Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amrabat için dedikodu (sporx)

Malaga'nın kiralama için 1,5 milyon euroluk bir teklif yaptığı ve önümüzdeki sezon da satın alma opsiyonu için 4,5 milyon euroluk bir bedel belirlemeyi önerdiği kaydedildi.

İnşallah olur ama bunun için önce kanat/forvet oyuncusunun gelmesi gerekir...

Belçikaya dandik bir maç için gitmek neyin kafası?

Doğru düzgün bir takım bulamadık mı?

Şikeciler bile adam gibi takımlar ayarlayabilmişler.

Şu an takımda Nonda kalitesinde

Tabiki yaşı 24-28 arası olacak

Çok iş yapardı

Nonda zaman zaman geriden top alır veya duvar olur oyunu açardı

keşke o tarz bir adam bulabisek

24-28 yaş arası ''Sağlam'' bir Nonda şu an piyasada olsa, muhtemel kulübü Barca - Real - Bayern den biri olur, bizde seyrederken iç çekerdik...Tam o seviye takımlara kapağı atacağı düşünülürken korkunç sakatlıklar yaşadı, bizde posasının bile işe yaraması bu kalitenin eseridir...

Bu kulup nasil yonetiliyor abi ya, bari Prandelli dememismibu rakip, bukadar zahmet neyin nesi

Kanat/Forvet gelmeden Amrabat´i göndermek büyük ahmaklik olur. TS hatta Akhisar oyuncularini takir takir satarken, biz sampiyonlar ligi seviyesinde oynamis adamlarimizi bir türlü elden cikaramiyoruz. Birak satmayi, makül bir tazminat ile bile gönderemiyoruz.

Propecia benim duyduguma göre iktidarsizliga yol aciyormus yanliz.....Aman ha.:D

Rogaine denilen seyide 8-9 ay araliksiz kullanip bir süre ara vermelisin.Ara verincede maalesef cikan saclarin cogu dökülüyor.

Propecia'yı 5 yıldır kullanıyorum bende hiçbir yan etki yaratmadı. Yan etkilerin çoğu placebo etkisi. Propecia kullanmadan propecia'nın yan etkilerini okuyup yan etkilerine sahip olanlar bile var o yüzden abartı bence :)

Benim bildiğim Rogaine'e kesinlikle ara verilmemeli.

Şöyle ki(yanılıyor olabilirim) :

Propecia(1 mg) : Serumdaki DHT'yi ciddi oranda azaltır. Kafa derisindeki DHT'yi de bir miktar azaltır.

Rogaine(Minoxidil) : DHT'nin öldürmeye çalıştığı saç köklerini diriltiyor kılcal damaları genişleterek. Mekanizması günümüzde hala bilinmiyor.

Ketakonazol içerikli Anti-DHT şampuan: Revita, Regenepure,Nizoral. Nizoral haftada 2 kere kullanılabilir. Revita ve Regenepure sürekli kullanılabilir. Kafa derisi üzerindeki DHT'yi atmak için Ketakonazol içerikli şampuan kullanıyorlar

LLLT: Düşük seviye lazer terapisi. Etkisi finasteride ve minoxidil'e göre daha azdır ama uykuda olan saç folküllerini uyarıyor diye biliyorum iyi sonuçlar alanlar oluyor.

Dermaroller: Haftada bir kez uygulanıyor. Kafa derisi üzerindeki 1 mm'lik kanallar açıyorlar Minoxidil'in daha derine nufüz etmesi için. Minoxidil'in etkisini 5 kata çıkartıyor.

RU58841: Bu maddeyi saç dökülmesi için üreten bir firma yok bildigim kadarıyla ama saç dökülmesini engellemede en güçlü silahlardan biri diye biliyorum. Pratikte kullanılamıyor çok pahalı oldugundan 10 gr ve 20 gr toz halinde satılıyor. 20 gr toz 300 dolar gibi bir fiyat alkol ile karıştırıp kullanıyorlar. Olayı saçları DHT'ye karşı duyarsız hale getirmek diyorlar. Bazı sonuçlar inanılmaz ama bu madde FDA onaylı değil henüz ve kullananlar kobay olarak kullanıyorlar :)

Bu tedavileri uygulayan birisi saçlarını koparsa bile dökemez o saçları bence.

Buraka Selcuka 34 yasina kadar saglam kontrat saglayan kulup eldeki copleri nasil elden cikarsin. Turkiye'nin en iyi (enayi diye okuyunuz) isvereni olarak adimiz sanimiz cikti.

Avrupaya acilan pencere diye avutmiyalim kendimizi. Bu kadar parayi bos harcayacak yoneticileri Bati Avrupasinda silerler.

Buraka Selcuka 34 yasina kadar saglam kontrat saglayan kulup eldeki copleri nasil elden cikarsin. Turkiye'nin en iyi (enayi diye okuyunuz) isvereni olarak adimiz sanimiz cikti.

Avrupaya acilan pencere diye avutmiyalim kendimizi. Bu kadar parayi bos harcayacak yoneticileri Bati Avrupasinda silerler.

Daha önce söylediğim gibi, fbli olduğunu bu kadar belli etmesine ragmen hala banlanmayan baska birini tanimadim.

üstel sallamis yine

nistelrooy olayindan sonra güvenirligini kaybetti zaten

BvG9OGBCIAA4qGO.jpg

Hayirli olsun, iyi transfer.

burak gibi yeteneksizi GSa layik gormedigim icin yedigim yakistirmaya bak.

Bende yedim. Mesajlarinin hemen hepsi burayi karistirmak icin.

Burada Buraki elestiren cok kisi var. Hic birinin fbli olduğunu söylemedim. Senin fbli olduğun 1km öteden anlasiliyor.

Bu arada biraz psikoloji biraz bilen sondan 1 önceki mesajinda senin fbli olduğunu anlar zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt