Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olcan için ödediğimiz 4-4.5...Salih i kiralık vermekle Trabzon a yıktığımız 2 yıllık kazancını bundan düşmek daha doğru olur...Olcan 5-6 yıldır Ligin açık ara en iyi kanat oyuncusu, istikrarlı da...Olcan yerine Yiğit tercih edildiğinde öfkeden kudurmuştum adeta...
Tarık ise 23.5 yaşında olmasına rağmen 10 üzerinden 2 - 2,5 luk savunmasını geliştirecekte vs vs...Özellikle bek mevkiinde çok gördük bu tür saman alevi parlamalarını...
Haldun Üstünel ' i özlüyorum ..
Hee, tamam kiralik vermisiz ben üstüne verdik diye hatirlamistim. 4.5 ozaman daha makül tabiki, Olcan´i bende begeniyorum....
Sana Yigit konusunda katiliyorum, burada millet etten püften Fatih Hoca´ya sallayip komik duruma düsürüyor, ama en büyük transfer hatasi Olcan piyasadayken Yigiti almasidir. Bence bizde görev yaptigi sürece en büyük hatasi olmustur Hoca´nin. Olcan gercekten cok iyi bir oyuncu...
Tarik bence parlak bir oyuncu, eksikleri var ama bizim yeni sisteme cuk oturacak bir oyuncu. Ama 4.5 Milyona bende almazdim...
3. Forma (Alternatif) Yapdim...Nasil?
![]()
Topic ve Resmin daha büyük hali:
Forma-Tişört Tasarımları by Arif Ulu | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu
Arif'im yol yakınken gel sen bu işten vazgeç canım![]()
Adam Eskişehir formasını bize iteledi.
Kiniyorum Sizi
EmegeSaygiNerde#
not: EsEsli oldum takdirde bile EsEsin formalarini bilmiyordum.
Template olarak rastgele Nike Trikot verdim...evet benziyor biraz
Ama yinede güzel duriyor bence
Sözümün arkasındayım.
![]()
Bu arada bu forma bizim 12-13 sezonundaki beyaz formanın kalıbı.
Benim Tasarimda ama formanin sari rengi daha turncu ve tok sari:cool:
...ya dogru benzyirdor..cünkü ayni template...bende zaten gece gece böyle keyfine yapdim forma yi kisa zamanda ; maksat eglence olsun
Kan Cekiyor... (EsEsliyim) ondandir herhalde![]()
Salih bonservisiyle de verilse hesap pek değişmezdi zaten, adamı alırken yedik kazığı, 2 sene sonra da pek bir bonservis getirisi olacak gibi durmuyor, maalesef...Çok zayıf bir ihtimal, stoperde verimli olabilir, o bakımdan da en olmayacak takıma gitti, ondan bek olmayacağı aşikar; hayırlısı artık...
Nöbeti teslim ediyorum gencler... Huduta bir cisim yada düsman yaklasirsa haber verirsiniz...
Yabanci forvet almadık mi hala ?