Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aysal Polattan bazilarina göre daha iyi? Sana göre daha iyi degil mi?
Henüs karar veremedim vallahiD. Sportif olarak ama tabiki daha iyi.
Ama bir yöneticiyi sportif başarısından dolayı pek fasla değerlendirmiyorum.
1-Yabanci sinirlamasinin olduğu bir ülkede, kadroyu sinirmalaya göre yapmayan, sezona 8 yabanciyla baslayan Aysal mi?
Yahu alsınlar bir tek Mevlüt'ü kapatsınlar şu transferi...
Terimi elestirdiğini hic görmüyoruz nedense. Bugün göndermek istediğimiz oyuncularin hemen hepsi Terim ve ilk yönetim döneminde alinan oyuncular, Terimin yaptiği transferler.
Ontiverodamı?
Terimi hem durup dururken niye eleştireyim.
Onun döneminden olan oyuncular demişsin bide komik çekilde.
Bunlar sana o dönem 2 şampionluk ve şampionlar liginde tarihi başarı dereceleri yaşatılar.
Transfer hataları herkes yapıyor üstelik ki teriminde bir sürü hatası var bu konuda sana göre, bana göre veya hepimise göre.
1 sene önce gitmiş, ve gitmeden öncede bu beğenmedin oyuncular ile bir super kupa ve emirates kupasını muzemize koyan, adamı ben niye eleştireyim bu konuda?
Terimi elestirdiğini hic görmüyoruz nedense. Bugün göndermek istediğimiz oyuncularin hemen hepsi Terim ve ilk yönetim döneminde alinan oyuncular, Terimin yaptiği transferler.
Ontiverodamı?
Terimi hem durup dururken niye eleştireyim.
Onun döneminden olan oyuncular demişsin bide komik çekilde.
Bunlar sana o dönem 2 şampionluk ve şampionlar liginde tarihi başarı dereceleri yaşatılar.
Transfer hataları herkes yapıyor üstelik ki teriminde bir sürü hatası var bu konuda sana göre, bana göre veya hepimise göre.
1 sene önce gitmiş, ve gitmeden öncede bu beğenmedin oyuncular ile bir super kupa ve emirates kupasını muzemize koyan, adamı ben niye eleştireyim bu konuda?
Muslera Selçuk Semih Melo Burak Sneijder gidenlerden Elmander Necati Ujfa bunlar kimin transferi peki
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Muslera Selçuk Semih Melo Burak Sneijder gidenlerden Elmander Necati Ujfa bunlar kimin transferi peki
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Aysal polattan her türlü daha iyi orası kesin.
Ancak aysal mali ve idari yönden hayal kırıklığı ve başarısız.
Kulübü getirdiği nokta bu olmamalıydı.