Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
Etihad Metihad gibi firmalari cool ve marka bulan, ve kardesler pide´yi hor görenlerin anlini kamislarim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu anki Hacı gerçek olan mı?, yoksa Klon Hacı mı?...Tek kişi böyle sürekli online olamaz, yeme bizi, kendini klonlamışsın belli ki!...
Saatlerce yokdum forumda .
Haftaya salı ama kurtulacaksın bendenD
Gerciği 1-2 hafta yeniden yürümeye öğrenecekmişim denildi, bilmiyorum.
En gec gelecek ay başı işde
Yahu TTNet Samsung´dan fazla para veriyorsa ne fark eder ? Hayir yani, "Kardesler Pide " 20 Milyon, Samsung 10 verince, Samsung´u mu tercih edeceksiniz ? Önemli olan alacagimiz ücrettir, isim önemli degil...
![]()
Etihad Metihad gibi firmalari cool ve marka bulan, ve kardesler pide´yi hor görenlerin anlini kamislarim. Sekilsiniz yaa..
Yürümeyi öğrenmek?!...
Ayağımı kırdığımı sana söylememişmiydim ?
Nedenini bilmiyorum ama Prandelli'de Mancini'de hissemediğim derecede pzitif şeyler hissediyorum saha kenarında.
Kamp döneminde ideal 11 denemeleri, sistem ısrarı uzun yıllardır aradığım şeylerdi. Sadece kamp döneminde ciddi kulüplerle 1-2 hazırlık maçı daha yapabilirdik diye düşünüyorum.
Transfer işini o kadar da önemsemiyorum açıkçası. Takımı özledim ben.
Haa, bilmiyordum geçmiş olsun, tamamen düzelir inşallah...
Serkan Balcı sözleşmesini feshetmiş, tam 31 yaşında...Daha iyi ve genç biri alınsın isterim elbette ama kısa vadede Tarık balonundan daha faydalı olacağını düşünüyorum, risksiz iş, hoca beğenmezse, gönderirsin gider, Erman gibi...
Tamam vurmayın hemen!...Veysel tek kalmasın maksat, birde Tarık için boşa gitmesi muhtemel 4-5 milyonu kurtarmak adına kendimi feda etmiş bulunuyorum!![]()
Fikrine hayır demem.
Balcı iyi bir alternativ olur kesinlikle . Fazla masraflıda olmaz üstelik
campbelli istiyoruz campbelll calmpbell CAMPBELLL!!!
Melikşah diye zat-ı muhteremin biri var burada, hışmına uğrayabiliriz, aman ha dikkat!...Tarık ın menajeri olması ihtimalini yüksek görmekteyim!:cool:...
Serkan Balcı sözleşmesini feshetmiş, tam 31 yaşında...Daha iyi ve genç biri alınsın isterim elbette ama kısa vadede Tarık balonundan daha faydalı olacağını düşünüyorum, risksiz iş, hoca beğenmezse, gönderirsin gider, Erman gibi...
Tamam vurmayın hemen!...Veysel tek kalmasın maksat, birde Tarık için boşa gitmesi muhtemel 4-5 milyonu kurtarmak adına kendimi feda etmiş bulunuyorum!![]()
Tarik Camdal belki 4-5 Milyon edecek bir oyuncu degil, ama 2-3 Milyon avroluk bir oyuncu olur... 29 yasindaki Olcan´a bile bir sene sözlesmesi kalmisken 7.5 Milyon avro bonservis ödedik. Edeceginden degil, ama Olcan bize bu sene faydali olacaktir yinede.