Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olcan için ödediğimiz 4-4.5...Salih i kiralık vermekle Trabzon a yıktığımız 2 yıllık kazancını bundan düşmek daha doğru olur...Olcan 5-6 yıldır Ligin açık ara en iyi kanat oyuncusu, istikrarlı da...Olcan yerine Yiğit tercih edildiğinde öfkeden kudurmuştum adeta...

Tarık ise 23.5 yaşında olmasına rağmen 10 üzerinden 2 - 2,5 luk savunmasını geliştirecekte vs vs...Özellikle bek mevkiinde çok gördük bu tür saman alevi parlamalarını...

Hee, tamam kiralik vermisiz ben üstüne verdik diye hatirlamistim. 4.5 ozaman daha makül tabiki, Olcan´i bende begeniyorum....

Sana Yigit konusunda katiliyorum, burada millet etten püften Fatih Hoca´ya sallayip komik duruma düsürüyor, ama en büyük transfer hatasi Olcan piyasadayken Yigiti almasidir. Bence bizde görev yaptigi sürece en büyük hatasi olmustur Hoca´nin. Olcan gercekten cok iyi bir oyuncu...

Tarik bence parlak bir oyuncu, eksikleri var ama bizim yeni sisteme cuk oturacak bir oyuncu. Ama 4.5 Milyona bende almazdim...

Hee, tamam kiralik vermisiz ben üstüne verdik diye hatirlamistim. 4.5 ozaman daha makül tabiki, Olcan´i bende begeniyorum....

Sana Yigit konusunda katiliyorum, burada millet etten püften Fatih Hoca´ya sallayip komik duruma düsürüyor, ama en büyük transfer hatasi Olcan piyasadayken Yigiti almasidir. Bence bizde görev yaptigi sürece en büyük hatasi olmustur Hoca´nin. Olcan gercekten cok iyi bir oyuncu...

Tarik bence parlak bir oyuncu, eksikleri var ama bizim yeni sisteme cuk oturacak bir oyuncu. Ama 4.5 Milyona bende almazdim...

Salih bonservisiyle de verilse hesap pek değişmezdi zaten, adamı alırken yedik kazığı, 2 sene sonra da pek bir bonservis getirisi olacak gibi durmuyor, maalesef...Çok zayıf bir ihtimal, stoperde verimli olabilir, o bakımdan da en olmayacak takıma gitti, ondan bek olmayacağı aşikar; hayırlısı artık...

La boşa beklemeyin,açın Almeida videolarını izliyip avutun kendinizi aslında iyimiş diye anca bunu alır yönetim,olması gereken Soldado+Caner o kadar.

3. Forma (Alternatif) Yapdim...Nasil?

9m4xg3k6tk5.jpg

Topic ve Resmin daha büyük hali:

Forma-Tişört Tasarımları by Arif Ulu | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

Kiniyorum Sizi :D

EmegeSaygiNerde#

not: EsEsli oldum takdirde bile EsEsin formalarini bilmiyordum.

Template olarak rastgele Nike Trikot verdim...evet benziyor biraz :D

Ama yinede güzel duriyor bence

Sözümün arkasındayım.

60985.jpg

:D

Bu arada bu forma bizim 12-13 sezonundaki beyaz formanın kalıbı.

Sözümün arkasındayım.

60985.jpg

:D

Bu arada bu forma bizim 12-13 sezonundaki beyaz formanın kalıbı.

Benim Tasarimda ama formanin sari rengi daha turncu ve tok sari :rolleyes::cool:

...ya dogru benzyirdor..cünkü ayni template...bende zaten gece gece böyle keyfine yapdim forma yi kisa zamanda ; maksat eglence olsun :)

Kan Cekiyor... (EsEsliyim) ondandir herhalde :D

Benim Tasarimda ama formanin sari rengi daha turncu ve tok sari :rolleyes::cool:

...ya dogru benzyirdor..cünkü ayni template...bende zaten gece gece böyle keyfine yapdim forma yi kisa zamanda ; maksat eglence olsun :)

Kan Cekiyor... (EsEsliyim) ondandir herhalde :D

Gerçekten değerlendirme yapmak gerekirse, bu tasarımlar ilk tasarımı demezsin görünce. Ama çok da kafa patlatma sen :D vakit öldürüyor.

Salih bonservisiyle de verilse hesap pek değişmezdi zaten, adamı alırken yedik kazığı, 2 sene sonra da pek bir bonservis getirisi olacak gibi durmuyor, maalesef...Çok zayıf bir ihtimal, stoperde verimli olabilir, o bakımdan da en olmayacak takıma gitti, ondan bek olmayacağı aşikar; hayırlısı artık...

Bir türlü tutar da Trabzon 1-2 Milyon verir belki diye bir düsünce var iste isin icinde. Salih harbi kazik oldu, 1 milyona Tarik´i alabilirdik onun yerine o dönem. Bazen transfer politikasini aklim almiyor. hayirlisi artik...

Nöbeti teslim ediyorum gencler... Huduta bir cisim yada düsman yaklasirsa haber verirsiniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt