Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etihad Metihad gibi firmalari cool ve marka bulan, ve kardesler pide´yi hor görenlerin anlini kamislarim.

Şu anki Hacı gerçek olan mı?, yoksa Klon Hacı mı?...Tek kişi böyle sürekli online olamaz, yeme bizi, kendini klonlamışsın belli ki!;)...

Saatlerce yokdum forumda . :)

Haftaya salı ama kurtulacaksın benden :DD

Gerciği 1-2 hafta yeniden yürümeye öğrenecekmişim denildi, bilmiyorum.

En gec gelecek ay başı işde

Bedavayada reklamı yaptın ya çaktırmadan, helal olsun :DD

Yahu TTNet Samsung´dan fazla para veriyorsa ne fark eder ? Hayir yani, "Kardesler Pide " 20 Milyon, Samsung 10 verince, Samsung´u mu tercih edeceksiniz ? Önemli olan alacagimiz ücrettir, isim önemli degil...

kardesler-pide-salonu_723.png

Etihad Metihad gibi firmalari cool ve marka bulan, ve kardesler pide´yi hor görenlerin anlini kamislarim. Sekilsiniz yaa..

Şöyle bomba bir transfer patlasa da forum çökse database error verse özledim valla o günleri :f50:

Nedenini bilmiyorum ama Prandelli'de Mancini'de hissemediğim derecede pzitif şeyler hissediyorum saha kenarında.

Kamp döneminde ideal 11 denemeleri, sistem ısrarı uzun yıllardır aradığım şeylerdi. Sadece kamp döneminde ciddi kulüplerle 1-2 hazırlık maçı daha yapabilirdik diye düşünüyorum.

Transfer işini o kadar da önemsemiyorum açıkçası. Takımı özledim ben.

Misal Veysel`in bekte oynaması

4-2-3-1 sistemine geçmesi

Yasin ve Olcan gibi iki kanat takviyesi vs

Takım içi çözüm denemeleri vs

İnşallah başarılı olur

Uzun yıllar hizmet eder

Haa, bilmiyordum geçmiş olsun, tamamen düzelir inşallah...

Saol. Inşallah.

Ayak bilek kırıklığı türkçesi galiba.

Sprunggelenk

Ameliyatsız atlatım sonucta. Bakalım artık. Ilk defa kırık meselesi başıma geliyor ve alt ayak bölgesi berbat bir şey.

Bide benim gibi asansörsüz binada oturup, 3cü üst kata oturursan tam moku yedin :DD

''Bomba'' lardan faydalı olan kadar en olmadık yerimizde patlayan o kadar çok örnek gördük ve o denli hasar bıraktılar ki bu tabir itici geliyor bana artık...Filipescu, Ribery, Elmander gibi geldiklerinde dudak bükülüpte sonrasında önemli katkı sağlayan adamlar daha makbule geçer, hele de mevcut mali tabloda...

Serkan Balcı sözleşmesini feshetmiş, tam 31 yaşında...Daha iyi ve genç biri alınsın isterim elbette ama kısa vadede Tarık balonundan daha faydalı olacağını düşünüyorum, risksiz iş, hoca beğenmezse, gönderirsin gider, Erman gibi...

Tamam vurmayın hemen!...Veysel tek kalmasın maksat, birde Tarık için boşa gitmesi muhtemel 4-5 milyonu kurtarmak adına kendimi feda etmiş bulunuyorum!:)

Serkan Balcı sözleşmesini feshetmiş, tam 31 yaşında...Daha iyi ve genç biri alınsın isterim elbette ama kısa vadede Tarık balonundan daha faydalı olacağını düşünüyorum, risksiz iş, hoca beğenmezse, gönderirsin gider, Erman gibi...

Tamam vurmayın hemen!...Veysel tek kalmasın maksat, birde Tarık için boşa gitmesi muhtemel 4-5 milyonu kurtarmak adına kendimi feda etmiş bulunuyorum!:)

Fikrine hayır demem.

Balcı iyi bir alternativ olur kesinlikle . Fazla masraflıda olmaz üstelik

Tarik Camdal belki 4-5 Milyon edecek bir oyuncu degil, ama 2-3 Milyon avroluk bir oyuncu olur... 29 yasindaki Olcan´a bile bir sene sözlesmesi kalmisken 7.5 Milyon avro bonservis ödedik. Edeceginden degil, ama Olcan bize bu sene faydali olacaktir yinede.

Tarik Camdal belki 4-5 Milyon edecek bir oyuncu degil, ama 2-3 Milyon avroluk bir oyuncu olur... 29 yasindaki Olcan´a bile bir sene sözlesmesi kalmisken 7.5 Milyon avro bonservis ödedik. Edeceginden degil, ama Olcan bize bu sene faydali olacaktir yinede.

Olcan için ödediğimiz 4-4.5...Salih i kiralık vermekle Trabzon a yıktığımız 2 yıllık kazancını bundan düşmek daha doğru olur...Olcan 5-6 yıldır Ligin açık ara en iyi kanat oyuncusu, istikrarlı da...Olcan yerine Yiğit tercih edildiğinde öfkeden kudurmuştum adeta...

Tarık ise 23.5 yaşında olmasına rağmen 10 üzerinden 2 - 2,5 luk savunmasını geliştirecekte vs vs...Özellikle bek mevkiinde çok gördük bu tür saman alevi parlamalarını...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt