi elestirdiğini hic görmüyoruz nedense. Bugün göndermek istediğimiz oyuncularin hemen hepsi Terim ve ilk yönetim döneminde alinan oyuncular, Terimin yaptiği transferler.

Ontiverodamı?

Terimi hem durup dururken niye eleştireyim.

Onun döneminden olan oyuncular demişsin bide komik çekilde.

Bunlar sana o dönem 2 şampionluk ve şampionlar liginde tarihi başarı dereceleri yaşatılar.

Transfer hataları herkes yapıyor üstelik ki teriminde bir sürü hatası var bu konuda sana göre, bana göre veya hepimise göre.

1 sene önce gitmiş, ve gitmeden öncede bu beğenmedin oyuncular ile bir super kupa ve emirates kupasını muzemize koyan, adamı ben niye eleştireyim bu konuda?

Ontiverodamı?

Bunlar sana o dönem 2 şampionluk ve şampionlar liginde tarihi başarı dereceleri yaşatılar.

Transfer hataları herkes yapıyor üstelik ki teriminde bir sürü hatası var bu konuda sana göre, bana göre veya hepimise göre.

1 sene önce gitmiş, ve gitmeden öncede bu beğenmedin oyuncular ile bir super kupa ve emirates kupasını muzemize koyan, adamı ben niye eleştireyim bu konuda?

Kadromuz çöplükse bunun 1 numaralı sebebi Terim'dir niye eleştirilmeyecekmiş.Koca takıma 6-7 transfer yaptıran Mancini mi eleştirilecek,üstelik Telles-Veysel-Koray gayet iyi transferlerken.Gündoğan da yedek için çok iyi.Sıkıntı Hayrovic-Ontivero-Salih konusunda ama bu 3 yanlış tercih öyle bir anlatılıyorki sanki 3 kişi değil 20 kişiler...

Aysal polattan her türlü daha iyi orası kesin.

Ancak aysal mali ve idari yönden hayal kırıklığı ve başarısız.

Kulübü getirdiği nokta bu olmamalıydı.

Muslera Selçuk Semih Melo Burak Sneijder gidenlerden Elmander Necati Ujfa bunlar kimin transferi peki

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ontiverodamı?

Bir önceki mesajinda yazmistim. Ontiveroyu yazmadim cünkü Ontiveronun maasi düsük ve italyada bir cok takim Ontiveroyu istiyor. Cagliari NON EU oyuncusunu gönderemediği icin almadi.

Bu arada Emirates Kupasi mi? Emirates Kupasini almak ne zamandan beri basari oldu?

Fatih terimide bu arada eleştirdiğim çok oldu. Ama şizofrenlik çekilde başarıyla ayrılmış adamı her gün niye eleştireyim?

Canaydın döneminde berbat işler yaptı. Basın toplasında orayı değil buramı çek olayı benim için af edilemez bir durumdur ve aslında o gece

Yollar ayrılması gerekirdi hocayla. Al memnun oldunmu?

Aysal Polattan iyidir daha başarılıdır bunlara itiraz eden yok ki...

ama vergi borcu çıkıyor büyük başkan transfer yanlışı yapılıp 18 ml.euro boşa harcanıyor buyuk başkan...degerinin çok üzerinde paralar harcanıyor buyuk başkan...

abi hiç mi hatası yok hiç mi kötü kararı yok...ne olursa olsun buyuksun yeauhhh diyem kitle var...sebebi net terim düşmanlığı

Muslera Selçuk Semih Melo Burak Sneijder gidenlerden Elmander Necati Ujfa bunlar kimin transferi peki

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Muslera ve Melo, taraftar baskisi nedeniyle alindi. Lauro ve Wellington aliniyordu. Semihi savunmadaki sakat ve cezali oyuncular yüzünden oynatmak zorunda kaldi? Elmander ve Selcuk önceki dönemden alinmisti. Terim ilk baslarda Elmanderi istemiyordu bile.

Transferler geciktikce yönetimin sorgulanmasina alistik zaten. Hep öyledir. 2 transferden sonra konusulmaz.

Gecen okudum, 3 büyükler arasinda en az zarar eden kulüp biziz. Fenerbahce ve Besiktas daha cok zarar etmis.

Gelir anlaminda da Fenerbahce ve Besiktas´in cok önündeymisiz. Dolayisiyla yönetimi ekonomik anlamda elestiremem.

Sponsor gecikti, dönemin sartlariyla alakali %100. Yabanci sayisi 5´e indi. Elde yabancilar var vs.

Bunlari bildigimiz icin sabirli davraniyoruz zaten bu sene. Kolay degil.

Aysal polattan her türlü daha iyi orası kesin.

Ancak aysal mali ve idari yönden hayal kırıklığı ve başarısız.

Kulübü getirdiği nokta bu olmamalıydı.

2011 >>>>>>>130 milyon TL

2012 >>>>>>>220 milyon TL

2013>>>>>>>320 milyon TL

2014>>>>>>>425 milyon TL

Toplam borç 2011 >>>>>850 milyon TL

Toplam borç 2014 >>>>>711 milyon TL

Öz Sermaye 2012 >>>>>> -240 milyon TL

Öz sermaye 2014 >>>>>> -15 milyon TL

Üstelik bunları çok ciddi para harcarken yaptı,nerede mali başarısızlık ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt